Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

hocam bana yardım var mıdır

WhatsApp-Gorsel-2024-01-15-saat-21.05.10_efef737e.jpg

Hocam mb100 televizyonum için yazılım yükleyeceğimde hangisi kasmadan açar onları denemem lazım yazılım indirme sayfasındada talep açmam gerektiği söyleniyor o kilitleri açarsanız yazılımı deneyeceğim. Açmazsanız 34.25 i istiyorum.
İyi forumlar
Tv yazılım desteği kesilmiş eski bir ana karta sahip (MB100) üzerinde de güncel yazılım yüklü istediğiniz yazılım eski

Eskiden youtube vb. kasmıyordu yazılımı güncelledikten sonra baya kasmaya başladı ondan eski sürüme dönmek istiyyorum da yardımcı olabilir misinizx

Lütfen

WhatsApp-Gorsel-2024-01-15-saat-21.05.10_efef737e.jpg

Hocam mb100 televizyonum için yazılım yükleyeceğimde hangisi kasmadan açar onları denemem lazım yazılım indirme sayfasındada talep açmam gerektiği söyleniyor o kilitleri açarsanız yazılımı deneyeceğim. Açmazsanız 34.25 i istiyorum.
İyi forumlar
Eski sürüm için yetki verildi.

Benim yapabileceğim bir şey mi acaba yoksa servis çağırmamı mı önerirsiniz?
Yarını bir bekleyin iş yerinde mb130 anakartlı televizyon varsa kontrol edeyim Genel bir sorun mu var genel sorun yoksa büyük bir olasılıkla anakart değişecek

Yarını bir bekleyin iş yerinde mb130 anakartlı televizyon varsa kontrol edeyim Genel bir sorun mu var genel sorun yoksa büyük bir olasılıkla anakart değişecek
Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız

Bu konuda bilgi sahibi değilim
konuya teraspy By_Trol çağıralım
Tabii hemen geldim :)
Burada modifiye ile alakalı bir çok konu var ,okumaya bağlı "ben okuyamam bana ne" denmeden okunur araştırılırsa bulunur herşey, çok kolay :ok

Merhaba, bu yazılımı da kurdum fakat sorun devam ediyor. Aynı Netflix hatasını alıyorum
Hata verdiğinde kod verir , bunu netflix sitesinde kontrol etmelisin, veya ne hatası veriyor yaz bakalım :alala

Geri
Üst Alt