Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 23,711
güncelleme yazılımını gönderdim.Merhaba,Vestel tv youtube acmıyor,yardımlarınızı ric ederim.linki buldum ama talep iisteyin yazmıssınız.
![]()
güncelleme yazılımını gönderdim.Merhaba,Vestel tv youtube acmıyor,yardımlarınızı ric ederim.linki buldum ama talep iisteyin yazmıssınız.
![]()
What's the problem with the TV?Bonne soirée,
Veuillez me communiquer le lien d'installation de la mise à jour. Merci beaucoup.
![]()
Bende mb140 anakartcihazınız hangi versiyonsa o versiyonun alt-üst sürümünü kurabilirsiniz.
bildirim çanından yazılım indirme sayfasına ulaşabilirsin. Yükledikten sonra sonucu yazın.Kolay gelsin. Tv de VESTEL yazısı çıkıyor ve kayboluyor. Tv açılmıyor. Herhangi bir donanım değişikliği yapılmamıştır. Yazılım talep ediyorum. İyi çalışmalar dilerim.
![]()
Tekrar merhaba hi level 32 hl 710 tv kumandadan açmaya bastığım zaman kırmızı ışık yanıp sönüyor sonrasında sabit kalıyor ama tv açılmıyor güncelleme linkini atmıştınız indirdim nasıl yükleyebilirim tv ye ? Teşekkür ederimForum sayfasının sağ üst köşesinde bildirim çanı var link orada
Yazılımı indirdiğiniz alanda kurulum talimatı var.Tekrar merhaba hi level 32 hl 710 tv kumandadan açmaya bastığım zaman kırmızı ışık yanıp sönüyor sonrasında sabit kalıyor ama tv açılmıyor güncelleme linkini atmıştınız indirdim nasıl yükleyebilirim tv ye ? Teşekkür ederim
İndirdiğim alan sanırım 24 saat geçtiği için görünmüyor resim ekliyorum indirdiğim klasörde de kurulum talimatı gibi bişey göremedimYazılımı indirdiğiniz alanda kurulum talimatı var.
dosyaları flash belleğein ana dizinine at tv usb girişine tak sonra fişi takarken kumandadan ok tuşuna basılı tutup fişi tak stanby ışığı hızlı hızlı yanıp sününce yazılım alamaya başlamış oluyorİndirdiğim alan sanırım 24 saat geçtiği için görünmüyor resim ekliyorum indirdiğim klasörde de kurulum talimatı gibi bişey göremedim
![]()
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.İndirdiğim alan sanırım 24 saat geçtiği için görünmüyor resim ekliyorum indirdiğim klasörde de kurulum talimatı gibi bişey göremedim
![]()
Kurtarma verildi.Merhaba vestel 32ha5100 model tv stanby sürekli yanıp sönüyor açılmıyor 17mb82s anakart değişmedi yazılım alabilir miyim iyi çalışmalar.
![]()
![]()
![]()
dosyaları flash belleğein ana dizinine at tv usb girişine tak sonra fişi takarken kumandadan ok tuşuna basılı tutup fişi tak stanby ışığı hızlı hızlı yanıp sününce yazılım alamaya başlamış oluyor
Cihazın garantisi var mi.?Merhaba. 65QA9700 için uydu yayınında bir kanalda belli bir süre işlem yapmadan kalınca TV'nin kumanda girişlerine tepkisiz kalma problemi için en güncel yazılımı alabilir miyim? Flash ile yazılımı tekrar kurup problemin çözülüp/çözülmediğine bakacağım. OTA ile güncellendiği için önceki yazılımdan kalan kalıntılar bu probleme sebep oluyor diye düşünüyorum. Yazılımı sıfırdan flash yapacağım.
Herhangi bir anakart, kart değişkliği yapılmadı. Orjinal kutudan çıktığı haliyle.
![]()