By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 16,911
Mb130 Ana kartlı tv yok tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin full yazılım bakalım.Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
Mb130 Ana kartlı tv yok tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin full yazılım bakalım.Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Merhaba ustalarım
vestel led tv
32fb5000 model no
7543760-600620 serino
20271809 vpaz
17mb82s kart
kurtarma yazılımı rica ediyorum.
teşekkür ederim.
Evet hocam çalışıyordu. Sonra geçici hafızasının dolu olabileceğini tahmin ettim ve cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayınca firmwareyi sorunsuz olarak yükleme yaptım.tv şuan çalışıyor mu.?
yazılım nerede bulamadım nereye tıklasam tehlikeli indirme işlemi diyorYazılım verildi bildirimi kontrol edin.
google uyarısını görmezden gelin yazılımlar temizdir.yazılım nerede bulamadım nereye tıklasam tehlikeli indirme işlemi diyor
Full yazilimi çekirdek yazılım konusundan mı talep ediyorsunuz.!8090322 10110891 49ud8400 17mb130 için full yazılım var mı
Güncelleme yazılımı verildi bildirim çanını kontrol edin.hocam kolay gelsin vestel hi level 58uhl960 yeni yazılımı varmı benim smart tv de tivibu go uygulması yok yardımcı olurmusunuz.
![]()
menü 4725 yapın açılan menü görüntüsünü buraya ekleyin.![]()
çok kıymetli abilerim ablalarım. vestel televizyonumda tabii uygulaması yok. regal televizyonlarda aynı işletim sistemi aynı arayüz gördüm tabi uygulamasını. yardımcı olabilecek var mı hangi yazılımı kurmalıyım?
1. mesajınızı kalın yazmanıza gerek yok.MB140 kurtarma Titanium 1 V.0.00.0.0 yazılımını indirmem lazım yardım eder misiniz