1 sene daha garantisi var.Cihazın garantisi var mi.?
1 sene daha garantisi var.Cihazın garantisi var mi.?
Evet orijinal tamam sorumluluğu kabul ediyorum teşekkür ederimTv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
garantili cihazlara yazılım desteği vermiyoruz. Servise kayıt açtırın.1 sene daha garantisi var.
Malesef yazılımı almıyor tv iki farklı usb ile denedim aynı. 17mb140 taksam yazılım varmı?Kurtarma verildi.
FULL yazılım verdim bunu da dene bakalım.Malesef yazılımı almıyor tv iki farklı usb ile denedim aynı. 17mb140 taksam yazılım varmı?
Olmuyor yazılımı almıyor anakart arızalı büyük ihtimalle zaten bazen ışık yanıp sönüyor bazen hiç ışık bile yanmıyor anakartı değiştireyim 17mb140 yada 17mb96 anakartangöre yazılım var mıFULL yazılım verdim bunu da dene bakalım.
Rufus programıyla flash belleğini Fat32 MBR olarak biçimlendir tekrar yazılımı yüklemeyi dene.Olmuyor yazılımı almıyor anakart arızalı büyük ihtimalle zaten bazen ışık yanıp sönüyor bazen hiç ışık bile yanmıyor anakartı değiştireyim 17mb140 yada 17mb96 anakartangöre yazılım var mı
Olmadı ustamRufus programıyla flash belleğini Fat32 MBR olarak biçimlendir tekrar yazılımı yüklemeyi dene.
kart değişimiOlmadı ustam

ama yazılım lazım panel tutmuyor 17mb96 da görüntü ters ve negatif gibi. 17mb140 ta da hiç görüntü yok ekranın yarısı hafif karanlık gibi oluyor yazılım verebilirmisinkart değişimi![]()
kartı değiştirdikten sonra panel yazılımını tv'den çekmen gerekiyor veya panel kodu varsa onu buraya ekleama yazılım lazım panel tutmuyor 17mb96 da görüntü ters ve negatif gibi. 17mb140 ta da hiç görüntü yok ekranın yarısı hafif karanlık gibi oluyor yazılım verebilirmisin
ilk mesajımda vardı ama ekliyorum şimdikartı değiştirdikten sonra panel yazılımını tv'den çekmen gerekiyor veya panel kodu varsa onu buraya ekle
şuan hangi kart takılıilk mesajımda vardı ama ekliyorum şimdi
![]()
sende hangi yazılım varsa onu takıcam ikiside elimde mevcut 17mb96 ve 17mb140 ikiside olur ama 140 a full yazılım vermen lazım görüntüyü hiç görmüyorumşuan hangi kart takılı