Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
delibozuq' Alıntı:Ado' Alıntı:Genellikle Markalar arası geçiş yapmıyorlar, yaptıklarında da ücret farkı talep ederler, kesin sonucu sizinle irtibat kurduklarında öğreniriz
LG SAMSUNG şeklinde panel seçme hakkı pek tanımazlar lakin IPS panel istiyorum deme hakkınız var, bu konuda yardımcı olacaklarına inanıyorum.
Sorgulayacağınız modeller ile ilgili elimden geldiğince yardımcı olurum. Tek ricam ''Şu kişi kontrol ettikten sonra onaylayacağım'' gibi itici cümlelerden uzak durmanız yöndedir. Neticede diyalogda olduğum insanlar, ayıp olmasın kendilerine. :
Tamamdır abi. Bir kaç model yazacağım kısmet olursa bilgi almak için.
Ben onlara vestel sever olduğumu para iadesi olsa bile gidip vestel alacağımı belirttim. Ki yalanım yok gerçekten öyle yaparım. Gerek biss menü gerek bağımsız kanal sıralaması, uydu alıcı akıcılığı ve kanal geçişleri, bu son yazılımlar ile kablo tv kanalları ile uydu kanalları ile aynı listede kendi isteğine göre sıralama ve izleme imkanı bir çok markada yok ve bunlar gerçekten gerekli özellikler..
Eksi yan, eski yazılımlara kanalları sınırsız sayıda taşıyabiliyorduk fakat artık 10'ar 10'ar taşıyabiliyoruz. Bu taşıma olayı eskisi gibi olursa çok iyi olur.
Bu arada oyun oynamayı seven playstation 4k ile kullanacaklar için 50r5020u modelini kesinlikle tavsiye ederim.. Ben normal bir tv izleyicisi olduğum için ips panel daha uygun olacak.
Umarım Gönlünüzce olur. Detayları yazın lütfen.