Önemli Vestel toolbox "Prime video" ve "Amazon Alexa" seçenekli toolbox dosyası...

K Çevrimdışı

keyikci

Yeni Üye
28 Ara 2017
29
Mrb, mb120 (65ub9100) swprofile ile baktığımda amazon prime maalesef görünmüyor. Usbye notpad dosyası oluşturup profili çektim ve programdan sw profile dosyasını açtım. Bundan önce başka birşey yapmama gerek var mıydı ? Amazon prime, alexa dolby vs mb130 dan sonraki kartlarda mı var yalnızca, bilginiz var mı? + olarak bu kartla dolby true hd sesleri almamın bir yolu var mıdır ?

rlEB2s.jpg
rlEGIt.jpg
rlEmmc.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Mrb, mb120 (65ub9100) swprofile ile baktığımda amazon prime maalesef görünmüyor. Usbye notpad dosyası oluşturup profili çektim ve programdan sw profile dosyasını açtım. Bundan önce başka birşey yapmama gerek var mıydı ? Amazon prime, alexa dolby vs mb130 dan sonraki kartlarda mı var yalnızca, bilginiz var mı? + olarak bu kartla dolby true hd sesleri almamın bir yolu var mıdır ?

rlEB2s.jpg
rlEGIt.jpg
rlEmmc.jpg
Sw profilde görünmüyorsa yoktur o zaman :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
evet mb120 de yok. bu arada telnet ile xml profil dosyasina sadece mb95 lere kadar olan kartlarda mi ulasilabiliyor? eger ulasma mümkünse toolbox daki unknown olanlari ugrasmadan cözmemiz mümkün
xml dosyası ayrı bir dosyadır,tv içinde yok diye biliyorum,en azından benim mb91 kartta yok :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
svn revision of config bacup da dosya isimi var ben bulamadim,digital fernsehen forumundan indirmistim
Ben tv içinde göremedim hiç :) o forumdakiler de zaten bizden alıyorlardı sanırım (biz derken ben değil ama) ,tv de yok çünkü ,tv yazılım derlenirken oluşturuluyor ,sana vermiş olmam lazım o programı :)

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
mb110 da ki xml dosyasinin isimi conf_backup basligi altinda svn_revision_of_config.txt dosyasi icinde kayitli ama kendisi yok..mb95 de var mi kontrol etme imkanim olmadigi icin bilmiyorum..mb95 icin olani ise nette sadece benim indirdigim yerde var, onu da tommydata paylasmis..

Geri
Üst Alt