evet eminim kartın üzerinde 17mb96 yazıyorGoogle translate:
Klasör boş olamaz. 17MB96 olduğundan emin misiniz?
evet eminim kartın üzerinde 17mb96 yazıyorGoogle translate:
Klasör boş olamaz. 17MB96 olduğundan emin misiniz?
Google translate:evet eminim kartın üzerinde 17mb96 yazıyor
Müsait zamanda tekrar deneyeceğim olursa bilgi veririm emeğiniz için teşekkür ederim kolay gelsin.Google translate:
Eğer panel profilini televizyondan kaydedemiyorsanız size yardımcı olamam.
Bu TV sorunu 3 dakikada çözüldü.
1 dakika profili TV'den kaydetmek,
1 dakika profili değiştirmek,
1 dakika değiştirilen profili TV'ye kaydetmek
downloadpq.mb95 olarak deneyin.Müsait zamanda tekrar deneyeceğim olursa bilgi veririm emeğiniz için teşekkür ederim kolay gelsin.
Yarın deneyebilirim haber veririm teşekkürlerdownloadpq.mb95 olarak deneyin.
Tv fişini prize takınca led hızlı yanıp sönmüyor 12 13 kere yanıp sönüyor sonra sabit kalıyor başka bir tepki vermiyor yüklemede yapmıyorTv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
malesef oluşturmuyor iki tane flashla denedim ikiside rufusla fat32 mbr biçimli
Rufusla programıyla flash belleği fat32 MBR olarak biçimlendirip tekrar deneTv fişini prize takınca led hızlı yanıp sönmüyor 12 13 kere yanıp sönüyor sonra sabit kalıyor başka bir tepki vermiyor yüklemede yapmıyor
Biz bunları doğru yaptıkta ömer genç ustamız mb95 yazıp dene dedi yarın tekrar bakıcam yazarım burayaÖnemli - Vestel tv panel dosyası alma
Aslında çoktan ayarlamış ve yüklemiştim ,ama forumda link vermemiştim ,bugün sevgili @fikoloji nin konusunda "nasıl alınır" yazılınca hadi forumda vereyim dedim.Vestel ve üretimi tvlerden panel dosyalarını usbye kaydetmek için kullanılır.İçinden çıkan OKU.txt okuyun :ok Nasıl yaparım: 1-Dosyayı...tavsiyeforumu.com
günaydın hayırlı işlerÖnemli - Vestel tv panel dosyası alma
Aslında çoktan ayarlamış ve yüklemiştim ,ama forumda link vermemiştim ,bugün sevgili @fikoloji nin konusunda "nasıl alınır" yazılınca hadi forumda vereyim dedim.Vestel ve üretimi tvlerden panel dosyalarını usbye kaydetmek için kullanılır.İçinden çıkan OKU.txt okuyun :ok Nasıl yaparım: 1-Dosyayı...tavsiyeforumu.com
Panel profile:günaydın hayırlı işlerÖmer Genç ustanın dediği gibi mb95 yazınca oldu
Sota
yokoono . dosyaları böyle yaptım ama inşallah olmuştur
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.undefined
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
görüntü düzeldi ama negatif şuan renkler oturmadıPanel profile:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.MB9X ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)