Değer olarak 1 girip onaylaHayır şöyle anlatayım. Televizyonumda Tivibu go vardı fakat tüm yayınları göstermiyordu. Bence mb100 dosyası ile yeniden güncelleme yaptım fakat Tivibu go uygulaması kayboldu. Megersem Tivibu go TV'den desteğini çekmiş. Bende swprofile patcher ile açarım diye düşündüm fakat açarken bazı şeyleri de aktif ettim. Swprofile dosyasını yükledim Tivibu eklentisi geldi fakat açmadı. Wireless display kayboldu. TV'den nasıl tekrar aktif edebilirim. Swprofile patcher ile wireless displayi işaretlerken değer girin diyor. Nasıl çözebiliriz?
Tamam deneyeceğim teşekkürler.Değer olarak 1 girip onayla
Merhaba,
Benim MB120 Vestel Tv im var. Dediğiniz toolboxı kullanmaya çalışıyorum ama bir türlü alexa yı aktif edemiyorum. Benim için Prime önemli değil. Eğer bu da olmazsa Alexa olmadığı için ya amazon stick alacam yada yeni tv alacam. Yardımcı olur musunuz?
Televizyonumun dosyalarına şuradan ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler.
Çok teşekkürler. Valla bu formu çok geç keşfettim. Çok yararlı bir form. Herkesin emeğine sağlık. Bir umut artık belki birşeyler yapılabilir. Evimde Alexa smart home sistemi kullanıyorum. Televizyonu da entegre edebilirsek tadından yenmezMB120 kartta alexa yoktu sanırım ,ama yinede (modlama yapmadığım halde) indirip dosyaya baktım ,alexsa olmadığından bir şey yapılamaz ama yine de sevgili dostum hosbulduk etiketliyeyim ,foruma giriş yaptığında mutlaka bir cevap yazar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yapacak birşey yok ozaman. Teşekkürler.Sayin teraspy nin belirttigi gibi maaleseff mb120 de Alexa Support desteklenmiyor.
Aslında bunu düşünmedim değil ,fakat yeni model kart geldikçe,yeni opsiyonlar açıldıkça tekrar konu açmak gerekebilir ,böylece aynı içerikli konu bir kaç kez açılmış olur ,yine karışıklık meydana gelir .Ama konu açıp kilitlenirse ,belki,karışıklık olmadan olabilirteraspy modifiye konusu içerisinde birçok yeni özellik nasıl açılacağı hakkında bilgiler ve resimlerle gösteriliyor. konular ilerledikçe sayfalar çoğaldıkça bulunan yenilikler aralarda kaybolabiliyor.
Acaba hangi özellik bulunduysa o konuyu yeni konu başlığı açarak nasıl yapılır mantığında gösterilirse çok iyi olur.