Google translate:olmadı ustam
![]()
bu sefer görüntü karıncalı oldu gibi yeni kart siparişi vericez artık emekleriniz için teşekkür ederim kolay gelsinGoogle translate:
Son deneme. Eğer sorun düzelmezse, sorun yazılımla değil, donanımla çözülebilir.
17MB96 anakartı Samsung panel ile çalıştı.
pq jeida 10 bits
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Üzgünüm. Yapabileceğim tek şey bu. 17MB96 ve VES315WNVL-N01 panelli televizyonlar ürettiklerini sanmıyorum.bu sefer görüntü karıncalı oldu gibi yeni kart siparişi vericez artık emekleriniz için teşekkür ederim kolay gelsin
![]()
merhaba bildiğim kadarıyla bu şekilde yazılım verilmiyor 1. mesajı okuyup tekrar yazılım talebinde bulunmanız gerekiyormb96 yazılım indirme talebi
Merhaba, yanlış yerde mi sordum sorumda hata mı var bilemedim yardımcı olabilir misiniz?Merhaba, skytech televizyon logoda kalıyor kurtarma yazılımını rica ederim.
![]()
![]()
![]()
vestel konusunda başka markayla yazınca mesajınız arada kaynar.Merhaba, yanlış yerde mi sordum sorumda hata mı var bilemedim yardımcı olabilir misiniz?
sorununuz donanımsalmerhaba bu cihaza nasıl yazılım yükleyebilirim. sürekli kapanıp duruyor
cihaz markası : SEG 48
![]()
![]()
I think it's an issue with Dolby Vision. Try disabling it or installing an older firmware.First of all, thank you for your interest and response.
My device is Vestel 58UHD (MB230 motherboard), software version V0.51.51.0 (10 April 2023).
The problem is as follows: When a Google TV Box or similar device is connected via HDMI, the TV automatically switches to **"advanced HDMI mode"**. During this time, the image suddenly cuts out and there is no signal on the screen. When I manually select HDMI1 as the source, the image comes back.
When I checked the service menu, I saw that the HDMI/EDID options were locked (read-only), meaning I couldn't manually change this setting. The moment the TV went into "auto-enhanced" mode, the handshake was disconnected and the connection was lost.
Is there a way, hidden menu, or setting that we can use to completely disable this automatic switching?
If it can be solved only with software, learning the correct firmware version will be enough for me.