Hocam smdleri dizlediz sorun değil ekipman var,yazılımı düzeltsem yeterliDiğer hdmi ların smd parçaların yerleri boş yani donanım uygun değil yazılım ile aktif edilmesi anlamsız.
Hocam smdleri dizlediz sorun değil ekipman var,yazılımı düzeltsem yeterliDiğer hdmi ların smd parçaların yerleri boş yani donanım uygun değil yazılım ile aktif edilmesi anlamsız.
Daha güncel yazılım yok, Tv sıfırlamayı deneyin.Netflix uygulaması eskiden gözüküyordu ama şimdi gözükmüyor hangi yazılımı yüklemeliyim ve ya ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz..
![]()
Sonuç başarılı teşekkür ediyorum elinize sağlık.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor sonucu yazın.
Hocam kart 17mb95s-1 modeli var,hdmi kırıldı diye 140 takıldı,açılmıyor zaten.Servis menüsünden HDMİ 2-3 Açarsam yeni soket Lehimleyip diğerini kullanabilirim.Sorun şu soketleri aktif yapamıyorum.yardımcı olur musunuz.Yazılımı düzenleyecek bir program varmı,soketleri aktif yapacağım
![]()
Editlemek için bir program yok, mb140 hdmi sayı olarak desteği varsa (2-3 veya 4 hdmi gibi) zaten açık olacaktır mb140 yazılımında,ayrıca düzenlemeye gerek yok
.Bir de o kada rekipman boş ki, onları tedarik edip tek tek smd'leri lehimlemek biz eskilerin tabiri ile postaki saymaktır, en iyisi ya çıkan kart modeli kart almak veya panele uygun kart bulmaktır
Kısaca: Yazılımla olması mümkün değil bana göre,yanılabilirim de 
Rica ederiz.Sonuç başarılı teşekkür ediyorum elinize sağlık.
Netflix uygulaması eskiden gözüküyordu ama şimdi gözükmüyor hangi yazılımı yüklemeliyim ve ya ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz..
![]()
Tv den dosya alıp düzenleme yapacağız alınan dosyayı google drive veya bir dosya upload sitesine yükleyin linki de buraya yazın.
LinkZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
1= Linkteki komut dosyasını indirin zipten dosyaları çıkarın
2= Zipten çıkarılan 5 Adet dosyayı boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
3= Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
4= Tv çalışırken kumanda üzerinden MENÜ 4 7 2 5 Tuşlayın.
5= Gelen menüde en alt satırdaki usb operations satırına inip OK tuşuna basın
6= Menü tuşu ile çıkış yapın.
7= Tv yi uzaktan kumanda ile kapatın.
8= Flash belleği çıkarın
9= Flash bellek içerisindeki bütün dosyaları (Zipli olarak) Dosya sitesine yükleyip linkini buraya yazın.
Bakıyorum biraz bekleyinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bekliyorumBakıyorum biraz bekleyin
Editlemek için bir program yok, mb140 hdmi sayı olarak desteği varsa (2-3 veya 4 hdmi gibi) zaten açık olacaktır mb140 yazılımında,ayrıca düzenlemeye gerek yok.Bir de o kada rekipman boş ki, onları tedarik edip tek tek smd'leri lehimlemek biz eskilerin tabiri ile postaki saymaktır, en iyisi ya çıkan kart modeli kart almak veya panele uygun kart bulmaktır
![]()
hocam tv yi çöpe attım astarı yüzünü geçiyorEditlemek için bir program yok, mb140 hdmi sayı olarak desteği varsa (2-3 veya 4 hdmi gibi) zaten açık olacaktır mb140 yazılımında,ayrıca düzenlemeye gerek yok.Bir de o kada rekipman boş ki, onları tedarik edip tek tek smd'leri lehimlemek biz eskilerin tabiri ile postaki saymaktır, en iyisi ya çıkan kart modeli kart almak veya panele uygun kart bulmaktır
![]()

Buraya çıkar seçeneği ile yazılımı zipten çıkarın klasör içinde klasör olmasın.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
SİZLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM ARTIK NETFLİXE GİRİŞ YAPABİLİYORUM SAĞOLUNBuraya çıkar seçeneği ile yazılımı zipten çıkarın klasör içinde klasör olmasın.
Yazılım linkZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
1= Klasörü zipten çıkartın.
2= profile isimli sarı klasörü boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
3= Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
4= Tv çalışırken kumanda üzerinden MENÜ 4 7 2 5 Tuşlayın.
5= Gelen menüde en alt satırdaki usb operations satırına inip OK tuşuna basın Yazılım 4-5 Saniyede yüklenecektir.
6= Yüklendikten sonra menü tuşu ile çıkış yapın.
7= Tv yi uzaktan kumanda ile kapatın.
8= Yaklaşık 30 Saniye sonra geri çalıştırın
9= Yazılımın etkin olması için tv yi ilk kuruluma dönderin.
Sonucu yazın