Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
gurkan' Alıntı:Bende 49ud9400 var ud9300den bi ust model olmali ama mb120var ve hdr yok diye biliyorum. Ado hocam sizce yanlismiyim. Benim tvdede varmi acaba. Birde aklima takilmisken samsungun kullandigida va panel vestelinde daha dogrusu bendeki tv de va panel iki panelde aynimi yoksa va panellerin cesitleri mevcutmuzoomes' Alıntı:Adem bey merhabalar adım Volkan , Vestel tv ler konusunda forumlarda neredeyse otorite kabul edecegiz sizi bu yüzden aktif olarak kullandığınız bu foruma kayıt oldum. Size sorum ki ilk sayfalarda biraz bahsetmişsiniz Vestel 4K Smart 49 UD 9300 modeli (9400 kodlusuda mevcut) bu 9300 modeli yazdığınızdan anladığım kadarıyla Samsung v/a panel kullanıyor, 4 cekirdekli islemciye sahip 2017 uretimi tv yi almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz, HDR ozelligide mevcut, kart olarakda MB 130 kart var sanırım teşekkürler
Backlıght üniteleri farklı lakin hücre yapıları birebir aynıdır zaten üretici aynı . :
MB120 benim gözümün nurudur ben çok severim o anakartı. Tabi bu demek değil ki diğerleri kötü, sadece MB120 nin stabilitesi ve donanımsal özellikleri beni diğerlerinden daha çok cezbetmiştir.