Vestel televizyonun erimesi

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Otomotiv , Elektronik , Tekstil başta olmak üzere hiç bir endüstri ürününde marka takıntım olmamıştır.Her zaman fiyat fayda denkleminde hareket etmişimdir.Vatandaş olarak yerli ürünlere destek verdim ve vermeyede devam edeceğim.Özellikle Elektronik alanında Vestel ve Arçelik ürünleri almaya gayret etsemde deneyimleyip görmüş ve Vestel tarafından bezdirilmiş bir kullanıcı olarak Vestelin bazı konularda şapkayı önüne koyup düşünmesi gerekiyor...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir lafımda üç kuruş para verdiği ürün yada hizmet için insanları ve kurumları satın aldığını sanan , o insanlara ve kurumlara her türlü hakareti ve şiddeti hak sanan , müşteri her zaman haklıdır sözünü kendince yorumlayıp istediği kalıba sokan insan müsvettelerine ; yatacak yeriniz yok sizin !!!
Evimde ufaklı büyüklü olmak üzere Vestel, Sony, Pionner, Asus, Monster, Lenovo, Huawei, Panasonic, Samsung, Microsoft, Canon, LG marka elektronik ürün var, hiçbir zaman marka fanatiği olmadım, işime gelen keseme en uygun aynı zamanda teknik olarak beklentimi karşılayan ürünleri almaya çalıştım, aşağı yukarı memnun olmadığım da yok içinde. Fanatikliğin lüzumu yok iyiye iyi kötüye kötü demeyi biliriz, hiçbiri babamızın oğlu değil ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Sözlükçülerin vestel e bu kadar kızgın olma sebebi vestelin dandin venüs cep telefonları nedeniyle telefonlarda ki vergilerin artması yurt dışından ülkeye giriş kayıt ücretlerinin yükseltilmesinde parmağı olduğunu düşünmelerinden.
Ekşinin cep uygulamasını yazanı çok yakından tanırım. Hatta testlerine katıldım vs. O dönemde gördüğüm kadarı ile (bir yıla yakın takip ettim) ekşi dediğiniz yer boş beleş tiplerin ego kastığı bir yer.

Belki eskiden gerçek bilge insanlar vardı, belki halen vardır ancak artık çoğunluğu oluşturan boş beleşler yüzünden adamlar görünmüyor arada kaynıyordur bilemem.

Ne kadar şak şakçı, ne kadar kendisini über zeki zanneden var ise hepsi orada maşallah.

Hepsi birer Quantum fizikçisi lakin ortada somut bir beyin yok.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Ekşinin cep uygulamasını yazanı çok yakından tanırım. Hatta testlerine katıldım vs. O dönemde gördüğüm kadarı ile (bir yıla yakın takip ettim) ekşi dediğiniz yer boş beleş tiplerin ego kastığı bir yer.

Belki eskiden gerçek bilge insanlar vardı, belki halen vardır ancak artık çoğunluğu oluşturan boş beleşler yüzünden adamlar görünmüyor arada kaynıyordur bilemem.

Ne kadar şak şakçı, ne kadar kendisini über zeki zanneden var ise hepsi orada maşallah.

Hepsi birer Quantum fizikçisi lakin ortada somut bir beyin yok.

Maalesef o hale geldi.
DH'nin başına gelen Ekşi'nin de başına geldi bence. :bilmiyom

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
İkinci kere değişim yaparlar ona şimdi.
Bence kendisi bozmuş da olabilir bu sefer. :hihi
Yok canım, Besleme kartı arıza yapmış. Muhtemelen adamın kullandığı şebeke kaynaklı olabilir ama adamın yaptığını tasvip etmiyorum diye günahını da almayalım şimdi neticede kimseye çaktırmadan revizyon ürünü kaktırmış Vestel :kop

Seni çakal seniiiiiii, Dünyada tek çakal kendin mi var zannettin :kiskis

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Yok canım, Besleme kartı arıza yapmış. Muhtemelen adamın kullandığı şebeke kaynaklı olabilir ama adamın yaptığını tasvip etmiyorum diye günahını da almayalım şimdi neticede kimseye çaktırmadan revizyon ürünü kaktırmış Vestel :kop

Seni çakal seniiiiiii, Dünyada tek çakal kendin mi var zannettin :kiskis

Revizyon ürünü servis de yapar imkanı olsa, Vestel boşuna yormuş kendisini. :hihi
Yeni ürün hemen bozuluyorsa bence de şebeke sorunu olabilir. :deli1

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Sülün Osman'dan " “Benim dolandırdığım insanlar dolandırıcıydı aslında. Yani bana yaklaşma sebepleri beni dolandırmaktı. "
Şimdi bu vatandaşın yaşadığı konu eğer mağduriyet olsaydı inanın bütün forum isyan eder, yazılar yazar ve bu yazıları da Vestel'e ulaştırır, vatandaş adına biz de onun hakkını arardık.

Konunun en başından beri kendisi art niyetli bir girişim içerisinde olduğu için ben kendi namıma ''Müstahak'' diyor ve oturup izliyorum.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Şimdi bu vatandaşın yaşadığı konu eğer mağduriyet olsaydı inanın bütün forum isyan eder, yazılar yazar ve bu yazıları da Vestel'e ulaştırır, vatandaş adına biz de onun hakkını arardık.

Konunun en başından beri kendisi art niyetli bir girişim içerisinde olduğu için ben kendi namıma ''Müstahak'' diyor ve oturup izliyorum.

Bu konu daha çok su götürür gibi geliyor.
Aslında şu platformda bizim linklerimiz daha çok paylaşılabilse, daha çok insanı bilinçlendirebiliriz ama ara ki bulasın öyle imkanı yani.
O sitenin saçma sapan algoritmasıyla yazar olmak imkansız bence. :sirit

Hesap satın alayım desen o da ayrı riskli. :hihi

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bu konu daha çok su götürür gibi geliyor.
Aslında şu platformda bizim linklerimiz daha çok paylaşılabilse, daha çok insanı bilinçlendirebiliriz ama ara ki bulasın öyle imkanı yani.
O sitenin saçma sapan algoritmasıyla yazar olmak imkansız bence. :sirit

Hesap satın alayım desen o da ayrı riskli. :hihi
Umut çok ilginçtir ki hayatımın hiç bir döneminde hiç bir sözlük için yazar olmayı düşünmedim, koşulları şartları nedir onu da bilmem.
Açık ifade ediyorum ki o kesimin içinde olmak da istemem. Kimse darılmasın, geneli tenzih ederim ancak çok boş beleş şahıs var orda (Adam demiyorum dikkat edersen)

Bize şakşakçı tayfası değil gerçek bilgi sahibi insanlar lazım.

Yahu şu vestel konusunda tv nin bozulma sebebini yanındaki hoparlörlere ve onların yaydığı manyetik alana bağlayan çakma uzmanlar gördüm orada ben, Haaa bir de bizzat yaşamış oradan biliyormuş beyefendi :kop

Geri
Üst Alt