atlas54' Alıntı:Teşekkür ederim Allah razı olsun. Servis menüsünde mb95m yazıyor yüklü yazılım ise 3.6.2H bundan sonra çıkan yazılım var mı yazılım eski mi? Yazılım var ise yüklememi tavsiye eder misiniz eskisine göre artıları nelerdir?
delibozuq' Alıntı:Adem Abi merhabalar.. 49r6010u panel nedir acaba ?
Aynı modelin 43'ü lg çıkmıştı
Müsaitsen biraz acil abi
Ado' Alıntı:delibozuq' Alıntı:Adem Abi merhabalar.. 49r6010u panel nedir acaba ?
Aynı modelin 43'ü lg çıkmıştı
Müsaitsen biraz acil abi
LG IPS kardeşim.
hayatımda ilk defa zeytin kıracağım tuttu sen de o esnada denbk gelmişsin geç olduysa kusura bakma artık
delibozuq' Alıntı:Ado' Alıntı:LG IPS kardeşim.
hayatımda ilk defa zeytin kıracağım tuttu sen de o esnada denbk gelmişsin geç olduysa kusura bakma artık
abicim sen bana bu cevabı verdin ya yetti bana ne kusuru abicim estağfirullah. sen kusurumuza bakma ne olur
onca model sorguladık depoda yoktu. bunu mecburen seçmek zorunda kaldım ama ilk arızalı tv'ye muadil olarak bunu vermişlerdi zaten 82 ekranda bana bonus gelmiş oldu. hem 4k hem smart hem lg ips
sanırım sadece 2016 model olması eksi ama ilk tvde 2016 idi. muhtemelen mb120 olması gerek ama çekirdek sayısı yazmıyordu 4 çekirdek olsa gerek değilmi abi ?
tv yine manisadan geleceği için senin sözlerin geldi aklıma en az 10 gün bekleme süresi koydum 15 günü göze aldım
abi birde hep sen bize destek oluyorsun senin bizlerden bir isteğin olursa seve seve yerine getirmeye hazırız. mutlaka haber et olurmu abi
Ado' Alıntı:delibozuq' Alıntı:abicim sen bana bu cevabı verdin ya yetti bana ne kusuru abicim estağfirullah. sen kusurumuza bakma ne olur
onca model sorguladık depoda yoktu. bunu mecburen seçmek zorunda kaldım ama ilk arızalı tv'ye muadil olarak bunu vermişlerdi zaten 82 ekranda bana bonus gelmiş oldu. hem 4k hem smart hem lg ips
sanırım sadece 2016 model olması eksi ama ilk tvde 2016 idi. muhtemelen mb120 olması gerek ama çekirdek sayısı yazmıyordu 4 çekirdek olsa gerek değilmi abi ?
tv yine manisadan geleceği için senin sözlerin geldi aklıma en az 10 gün bekleme süresi koydum 15 günü göze aldım
abi birde hep sen bize destek oluyorsun senin bizlerden bir isteğin olursa seve seve yerine getirmeye hazırız. mutlaka haber et olurmu abi
Sağlığınız Varlığınız yeter kardeşim hiç bir isteğim yok bundan başka :
delibozuq' Alıntı:Ado' Alıntı:Sağlığınız Varlığınız yeter kardeşim hiç bir isteğim yok bundan başka :
Sağolasın abim. O halde sana Dua'mız olsun Rabbim Alilenize sevdiklerinize ve size sağlık sıhhat versin. Kötü gün yüzü göstermesin İNŞAALLAH.
Görüşmek üzere abicim. Ben forumu okumaya devam edeceğim. Arkadaşlara benimde bir faydam olur belki.
delibozuq' Alıntı:Adem abi Selamlar. Vestel 40ub8900 panel nedir acaba ?
Ado' Alıntı:_CKL_41' Alıntı:Selamın Aleyküm
A101 Aktuel ürünlerde satılan 50UHL500 model Hİ-LEVEL marka televizyondan satın almayı düşünüyorum. Bu televizyonun teknik özellikleri nedir acaba? Anakart ve panel olarak?
Selametle... Hayırlı Günler..
Günaydın;
Üründe CHİMEİ panel ve MB130 anakart mevcuttur. CHİMEİ paneller aynı SAMSUNG paneller gibi VA yapıya sahiptir ve bu doğrultuda kontrast oranı ve tekime süresi olarak IPS panellere nazaran daha üstün konumdadır lakin renk algortiması IPS paneller kadar gelişmiş değildir (Tüm VA paneller için geçerlidir bu)
MB130 anakart MB120 den sonra sahaya sürülmüş bir anakarttır, şu ana kadar bir anormalliğini görmedik. MB120 lerin stabilitesinin üzerine aynı istikrarı yürüteceğini düşünüyorum.
ürünün A101 satışında olması 2 yıl garanti kapsamı olduğunu ifade ediyor ki benim için tek negatif yönü bu dur. Gönül isterdi ki 3 yıl garantili olsun :
papiruss' Alıntı:Ado' Alıntı:Günaydın;
Üründe CHİMEİ panel ve MB130 anakart mevcuttur. CHİMEİ paneller aynı SAMSUNG paneller gibi VA yapıya sahiptir ve bu doğrultuda kontrast oranı ve tekime süresi olarak IPS panellere nazaran daha üstün konumdadır lakin renk algortiması IPS paneller kadar gelişmiş değildir (Tüm VA paneller için geçerlidir bu)
MB130 anakart MB120 den sonra sahaya sürülmüş bir anakarttır, şu ana kadar bir anormalliğini görmedik. MB120 lerin stabilitesinin üzerine aynı istikrarı yürüteceğini düşünüyorum.
ürünün A101 satışında olması 2 yıl garanti kapsamı olduğunu ifade ediyor ki benim için tek negatif yönü bu dur. Gönül isterdi ki 3 yıl garantili olsun :
Merhaba;
Özellikle değerli bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Bende A101 de 50UHL500 modeline sahip Hi-Level ürününü gördüm ve almayı düşünüyorum. Bu ürüne ait teknik özellikleri internette bulamadım. Sadece sizin forumda ki açıklamalarınız da bilgi bulabildim . Ürün teknik özelliklerini bulabileceğimiz bir site var mı yada siz bu konuda yardımcı olabilir misiniz (Bir sitede 55uhl900 e ait özellikler var.). Ayrıca başka bir cevabınızda sonda ki 500 ve 900 gibi rakamlar önemli demişsiniz bu konuya da açıklık getirebilir misiniz? Birde ürünün seri numarasının fotoğrafını çektim seri numarasına göre üretim farklılığı veya panel farklılığı gibi bir durum olabilir mi?
Şimdiden teşekkürler. İyi günler.
papiruss' Alıntı:Öncelikle cevabınız ve vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Ayrıca internet siteleri hakkında yapmış olduğunuz yoruma katılmamak içten bile değil sitenin birinde A dediklerine diğerinde B diyorlar. :.
Ben biraz teknoloji meraklısıyım ama bütçem de çok fazla değil. Ürünü dediğiniz gibi 50" ve UHD görünce cazip geldi. Sanırım hem ucuz olsun hemde iyi olsun da olmuyor pek. Ama sizin yorum ve öneriniz ürünü alıp almama noktasında benim için çok önemli. :
Ürün seri numarası : 7871503 702816 Birde VPAZ Diye birşey var onuda yazayım : 20273568
İyi günler.