Önemli Vestel toolbox "Prime video" ve "Amazon Alexa" seçenekli toolbox dosyası...

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Ben simdiye kadar profil yüklemesi icin hic denemedim, tv nin elektrik baglantisini kesmek yeterli oldu hep.Mb230 denemelerinde her unknown icin tv ye fabrika ayarina döndürürsek isin icinden de cikamayiz zaten. :).

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hayır şöyle anlatayım. Televizyonumda Tivibu go vardı fakat tüm yayınları göstermiyordu. Bence mb100 dosyası ile yeniden güncelleme yaptım fakat Tivibu go uygulaması kayboldu. Megersem Tivibu go TV'den desteğini çekmiş. Bende swprofile patcher ile açarım diye düşündüm fakat açarken bazı şeyleri de aktif ettim. Swprofile dosyasını yükledim Tivibu eklentisi geldi fakat açmadı. Wireless display kayboldu. TV'den nasıl tekrar aktif edebilirim. Swprofile patcher ile wireless displayi işaretlerken değer girin diyor. Nasıl çözebiliriz?
Değer olarak 1 girip onayla :ok

H Çevrimdışı

haris elif

Yeni Üye
24 Mar 2020
3
33
Merhaba,
Benim MB120 Vestel Tv im var. Dediğiniz toolboxı kullanmaya çalışıyorum ama bir türlü alexa yı aktif edemiyorum. Benim için Prime önemli değil. Eğer bu da olmazsa Alexa olmadığı için ya amazon stick alacam yada yeni tv alacam. Yardımcı olur musunuz?
Televizyonumun dosyalarına şuradan ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Merhaba,
Benim MB120 Vestel Tv im var. Dediğiniz toolboxı kullanmaya çalışıyorum ama bir türlü alexa yı aktif edemiyorum. Benim için Prime önemli değil. Eğer bu da olmazsa Alexa olmadığı için ya amazon stick alacam yada yeni tv alacam. Yardımcı olur musunuz?
Televizyonumun dosyalarına şuradan ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.

MB120 kartta alexa yoktu sanırım ,ama yinede (modlama yapmadığım halde) indirip dosyaya baktım ,alexsa olmadığından bir şey yapılamaz ama yine de sevgili dostum hosbulduk hosbulduk etiketliyeyim ,foruma giriş yaptığında mutlaka bir cevap yazar :ok

H Çevrimdışı

haris elif

Yeni Üye
24 Mar 2020
3
33
MB120 kartta alexa yoktu sanırım ,ama yinede (modlama yapmadığım halde) indirip dosyaya baktım ,alexsa olmadığından bir şey yapılamaz ama yine de sevgili dostum hosbulduk hosbulduk etiketliyeyim ,foruma giriş yaptığında mutlaka bir cevap yazar :ok
Çok teşekkürler. Valla bu formu çok geç keşfettim. Çok yararlı bir form. Herkesin emeğine sağlık. Bir umut artık belki birşeyler yapılabilir. Evimde Alexa smart home sistemi kullanıyorum. Televizyonu da entegre edebilirsek tadından yenmez :)

geceninbirvakti Çevrimdışı

geceninbirvakti

Aktif Üye
21 Ara 2017
561
teraspy teraspy modifiye konusu içerisinde birçok yeni özellik nasıl açılacağı hakkında bilgiler ve resimlerle gösteriliyor. konular ilerledikçe sayfalar çoğaldıkça bulunan yenilikler aralarda kaybolabiliyor.
Acaba hangi özellik bulunduysa o konuyu yeni konu başlığı açarak nasıl yapılır mantığında gösterilirse çok iyi olur.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
teraspy teraspy modifiye konusu içerisinde birçok yeni özellik nasıl açılacağı hakkında bilgiler ve resimlerle gösteriliyor. konular ilerledikçe sayfalar çoğaldıkça bulunan yenilikler aralarda kaybolabiliyor.
Acaba hangi özellik bulunduysa o konuyu yeni konu başlığı açarak nasıl yapılır mantığında gösterilirse çok iyi olur.
Aslında bunu düşünmedim değil ,fakat yeni model kart geldikçe,yeni opsiyonlar açıldıkça tekrar konu açmak gerekebilir ,böylece aynı içerikli konu bir kaç kez açılmış olur ,yine karışıklık meydana gelir .Ama konu açıp kilitlenirse ,belki,karışıklık olmadan olabilir :ok

Geri
Üst Alt