Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,462
Netflix uygulaması eskiden gözüküyordu ama şimdi gözükmüyor hangi yazılımı yüklemeliyim ve ya ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz..

IMG_20240119_194251_9174f7327fb210210b2.jpg
Daha güncel yazılım yok, Tv sıfırlamayı deneyin.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,488
66
Hocam kart 17mb95s-1 modeli var,hdmi kırıldı diye 140 takıldı,açılmıyor zaten.Servis menüsünden HDMİ 2-3 Açarsam yeni soket Lehimleyip diğerini kullanabilirim.Sorun şu soketleri aktif yapamıyorum.yardımcı olur musunuz.Yazılımı düzenleyecek bir program varmı,soketleri aktif yapacağım

1705254738672516757654761073703.jpg

Bu konuda bilgi sahibi değilim
konuya teraspy teraspy By_Trol By_Trol çağıralım
Editlemek için bir program yok, mb140 hdmi sayı olarak desteği varsa (2-3 veya 4 hdmi gibi) zaten açık olacaktır mb140 yazılımında,ayrıca düzenlemeye gerek yok :ok .Bir de o kada rekipman boş ki, onları tedarik edip tek tek smd'leri lehimlemek biz eskilerin tabiri ile postaki saymaktır, en iyisi ya çıkan kart modeli kart almak veya panele uygun kart bulmaktır :) Kısaca: Yazılımla olması mümkün değil bana göre,yanılabilirim de :ok

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,915
Netflix uygulaması eskiden gözüküyordu ama şimdi gözükmüyor hangi yazılımı yüklemeliyim ve ya ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz..

IMG_20240119_194251_9174f7327fb210210b2.jpg

Tv den dosya alıp düzenleme yapacağız alınan dosyayı google drive veya bir dosya upload sitesine yükleyin linki de buraya yazın.
Link
1= Linkteki komut dosyasını indirin zipten dosyaları çıkarın
2= Zipten çıkarılan 5 Adet dosyayı boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
3= Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
4= Tv çalışırken kumanda üzerinden MENÜ 4 7 2 5 Tuşlayın.
5= Gelen menüde en alt satırdaki usb operations satırına inip OK tuşuna basın
6= Menü tuşu ile çıkış yapın.
7= Tv yi uzaktan kumanda ile kapatın.
8= Flash belleği çıkarın
9= Flash bellek içerisindeki bütün dosyaları (Zipli olarak) Dosya sitesine yükleyip linkini buraya yazın.

H Çevrimdışı

hakanbay37

Yeni Üye
20 Ocak 2024
2
33
Merhaba mb97 için yazılım alabilirmiyim. Regal 43R6080F 43'' Model tv internete youtube giremiyorum smart özellikleri kullanamıyorum

S Çevrimdışı

sahindemrican

Yeni Üye
19 Ocak 2024
6
42
Tv den dosya alıp düzenleme yapacağız alınan dosyayı google drive veya bir dosya upload sitesine yükleyin linki de buraya yazın.
Link
1= Linkteki komut dosyasını indirin zipten dosyaları çıkarın
2= Zipten çıkarılan 5 Adet dosyayı boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
5= Gelen menüde en alt satırdaki usb operations satırına inip OK tuşuna basın
6= Menü tuşu ile çıkış yapın.
8= Flash belleği çıkarın
9= Flash bellek içerisindeki bütün dosyaları (Zipli olarak) Dosya sitesine yükleyip linkini buraya yazın.

E Çevrimdışı

emyre

Yeni Üye
20 Kas 2021
4
25
Editlemek için bir program yok, mb140 hdmi sayı olarak desteği varsa (2-3 veya 4 hdmi gibi) zaten açık olacaktır mb140 yazılımında,ayrıca düzenlemeye gerek yok :ok .Bir de o kada rekipman boş ki, onları tedarik edip tek tek smd'leri lehimlemek biz eskilerin tabiri ile postaki saymaktır, en iyisi ya çıkan kart modeli kart almak veya panele uygun kart bulmaktır :) Kısaca: Yazılımla olması mümkün değil bana göre,yanılabilirim de :ok

hocam tv yi çöpe attım astarı yüzünü geçiyor :)

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,915
Buraya çıkar seçeneği ile yazılımı zipten çıkarın klasör içinde klasör olmasın.
Yazılım link

1= Klasörü zipten çıkartın.
2= profile isimli sarı klasörü boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
5= Gelen menüde en alt satırdaki usb operations satırına inip OK tuşuna basın Yazılım 4-5 Saniyede yüklenecektir.
6= Yüklendikten sonra menü tuşu ile çıkış yapın.
8= Yaklaşık 30 Saniye sonra geri çalıştırın
9= Yazılımın etkin olması için tv yi ilk kuruluma dönderin.
Sonucu yazın

S Çevrimdışı

sahindemrican

Yeni Üye
19 Ocak 2024
6
42
Buraya çıkar seçeneği ile yazılımı zipten çıkarın klasör içinde klasör olmasın.
Yazılım link

1= Klasörü zipten çıkartın.
2= profile isimli sarı klasörü boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
5= Gelen menüde en alt satırdaki usb operations satırına inip OK tuşuna basın Yazılım 4-5 Saniyede yüklenecektir.
6= Yüklendikten sonra menü tuşu ile çıkış yapın.
8= Yaklaşık 30 Saniye sonra geri çalıştırın
9= Yazılımın etkin olması için tv yi ilk kuruluma dönderin.
Sonucu yazın
SİZLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM ARTIK NETFLİXE GİRİŞ YAPABİLİYORUM SAĞOLUN

Geri
Üst Alt