E
elektronik07
Yeni Üye
- 23 Haz 2020
- 25
- 51
yazılım nerede bulamadım nereye tıklasam tehlikeli indirme işlemi diyorYazılım verildi bildirimi kontrol edin.
yazılım nerede bulamadım nereye tıklasam tehlikeli indirme işlemi diyorYazılım verildi bildirimi kontrol edin.
google uyarısını görmezden gelin yazılımlar temizdir.yazılım nerede bulamadım nereye tıklasam tehlikeli indirme işlemi diyor
Full yazilimi çekirdek yazılım konusundan mı talep ediyorsunuz.!8090322 10110891 49ud8400 17mb130 için full yazılım var mı
Güncelleme yazılımı verildi bildirim çanını kontrol edin.hocam kolay gelsin vestel hi level 58uhl960 yeni yazılımı varmı benim smart tv de tivibu go uygulması yok yardımcı olurmusunuz.
menü 4725 yapın açılan menü görüntüsünü buraya ekleyin.
çok kıymetli abilerim ablalarım. vestel televizyonumda tabii uygulaması yok. regal televizyonlarda aynı işletim sistemi aynı arayüz gördüm tabi uygulamasını. yardımcı olabilecek var mı hangi yazılımı kurmalıyım?
1. mesajınızı kalın yazmanıza gerek yok.MB140 kurtarma Titanium 1 V.0.00.0.0 yazılımını indirmem lazım yardım eder misiniz
size bu başlık altında mı kurtarma yazılımı verdim.
Tekrar merhaba üstadlar, 48 inç (¹²⁰ ekran) Vestel TV için verdiğiniz MB140.bin kurtarma yazılımı sorunu çözmedi, yanlışlık olabilir mi acaba?
güncel yazılım verildi. Bildirim sisteminden yazılıma ulaşabilirsiniz.merhaba
MB230 . Toshiba
hayır.Full yazilimi çekirdek yazılım konusundan mı talep ediyorsunuz.!
Yok By_trol adminimiz verdi yazılımı, ama uygun değil galiba.size bu başlık altında mı kurtarma yazılımı verdim.