sende hangi yazılım varsa onu takıcam ikiside elimde mevcut 17mb96 ve 17mb140 ikiside olur ama 140 a full yazılım vermen lazım görüntüyü hiç görmüyorumşuan hangi kart takılı
sende hangi yazılım varsa onu takıcam ikiside elimde mevcut 17mb96 ve 17mb140 ikiside olur ama 140 a full yazılım vermen lazım görüntüyü hiç görmüyorumşuan hangi kart takılı
For 17MB140 I have this full software:sende hangi yazılım varsa onu takıcam ikiside elimde mevcut 17mb96 ve 17mb140 ikiside olur ama 140 a full yazılım vermen lazım görüntüyü hiç görmüyorum
arşivimizde mb140 ait daha fazla yazılım var. Yokoo üstat sana panel yazılımını verir.sende hangi yazılım varsa onu takıcam ikiside elimde mevcut 17mb96 ve 17mb140 ikiside olur ama 140 a full yazılım vermen lazım görüntüyü hiç görmüyorum
tamam bekliyorumarşivimizde mb140 ait daha fazla yazılım var. Yokoo üstat sana panel yazılımını verir.
Kendi riskinizle deneyin.tamam bekliyorumyokoono
Google translate:tamam bekliyorumyokoono
gönderdim.TV: Vestel 48FD7300 Anakart: MB211 Yazılım: Carbon versiyon 0 En son yazılım sürümü gerekiyor
yaptım usb de oluşturduğumuz downloadpq.mb96 klasörün içi boş. yanına DVR klasörü gelmiş ve power_up adında metin belgesi txt doyası varGoogle translate:
17MB96'dan panel profilini kaydedin:
1. Bellekte downloadpq.mb96 adlı bir klasör oluşturun.
2. Televizyonu açın ve belleği USB'ye takın.
3. MENU 4725 yazın.
4. USB İşlemleri'ne gidin ve Tamam yazın.
5. Belleği USB'den çıkarın.
a) Bellekte olanı buraya yazın.
b) MENU 4725'in bir resmini paylaşın.
oluşan dosyaları buraya yükle, dosyayı düzenleyip sana tekrar atacak.yaptım usb de oluşturduğumuz downloadpq.mb96 klasörün içi boş. yanına DVR klasörü gelmiş ve power_up adında metin belgesi txt doyası var
![]()
Klasörde VESTEL_D1_Plus_PNL adlı bir dosya bulmalısınızyaptım usb de oluşturduğumuz downloadpq.mb96 klasörün içi boş. yanına DVR klasörü gelmiş ve power_up adında metin belgesi txt doyası var
![]()
oluşan dosyaları buraya yükle, dosyayı düzenleyip sana tekrar atacak.
malesef oluşturmuyor iki tane flashla denedim ikiside rufusla fat32 mbr biçimliKlasörde VESTEL_D1_Plus_PNL adlı bir dosya bulmalısınız
Google translate:yaptım usb de oluşturduğumuz downloadpq.mb96 klasörün içi boş. yanına DVR klasörü gelmiş ve power_up adında metin belgesi txt doyası var
![]()