Vestel televizyonun erimesi

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Tamamını okumayan zaten vestel düşmanı olur abi

Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum

İyi niyet tarafında servislere biraz daha imkan tanısalar o yazıları yazan kişi belkide vestel ı göğe çıkaracaktı
Valla bilmiyorum abi, her şey artık çok kolay, O kadar kolay ki ben de açtım kameramı, ağzıma ne geliyorsa söyledim.

Saç ve Tarak ilişkisi.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
servis imkanları dogrultusunda hareket ediyor.( vestel de 5_6 yillik servis teknisyenligi yaptim) misal benim 49ud8400 tv nin garantisi bittikten 2 ay sonra anakarti pert ettim fakat musteri hizmetleri garanti 2 ay once bitmis ama bir defaya mahsus ucretsiz anakart degisimi yapacaklarini soyleyip yaptilar.
Değerli hocam buna benzer çok örnek var gerçekten.

Servislerin de tam dayaklık (Teşbihte hata olmaz) olanları var o ayrı konu ama bu kadar da saygısızlık olmaz.

Bir omurgasız çok geçmiş yıllarda Fabrika çalışanlarını bırak, o ürünü taşıyan kamyon şoföründen, o kamyona yakıt veren pompacıya kadar yedi sülale küfür etmişti. Allah onun da belasını versin.

İnsan hakkına giren kim var ise hepsi beter olsun.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,026
Şikayeti açıp hakaret eden şahısa hizmet veren servis küçük bir servis değil disiplinli büyük bir servis sonuca bakacak olursak ekmeği için çalışan karşısındaki elemanı hayvan yerine koyarak mutlu olan bir tüketici var yazdıklarında da ne kadar gerçeklik payı var onu da bilmiyoruz. Ben o servisin yerinde olsam yada çalışanının yerinde olsam hazır her şey belgeli ve kayıt altındayken hakaret davası açarım.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Şikayeti açıp hakaret eden şahısa hizmet veren servis küçük bir servis değil disiplinli büyük bir servis sonuca bakacak olursak ekmeği için çalışan karşısındaki elemanı hayvan yerine koyarak mutlu olan bir tüketici var yazdıklarında da ne kadar gerçeklik payı var onu da bilmiyoruz. Ben o servisin yerinde olsam yada çalışanının yerinde olsam hazır her şey belgeli ve kayıt altındayken hakaret davası açarım.

2015 yılında bırak hakareti, Toplu montaj için inşaata giden klima ekibimi inşaatın işçileri balta ve sopalarla dövdüğünde konu adli makamlara tarafımdan yansıtıldı ve ilaveten karşı tepki olarak bir daha ekip yollamadığım için Saha Operasyon Uzmanı Sadık Sayar tarafından RANDEVUYA UYMAMA CEZA BEDELİ faturam 2 günde elime ulaştı. 2015 yılı parası ile 750tl +kdv Faturayı anı olarak saklıyorum günü geldiğinde hak edenlerden hesabını sormak üzere. Arkasından oraya ekip yolladım, bu sefer de Merkez servis elemanları personelin birisinde Vestel Tshirt olmadığı yönde tutanak tutunca bir 750+kdv de kıyafetsiz personelden ceza yazdı aynı muhterem. Yani bana direkt olarak davayı da geri çekmemi söyleyemedikleri için baskı politikası uyguladılar, mecburen davayı da geri çektik. Bu durumda bu bahsi geçen servis hangi cesaret ile sizin belirttiğiniz tepkiyi göstersin ki?

Kusura bakma usta, Vestel denen marka ne yazık ki servislerin hakkı söz konusu olduğunda kanı beş para etmez markadır açık ve net..

Onlar dua etsin ki Abim tüm ısrarlarıma rağmen servisliği bırakmıyor, tüm bunların tamamını kitabımda yazdım dava dosya numaralarına kadar. Bu kitabı öyle veya böyle, abimin istifasını verdiği aynı gün baskıya vereceğim.

