C
CrazyShoot
Yeni Üye
- 7 Ocak 2024
- 3
- 37
hocam bana yardım var mıdır
Tv yazılım desteği kesilmiş eski bir ana karta sahip (MB100) üzerinde de güncel yazılım yüklü istediğiniz yazılım eski![]()
Hocam mb100 televizyonum için yazılım yükleyeceğimde hangisi kasmadan açar onları denemem lazım yazılım indirme sayfasındada talep açmam gerektiği söyleniyor o kilitleri açarsanız yazılımı deneyeceğim. Açmazsanız 34.25 i istiyorum.
İyi forumlar
Merhaba, bu yazılımı da kurdum fakat sorun devam ediyor. Aynı Netflix hatasını alıyorumFarklı bir yazılım yetkisi verdim bunu bir deneyin
Başka yazılım yok ana kartta esn sorunu olabilir.Merhaba, bu yazılımı da kurdum fakat sorun devam ediyor. Aynı Netflix hatasını alıyorum
Benim yapabileceğim bir şey mi acaba yoksa servis çağırmamı mı önerirsiniz?Başka yazılım yok ana kartta esn sorunu olabilir.
Eski sürüm için yetki verildi.![]()
Hocam mb100 televizyonum için yazılım yükleyeceğimde hangisi kasmadan açar onları denemem lazım yazılım indirme sayfasındada talep açmam gerektiği söyleniyor o kilitleri açarsanız yazılımı deneyeceğim. Açmazsanız 34.25 i istiyorum.
İyi forumlar
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederimTv niz yazılım desteği kesilmiş eski bir ana karta sahip üzerinde de yaşına göre en güncel yazılım var.
Yarını bir bekleyin iş yerinde mb130 anakartlı televizyon varsa kontrol edeyim Genel bir sorun mu var genel sorun yoksa büyük bir olasılıkla anakart değişecekBenim yapabileceğim bir şey mi acaba yoksa servis çağırmamı mı önerirsiniz?
Rica ederizBilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim iyi ki varsınızYarını bir bekleyin iş yerinde mb130 anakartlı televizyon varsa kontrol edeyim Genel bir sorun mu var genel sorun yoksa büyük bir olasılıkla anakart değişecek
Rica ederiz.Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız
Tabii hemen geldim

Hata verdiğinde kod verir , bunu netflix sitesinde kontrol etmelisin, veya ne hatası veriyor yaz bakalımMerhaba, bu yazılımı da kurdum fakat sorun devam ediyor. Aynı Netflix hatasını alıyorum