İşte bu da beni çıldırtıyor ustacım.burdan şu çıkıyor arsızlık kazanır.
Teşekkür ediyorum ??Adem bey videonuz u izledim dilinize sağlık ?
Video için emeğiniz sağlık.Arkada dalgalanan Bayrağımız is ayrı güzel.
Oda dikkatimi çekti dün ama sen fazla geriliyorsun bu aralar sonra tansiyon şeker çıkmayasın yada seni bakırköyden toplamıyahk dur dur ben seni 30 eylül de ki toplandıtadan sonra yatıştıracamAllah o bayrağın gölgesini üstünden eksik eylemesin vatanımızın ??
Biz haklıyız, HAK karşısında ölsek dönmeyiz yolumuzdan zira MİLLET biliyor kimin haklı kimin haksız olduğunu.
Videoyu dün yayınladık, hemen birisi yapıştırmış ekşideki konuya.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ne kadar malum yer lalesi var ise herkes Vestele karşı şakşakçılığa girmiş konuya.
Yanan parçanın VESTEL değil de SAMSUNG olduğunu artık öğrendikleri halde içlerinden kaçı SAMSUNG markasına böyle giydirecek çok merak ediyorum..
Hele bir de kuantum dan girip dark excition dan çıkan muhterem var ki yazdıkları tam bir Person of İnterest dizisine bölüm çıkartır
Maşin yapıyor bunları maşin
Ulan altı üstü Samsung panel kısadevre olmuş. Kedi dötünü görmüş, evim yanıyor diye yaygara kopartmış. Daaalın..
Bekliyoruz müjdeli haberlerini korocum.Dün Adem Helvacı Bu videonu izleyince cidden güldüm ortada tamamen bir saçmalık var orda burda gevezelik yapacağına bu tv nin sahibi gitsin vestele yazsın bunları kaldıki abi senin deyiminle garantisi dolmuş adamlar gene yardımcı oluyor bence bu hakaret küfürler vs servisin adamdan şikayetçi olmaları konununda zorlu holdinge bildirilmesi şart vestel efendi kime nasıl fedakarlık yapacağını bir kez daha düşünmüş olur kaldıki VESTEL Konu olunca bende buna benzer sorunlar yaşadım bir ara konu açıp anlatacağım forumdada ustalardan geçen biri sordu bana hatta dediki kim bilir ne yapmışsın koray televizyona Özetle ben yerlerinde olsam o adamların gider şikayetçi olurum sonrada bu konuşları Zorlu holdinge yollar bu müşterinin MÜSTEHAK bir şekilde sürünmesini sağlarım.Antakya çevresinde de tamirciler servisler tam bir it köpek sokak çocuğu muamelesi görüyorlar ben şahit oldum niye yani niyee bu mesleği niye küçümsüyorsunuz?_
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Oda dikkatimi çekti dün ama sen fazla geriliyorsun bu aralar sonra tansiyon şeker çıkmayasın yada seni bakırköyden toplamıyahk dur dur ben seni 30 eylül de ki toplandıtadan sonra yatıştıracam
Umut ekşide yazan iyi yazmış.Abi markacı insanlara (ürün sahibini kastetmiyorum) Samsung, LG yakışır.
Bunlar iyi davranıyor müşterilerine. (Anlayan anladı.)
Umut ekşide yazan iyi yazmış.
Aynı konu SONY markası ile açılsa bu kadar galeyana gelmezdi kimse. Yahu canlı örneği var bir Allah'ın kulu dönüp de ''Yakışmadı sana SONY'' demiyor. Öte yandan Vestel Arçelik oldumu millet taş atmak için sırada bekliyor.