Ondan sonra Vestel ne ot yerse yesin zerre umurumda değil.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,026
2015 yılında bırak hakareti, Toplu montaj için inşaata giden klima ekibimi inşaatın işçileri balta ve sopalarla dövdüğünde konu adli makamlara tarafımdan yansıtıldı ve ilaveten karşı tepki olarak bir daha ekip yollamadığım için Saha Operasyon Uzmanı Sadık Sayar tarafından RANDEVUYA UYMAMA CEZA BEDELİ faturam 2 günde elime ulaştı. 2015 yılı parası ile 750tl +kdv Faturayı anı olarak saklıyorum günü geldiğinde hak edenlerden hesabını sormak üzere. Arkasından oraya ekip yolladım, bu sefer de Merkez servis elemanları personelin birisinde Vestel Tshirt olmadığı yönde tutanak tutunca bir 750+kdv de kıyafetsiz personelden ceza yazdı aynı muhterem. Yani bana direkt olarak davayı da geri çekmemi söyleyemedikleri için baskı politikası uyguladılar, mecburen davayı da geri çektik. Bu durumda bu bahsi geçen servis hangi cesaret ile sizin belirttiğiniz tepkiyi göstersin ki?

Kusura bakma usta, Vestel denen marka ne yazık ki servislerin hakkı söz konusu olduğunda kanı beş para etmez markadır açık ve net..

Onlar dua etsin ki Abim tüm ısrarlarıma rağmen servisliği bırakmıyor, tüm bunların tamamını kitabımda yazdım dava dosya numaralarına kadar. Bu kitabı öyle veya böyle, abimin istifasını verdiği aynı gün baskıya vereceğim.

Ondan sonra Vestel ne ot yerse yesin zerre umurumda değil.
Adem Helvacı Adem Helvacı Usta benim en çok sinirlendiğim nokta hangi meslek olursa olsun herkes ekmeği için işine gidip çalışıyor orada da çalışan bir işçi var git demişler gitmiş geldiği yere göre hayvan yerine konulmuş başka meslekte çalışsaydı insan olacaktı o çalışan kişi kendisinin oğlu veya kızı da olabilirdi hatta kendisi de olabilirdi. Yaklaşımı yanlış olmuş.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Adem Helvacı Usta benim en çok sinirlendiğim nokta hangi meslek olursa olsun herkes ekmeği için işine gidip çalışıyor orada da çalışan bir işçi var git demişler gitmiş geldiği yere göre hayvan yerine konulmuş başka meslekte çalışsaydı insan olacaktı o çalışan kişi kendisinin oğlu veya kızı da olabilirdi hatta kendisi de olabilirdi. Yaklaşımı yanlış olmuş.

Videoda bu konu üstüne çok konuştum ustacım. Bu muhterem evine bedava televizyonu kaptı diye seviniyor şimdi.

Videoda da sordum, Vicdanı gerçekten rahat olacak mı?

O tv nin o hale gelmesinin teknik olarak tek bir sebebi var, o da kullanmaya devam etmiş olması.

Temel ve teknik olarak kendi hatası olan bu durumdan faydalanmak için sosyal mecranın avantajlarını kullanmış bir çıkarcıdır benim gözümde kendisi.

TV yi aynı ahırdan çıkanlar götürecek evine, geldiklerinde ''Hoşgeldiniz, sizinle hiç bir sorunum yok dostlar ben tamamen Vestel'e kızdım da ondan bla bla bla'' diyecek ben şimdiden söyleyeyim.

Dik durmak için ne gerekir ustacım? Omurga ;)

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Beyler videoyu çektim, şu an yüklüyorum, sizce nasıl bir başlık atayım?

Televizyon erir mi, böyle bir durum nasıl meydana gelebilir? biçiminde bir başlık olabilir.
Ya da konu Vestel televizyon olduğu için, Vestel Televizyonlar Erir mi gibi ilginç bir başlık da olabilir.
Asıl mesele bunu ekşide paylaşabilecek birini bulabilmek bence.
Ordaki insanları da bilgilendirmek lazım. Yerli markalara fena sallıyorlar yoksa. :kiskis

Geri
Üst Alt