2015 yılında bırak hakareti, Toplu montaj için inşaata giden klima ekibimi inşaatın işçileri balta ve sopalarla dövdüğünde konu adli makamlara tarafımdan yansıtıldı ve ilaveten karşı tepki olarak bir daha ekip yollamadığım için Saha Operasyon Uzmanı Sadık Sayar tarafından RANDEVUYA UYMAMA CEZA BEDELİ faturam 2 günde elime ulaştı. 2015 yılı parası ile 750tl +kdv Faturayı anı olarak saklıyorum günü geldiğinde hak edenlerden hesabını sormak üzere. Arkasından oraya ekip yolladım, bu sefer de Merkez servis elemanları personelin birisinde Vestel Tshirt olmadığı yönde tutanak tutunca bir 750+kdv de kıyafetsiz personelden ceza yazdı aynı muhterem. Yani bana direkt olarak davayı da geri çekmemi söyleyemedikleri için baskı politikası uyguladılar, mecburen davayı da geri çektik. Bu durumda bu bahsi geçen servis hangi cesaret ile sizin belirttiğiniz tepkiyi göstersin ki?
Kusura bakma usta, Vestel denen marka ne yazık ki servislerin hakkı söz konusu olduğunda kanı beş para etmez markadır açık ve net..
Onlar dua etsin ki Abim tüm ısrarlarıma rağmen servisliği bırakmıyor, tüm bunların tamamını kitabımda yazdım dava dosya numaralarına kadar. Bu kitabı öyle veya böyle, abimin istifasını verdiği aynı gün baskıya vereceğim.
Ondan sonra Vestel ne ot yerse yesin zerre umurumda değil.