Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,450
son sürüm 1.48 olarak gözüküyor.Şunu sorayım o halde, v.1.56 ıdan kaçarımız yoksa belki sistemde daha üstüne güncel yazılım vardır.
Seri no'mda en güncel yazılım nedir kontrol edebilir miyiz
Sn: 9008447 300014
son sürüm 1.48 olarak gözüküyor.Şunu sorayım o halde, v.1.56 ıdan kaçarımız yoksa belki sistemde daha üstüne güncel yazılım vardır.
Seri no'mda en güncel yazılım nedir kontrol edebilir miyiz
Sn: 9008447 300014
Sana zahmet bu konunun 1. mesajini okurmusun.merhaba .
17mb140 anakartım için v2. versiyon güncellemeye ihtiyacım var.TOSHIBA TV. Mevcut yazılım. 2.1.4 Teşekkür ederim
talebinizi full yazılım konusundan yapın. Burası güncelleme yazılımları konusuMerhaba 17MB82S kurtarma yazılımı lazım yollayabilirmisiniz acaba?
Merhaba hocam mgb82s kurtarma yazılımı varmı yollayabilirmisiniz?
Hocam kart 17mb95s-1 modeli var,hdmi kırıldı diye 140 takıldı,açılmıyor zaten.Servis menüsünden HDMİ 2-3 Açarsam yeni soket Lehimleyip diğerini kullanabilirim.Sorun şu soketleri aktif yapamıyorum.yardımcı olur musunuz.Yazılımı düzenleyecek bir program varmı,soketleri aktif yapacağımSana zahmet bu konunun 1. mesajini okurmusun.
Bu konuda bilgi sahibi değilimHocam kart 17mb95s-1 modeli var,hdmi kırıldı diye 140 takıldı,açılmıyor zaten.Servis menüsünden HDMİ 2-3 Açarsam yeni soket Lehimleyip diğerini kullanabilirim.Sorun şu soketleri aktif yapamıyorum.yardımcı olur musunuz.Yazılımı düzenleyecek bir program varmı,soketleri aktif yapacağım
Merhabalar, öncelikle yazılım için çok teşekkürler. Güncelleme yazılımını kurdum. Menüden ilk kuruluma basıyorum ve tamam diyorum daha sonra TV kapanıyor fakat açıldığında direkt kanallar geliyor. İlk kurulum menüsü gelmiyor. Ne yapabilirim acaba?güncelleme yazılımı verildi bildirim çanını kontrol edin.
Tv niz yazılım desteği kesilmiş eski bir ana karta sahip üzerinde de yaşına göre en güncel yazılım var.Vestel tv 55ua9100 için güncelleme yazılımına ihtiyacım var.
Menü/ 4725/ Diagnostic/ Ok/ Factory Reset/ OkMerhabalar, öncelikle yazılım için çok teşekkürler. Güncelleme yazılımını kurdum. Menüden ilk kuruluma basıyorum ve tamam diyorum daha sonra TV kapanıyor fakat açıldığında direkt kanallar geliyor. İlk kurulum menüsü gelmiyor. Ne yapabilirim acaba?