Önemli Vestel toolbox "Prime video" ve "Amazon Alexa" seçenekli toolbox dosyası...

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Beyler şimdi en güncel Toolbox linki hangisidir? İlk mesajdaki güncel sanırım. :sirit

Son düzenleme:
H Çevrimdışı

Hidalgo 

Yeni Üye
9 Ağu 2019
20
29
Merhaba toolboxtaki wireless display neden aktif olmuyor. daha önce bende vardı. biraz toolboxla oynayınca swprofile dosyasını yükleyince vestel smart tvden silindi. Aktif ederken değer girin diyor. herhangi bir değer giriyorum ve tvye yüklüyorum tvde cıkmıyor. full yazılım yaptım gene cıkmadı. yardımlarınızı rica ediyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba toolboxtaki wireless display neden aktif olmuyor. daha önce bende vardı. biraz toolboxla oynayınca swprofile dosyasını yükleyince vestel smart tvden silindi. Aktif ederken değer girin diyor. herhangi bir değer giriyorum ve tvye yüklüyorum tvde cıkmıyor. full yazılım yaptım gene cıkmadı. yardımlarınızı rica ediyorum.

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eger yanlis anlamadiysam telefonunuzu tv nize yansitacaksiniz ,ve eslestirme yaparken sizden güvenlik dogrulamasi icin numara yazmanizi istiyor.Eger dogru ise tv nizde 6 haneli rakam olmasi lazim o numarayi girmeniz gerek

H Çevrimdışı

Hidalgo 

Yeni Üye
9 Ağu 2019
20
29
Eger yanlis anlamadiysam telefonunuzu tv nize yansitacaksiniz ,ve eslestirme yaparken sizden güvenlik dogrulamasi icin numara yazmanizi istiyor.Eger dogru ise tv nizde 6 haneli olmasi lazim o numarayi girmeniz gerek
Hayır şöyle anlatayım. Televizyonumda Tivibu go vardı fakat tüm yayınları göstermiyordu. Bence mb100 dosyası ile yeniden güncelleme yaptım fakat Tivibu go uygulaması kayboldu. Megersem Tivibu go TV'den desteğini çekmiş. Bende swprofile patcher ile açarım diye düşündüm fakat açarken bazı şeyleri de aktif ettim. Swprofile dosyasını yükledim Tivibu eklentisi geldi fakat açmadı. Wireless display kayboldu. TV'den nasıl tekrar aktif edebilirim. Swprofile patcher ile wireless displayi işaretlerken değer girin diyor. Nasıl çözebiliriz?

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Hayır şöyle anlatayım. Televizyonumda Tivibu go vardı fakat tüm yayınları göstermiyordu. Bence mb100 dosyası ile yeniden güncelleme yaptım fakat Tivibu go uygulaması kayboldu. Megersem Tivibu go TV'den desteğini çekmiş. Bende swprofile patcher ile açarım diye düşündüm fakat açarken bazı şeyleri de aktif ettim. Swprofile dosyasını yükledim Tivibu eklentisi geldi fakat açmadı. Wireless display kayboldu. TV'den nasıl tekrar aktif edebilirim. Swprofile patcher ile wireless displayi işaretlerken değer girin diyor. Nasıl çözebiliriz?
vestel tool box programini kullanin o programda kisitlama yok.

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Oradan da denemistim. Tekrardan denerim.
sys patcher bazi yerlerde gereksiz uyari veriyor,toolbox ile yeni profil ayarlarini yükledikten sonra televizyonunuzun fisini cikarip takmaniz ve sonra acmaniz gerek ,bunu yapmayinca bazen aktif olmama ihtimali var,eger yine olmazsa son secenek servis menüden factory reset yapmak.

Geri
Üst Alt