By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Tv arka kapak etiket resmini buraya ekler misin.Yok By_trol adminimiz verdi yazılımı, ama uygun değil galiba.
Sorun da Vestel logosu gelip gidiyor sürekli
Tv arka kapak etiket resmini buraya ekler misin.Yok By_trol adminimiz verdi yazılımı, ama uygun değil galiba.
Tekrar merhaba üstadlar, 48 inç (¹²⁰ ekran) Vestel TV için verdiğiniz MB140.bin kurtarma yazılımı sorunu çözmedi, yanlışlık olabilir mi acaba?
Full yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor sonucu yazın.Yok By_trol adminimiz verdi yazılımı, ama uygun değil galiba.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin sizi yazılıma ve yükleme talimatına yönlendirecek sonucu yazın.Merhaba 55U9500 model televizyon için görüntü iyileştirme yazılımı talep ediyorum
ayrıca televizyonda çok takılma olmaya başladı bazen video açtığımda görüntü geliyor ses gelmiyor tekrar açınca veya başa sarınca geliyor bunun bir çözümü var mıdır? en stabil çekirdek yazılım hangisidir? Çok teşekkür ederim.
size bu başlık altında mı kurtarma yazılımı verdim.
Tv arka kapak etiket resmini buraya ekler misin.
Afedersiniz yazılım bildirimlere düşmemiş acaba biraz zamana mı ihtiyaç var yoksa bir aksaklık mı oldu?Yazılım verildi bildirimi kontrol edin sizi yazılıma ve yükleme talimatına yönlendirecek sonucu yazın.
Sağ üstte bildirim çanı var oradaAfedersiniz yazılım bildirimlere düşmemiş acaba biraz zamana mı ihtiyaç var yoksa bir aksaklık mı oldu?
İki mesaj yukarıda full yazılım yetkisi verdim bildirimi kontrol edin.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Merhaba JVC50VU73T netflixte sorun yaşıyorum. Bunun için güncel yazılımı rica edi
yorum.
MB90 için güncelleme yazılımı bulunmaz.vestel smart 40pf7014 40 led tv
Ürün adı bu hangi yazılımı yüklemek gerekiyor acaba şimdiden teşekkür ederim
Üstadım bu konuda tv güncellemesiyle ilgili talepler yapılıyor.
Merhaba. Görseldeki tv'deki sorun osd geliyor ve kapanıyor. Yazılım dpsyasını paylaşabilir misiniz?
Tşkler.
yükledim, sorun düzeldi, çok teşekkür ederim.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.