yokoono
TFC Team
- 20 Mar 2019
- 3,170
- 74
I wrote in the post. Are you using a programmable one or a JVC one.Installed it and TV opened but remote does not work. how should i proceed? any suggestions? i can't get past this screen
![]()
I wrote in the post. Are you using a programmable one or a JVC one.Installed it and TV opened but remote does not work. how should i proceed? any suggestions? i can't get past this screen
![]()
i ordered 2 RCs that are probably compatible. I though a mobile app might work with IR but nothing is working .I wrote in the post. Are you using a programmable one or a JVC one.
Talep etme gibi bir durum yok firma güncel yazılım yaparsa ota ya gönderir tv internete bağlandığında yazılımı otomatik alır.Üretici firmadan nasıl talep edebiliriz
Sistem güncellemesi yaptığımda güncel diyor
Şu snki yazılım dürümü bu şekilde
![]()
Gönderdim.selamlar dün tv ye en son 3v serisinin yazılımı yükledim ama renkler mat beğenmedim sizden rica etsem ( vestel mb 130 3 .62.35.0) yazılımı arıyorum verirseniz çok sevinirim çok teşekkür ederim ( seri nosu Sn 8034439800007) panel ve kartlar orjinal
çok teşekkür ederimGönderdim.
cihazınız hangi versiyonsa o versiyonun alt-üst sürümünü kurabilirsiniz.Selamlar v0 ile v1 arasında mb140 anakartta fark oluyor mu güncellemeye değer mi?
güncelleme yazılımını gönderdim.Nexon tv internete bağlanmıyor, farklı ip alıyor. Haliyle smart vs bağlanmıyor (yaşlılar youtube sordu, deneyelim diye sorunu fark ettim).
Eski konularda yazılım yüklemesi ile düzeldi diyen olmuş.
Mümkünse gönderebilirseniz,
teşekkürler.
![]()
Ultra hızlı geri dönüş için teşekkürlergüncelleme yazılımını gönderdim.

İlginiz alakanız için çok teşekkür ederim. Açıkça söylemek gerekirse ben sizi dh forumdan biliyorum. Oraya girişte sıkıntım vardı yazamadığım içim mail attım ve sizde ilgisiz bırakmadınız. Sağolun.
Bu foruma üye oldum. Ve kısmetse yaşadığım tecrübeleri burada paylaşıp faydalı olurum umarım.
Televizyonlarım onay aldı ve çıkışı sağlandı en geç bir hafta içinde elimde olacağı söylendi ama tahminen daha erken gelecek. Vestel servisi bu konuda hızlı davranıyor.
Ben televizyon modellerimde hangi panel kullanılmış onhda merak etmiştim. Bilginiz dahilindeyse yazarsanız sevinirim.