Önemli Vestel toolbox "Prime video" ve "Amazon Alexa" seçenekli toolbox dosyası...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
mb110 da ki xml dosyasinin isimi conf_backup basligi altinda svn_revision_of_config.txt dosyasi icinde kayitli ama kendisi yok..mb95 de var mi kontrol etme imkanim olmadigi icin bilmiyorum..mb95 icin olani ise nette sadece benim indirdigim yerde var, onu da tommydata paylasmis..
Hımm,o zaten tüm tvlerde var ,işte benim dediğim dosyanın tv için olanıdır o dosya ,evde olsam hemen bakardım,sanırım tv ile alakalı veri vardı ,yanlış hatırlamıyorsam.
Tommy çok oldu o dosyayı vereli sanki,öyle hatırlıyorum :)

T Çevrimdışı

Teknoline 

Aktif Üye
15 May 2020
146
47
arkadaslar modlamayla turkcell tv+ acabiliyormuyuz. mb230 anakartta turkceltv true yaptim degisen olmadi. olsa super olacakti

E Çevrimdışı

Emine

Yeni Üye
26 May 2020
1
30
her şey tamam ama bin dosyalarını açamıyorum. açabilmem için ne yapmam lazım ya da hangi programı indirmem lazım acil cevap verir misiniz

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
her şey tamam ama bin dosyalarını açamıyorum. açabilmem için ne yapmam lazım ya da hangi programı indirmem lazım acil cevap verir misiniz

TV'nizin anakartına göre değişir. Ama 4K ve son dönemde çıkan FHD modellerdense Vestel Toolbox'ı kullanabilirsiniz. Değişiklikleri sadece swprofile.bin dosyasında yapacaksınız bu arada,

T Çevrimdışı

Tolga4175

Yeni Üye
26 May 2020
17
30
MERHABA ben programı acıyorum fakat dosyaları programın ıcıne atamıyorum daha doğrusu dosyay hata veriyor ekranıma hiç bir şey düşmüyor neden oluyor olabılır acaba bilgi verirmisiniz tv den aldım dosyayı soyledıgınız gibi diğer adımları gerçekleştiremiyorum yardımcı olmanızı bekliyorum

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
MERHABA ben programı acıyorum fakat dosyaları programın ıcıne atamıyorum daha doğrusu dosyay hata veriyor ekranıma hiç bir şey düşmüyor neden oluyor olabılır acaba bilgi verirmisiniz tv den aldım dosyayı soyledıgınız gibi diğer adımları gerçekleştiremiyorum yardımcı olmanızı bekliyorum
yazdiginizdan bir sey anlayamadim,siz profil dosyanizi tv den aldiniz ve toolbox ile acip islem yapmaya calistiginizda hata mesaji cikiyor ,eger dogru anlamissam ekran görüntüsünü paylasir misiniz? Ayrica tool boxu hangi islem icin kullanmak istiyorsunuz?

T Çevrimdışı

Tolga4175

Yeni Üye
26 May 2020
17
30
Hallettim tesekur ederim harikasiniz. ??

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Hala bulabilirsem size yardımcı olabilir veya kaynakları paylaşabilirim vb.
.
20200706_0028501.jpg

Geri
Üst Alt