Çok teşekkür ederim, ilk kurulumu da tamamladım fakat netflix hala hata veriyor.Menü/ 4725/ Diagnostic/ Ok/ Factory Reset/ Ok
Çok teşekkür ederim, ilk kurulumu da tamamladım fakat netflix hala hata veriyor.Menü/ 4725/ Diagnostic/ Ok/ Factory Reset/ Ok
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor sonucu yazınSelamlar
VESTEL TV 49UD9650 Güncelleme yazılımına ihtiyacım var.
Yüklediğiniz yazılım sürümü nedir menü 4725 tuşlayın gelen menünün resmini buraya ekleyinÇok teşekkür ederim, ilk kurulumu da tamamladım fakat netflix hala hata veriyor.
Yüklediğim yeni yazılım bu şekildeYüklediğiniz yazılım sürümü nedir menü 4725 tuşlayın gelen menünün resmini buraya ekleyin
Diğer hdmi ların smd parçaların yerleri boş yani donanım uygun değil yazılım ile aktif edilmesi anlamsız.Hocam kart 17mb95s-1 modeli var,hdmi kırıldı diye 140 takıldı,açılmıyor zaten.Servis menüsünden HDMİ 2-3 Açarsam yeni soket Lehimleyip diğerini kullanabilirim.Sorun şu soketleri aktif yapamıyorum.yardımcı olur musunuz.Yazılımı düzenleyecek bir program varmı,soketleri aktif yapacağım
Farklı bir yazılım yetkisi verdim bunu bir deneyinYüklediğim yeni yazılım bu şekilde
Tv yazılım desteği kesilmiş eski bir ana karta sahip (MB100) üzerinde de güncel yazılım yüklü istediğiniz yazılım eski
Hocam mb100 televizyonum için yazılım yükleyeceğimde hangisi kasmadan açar onları denemem lazım yazılım indirme sayfasındada talep açmam gerektiği söyleniyor o kilitleri açarsanız yazılımı deneyeceğim. Açmazsanız 34.25 i istiyorum.
İyi forumlar
Merhaba, bu yazılımı da kurdum fakat sorun devam ediyor. Aynı Netflix hatasını alıyorumFarklı bir yazılım yetkisi verdim bunu bir deneyin
Başka yazılım yok ana kartta esn sorunu olabilir.Merhaba, bu yazılımı da kurdum fakat sorun devam ediyor. Aynı Netflix hatasını alıyorum
Benim yapabileceğim bir şey mi acaba yoksa servis çağırmamı mı önerirsiniz?Başka yazılım yok ana kartta esn sorunu olabilir.
Eski sürüm için yetki verildi.
Hocam mb100 televizyonum için yazılım yükleyeceğimde hangisi kasmadan açar onları denemem lazım yazılım indirme sayfasındada talep açmam gerektiği söyleniyor o kilitleri açarsanız yazılımı deneyeceğim. Açmazsanız 34.25 i istiyorum.
İyi forumlar