Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederimTv niz yazılım desteği kesilmiş eski bir ana karta sahip üzerinde de yaşına göre en güncel yazılım var.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederimTv niz yazılım desteği kesilmiş eski bir ana karta sahip üzerinde de yaşına göre en güncel yazılım var.
Yarını bir bekleyin iş yerinde mb130 anakartlı televizyon varsa kontrol edeyim Genel bir sorun mu var genel sorun yoksa büyük bir olasılıkla anakart değişecekBenim yapabileceğim bir şey mi acaba yoksa servis çağırmamı mı önerirsiniz?
Rica ederizBilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim iyi ki varsınızYarını bir bekleyin iş yerinde mb130 anakartlı televizyon varsa kontrol edeyim Genel bir sorun mu var genel sorun yoksa büyük bir olasılıkla anakart değişecek
Rica ederiz.Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
Tabii hemen geldim
Hata verdiğinde kod verir , bunu netflix sitesinde kontrol etmelisin, veya ne hatası veriyor yaz bakalımMerhaba, bu yazılımı da kurdum fakat sorun devam ediyor. Aynı Netflix hatasını alıyorum
Mb130 Ana kartlı tv yok tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin full yazılım bakalım.Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Merhaba ustalarım
vestel led tv
32fb5000 model no
7543760-600620 serino
20271809 vpaz
17mb82s kart
kurtarma yazılımı rica ediyorum.
teşekkür ederim.
Evet hocam çalışıyordu. Sonra geçici hafızasının dolu olabileceğini tahmin ettim ve cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayınca firmwareyi sorunsuz olarak yükleme yaptım.tv şuan çalışıyor mu.?