Sw profilde görünmüyorsa yoktur o zamanMrb, mb120 (65ub9100) swprofile ile baktığımda amazon prime maalesef görünmüyor. Usbye notpad dosyası oluşturup profili çektim ve programdan sw profile dosyasını açtım. Bundan önce başka birşey yapmama gerek var mıydı ? Amazon prime, alexa dolby vs mb130 dan sonraki kartlarda mı var yalnızca, bilginiz var mı? + olarak bu kartla dolby true hd sesleri almamın bir yolu var mıdır ?
evet mb120 de yok. bu arada telnet ile xml profil dosyasina sadece mb95 lere kadar olan kartlarda mi ulasilabiliyor? eger ulasma mümkünse toolbox daki unknown olanlari ugrasmadan cözmemiz mümkünSw profilde görünmüyorsa yoktur o zaman
xml dosyası ayrı bir dosyadır,tv içinde yok diye biliyorum,en azından benim mb91 kartta yokevet mb120 de yok. bu arada telnet ile xml profil dosyasina sadece mb95 lere kadar olan kartlarda mi ulasilabiliyor? eger ulasma mümkünse toolbox daki unknown olanlari ugrasmadan cözmemiz mümkün
bende var mb95 icin.. resim paylasilmiyor su anda ,yeni sunucu calismalari var herhaldexml dosyası ayrı bir dosyadır,tv içinde yok diye biliyorum,en azından benim mb91 kartta yok
Tv içinde mi?bende var mb95 icin.. resim paylasilmiyor su anda ,yeni sunucu calismalari var herhalde
svn revision of config bacup da dosya isimi var ben bulamadim,digital fernsehen forumundan indirmistimTv içinde mi?
Ben tv içinde göremedim hiç o forumdakiler de zaten bizden alıyorlardı sanırım (biz derken ben değil ama) ,tv de yok çünkü ,tv yazılım derlenirken oluşturuluyor ,sana vermiş olmam lazım o programısvn revision of config bacup da dosya isimi var ben bulamadim,digital fernsehen forumundan indirmistim