kurtarma yazılımı verildi bildirim çanını kontrol edin.Merhaba,
SEG Televizyon var. Vestel 17Mb82s anakart var. Televizyon açılırken ekran SEG yazısı geliyor ve bir anda kapanıyor. Kurtarma yazılımı kullanmak istiyorum.
![]()
SevgiliM metkaya, cihaza full yazılımı yüklediğinde cihazda internet varsa sen güncellemeyi kapatana kadar güncellemeyi gördüğünü düşünüyorum.
Tv kapatma gereği olacağını sanmıyorum.SevgiliSota
Tv logoda kalıp açılmayınca sizden aldığım full yazılımı kurduktan sonra tv ye kurulum ayarlarını yaparken bilerek wifi şifresini girmedim, menüye kadar açıldıktan sonra ilk işim yazılım güncelleme kısmından otomatik aramayı kapatmak oldu.. (o sırada tvyi kapatıp açmalımıydım ayarın kaydedilmesi gibi birşey yapıp mı açmalıydım, cahilliğimi mazur görün).
Ondan sonrasında internete bağladım.
Ama yine de hop diye karşıma çıktı, tv yi her açmada yaklaşık 30sn içinde tüm ekranı kaplayan uyarısı ekrana geliyor, iptal yok yükle yada sonra var. Yanlışlıkla bir sağ fazla yapıp kurmak çok mümkün. zaten indirmiş oluyor dosyayı anladığım kadarıyla cepte tutuyor, onay bekliyor.
Hatta görseli atayım tekrar.
Bir çaresi var mı es kaza kurukursa geri döndürmekte çekirdek mi full mu kurmalıyım
..
Yada tecrübelerinize dayanarak; bu konuda servisten yardım mı talep etsem ilgilenirler mi bilemedim ben bu yeni yazılımı istemiyorum gibi? Tv garantili 4.ayında henüz çokta memnunum herşeyinden.
Çünkü inanın v.1.56 berbat hale getiriyor güzelim görüntü kalitesini en teknoloji cahili bile anlar bunu iki görüntüyü sorsanız.. yazılımı zorla dayatmak inanılmaz saçma bir durum.
![]()
Çok teşekkürler elinize sağlık.güncelleme yazılımı verildi bildirim çanını kontrol edin.
Şunu sorayım o halde, v.1.56 ıdan kaçarımız yoksa belki sistemde daha üstüne güncel yazılım vardır.Tv kapatma gereği olacağını sanmıyorum.By_Trol
son sürüm 1.48 olarak gözüküyor.Şunu sorayım o halde, v.1.56 ıdan kaçarımız yoksa belki sistemde daha üstüne güncel yazılım vardır.
Seri no'mda en güncel yazılım nedir kontrol edebilir miyiz
Sn: 9008447 300014
![]()
![]()
Sana zahmet bu konunun 1. mesajini okurmusun.merhaba .
17mb140 anakartım için v2. versiyon güncellemeye ihtiyacım var.TOSHIBA TV. Mevcut yazılım. 2.1.4 Teşekkür ederim
talebinizi full yazılım konusundan yapın. Burası güncelleme yazılımları konusuMerhaba 17MB82S kurtarma yazılımı lazım yollayabilirmisiniz acaba?
![]()
Merhaba hocam mgb82s kurtarma yazılımı varmı yollayabilirmisiniz?
![]()
Hocam kart 17mb95s-1 modeli var,hdmi kırıldı diye 140 takıldı,açılmıyor zaten.Servis menüsünden HDMİ 2-3 Açarsam yeni soket Lehimleyip diğerini kullanabilirim.Sorun şu soketleri aktif yapamıyorum.yardımcı olur musunuz.Yazılımı düzenleyecek bir program varmı,soketleri aktif yapacağımSana zahmet bu konunun 1. mesajini okurmusun.