H
hakanbay37
Yeni Üye
- 20 Ocak 2024
- 2
- 31
Merhaba mb97 için yazılım alabilirmiyim. Regal 43R6080F 43'' Model tv internete youtube giremiyorum smart özellikleri kullanamıyorum
Tv den dosya alıp düzenleme yapacağız alınan dosyayı google drive veya bir dosya upload sitesine yükleyin linki de buraya yazın.
LinkZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
1= Linkteki komut dosyasını indirin zipten dosyaları çıkarın
2= Zipten çıkarılan 5 Adet dosyayı boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
3= Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
4= Tv çalışırken kumanda üzerinden MENÜ 4 7 2 5 Tuşlayın.
5= Gelen menüde en alt satırdaki usb operations satırına inip OK tuşuna basın
6= Menü tuşu ile çıkış yapın.
7= Tv yi uzaktan kumanda ile kapatın.
8= Flash belleği çıkarın
9= Flash bellek içerisindeki bütün dosyaları (Zipli olarak) Dosya sitesine yükleyip linkini buraya yazın.
Bakıyorum biraz bekleyinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bekliyorumBakıyorum biraz bekleyin
Editlemek için bir program yok, mb140 hdmi sayı olarak desteği varsa (2-3 veya 4 hdmi gibi) zaten açık olacaktır mb140 yazılımında,ayrıca düzenlemeye gerek yok .Bir de o kada rekipman boş ki, onları tedarik edip tek tek smd'leri lehimlemek biz eskilerin tabiri ile postaki saymaktır, en iyisi ya çıkan kart modeli kart almak veya panele uygun kart bulmaktır Kısaca: Yazılımla olması mümkün değil bana göre,yanılabilirim de
hocam tv yi çöpe attım astarı yüzünü geçiyorEditlemek için bir program yok, mb140 hdmi sayı olarak desteği varsa (2-3 veya 4 hdmi gibi) zaten açık olacaktır mb140 yazılımında,ayrıca düzenlemeye gerek yok .Bir de o kada rekipman boş ki, onları tedarik edip tek tek smd'leri lehimlemek biz eskilerin tabiri ile postaki saymaktır, en iyisi ya çıkan kart modeli kart almak veya panele uygun kart bulmaktır Kısaca: Yazılımla olması mümkün değil bana göre,yanılabilirim de
Buraya çıkar seçeneği ile yazılımı zipten çıkarın klasör içinde klasör olmasın.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
SİZLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM ARTIK NETFLİXE GİRİŞ YAPABİLİYORUM SAĞOLUNBuraya çıkar seçeneği ile yazılımı zipten çıkarın klasör içinde klasör olmasın.
Yazılım linkZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
1= Klasörü zipten çıkartın.
2= profile isimli sarı klasörü boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
3= Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
4= Tv çalışırken kumanda üzerinden MENÜ 4 7 2 5 Tuşlayın.
5= Gelen menüde en alt satırdaki usb operations satırına inip OK tuşuna basın Yazılım 4-5 Saniyede yüklenecektir.
6= Yüklendikten sonra menü tuşu ile çıkış yapın.
7= Tv yi uzaktan kumanda ile kapatın.
8= Yaklaşık 30 Saniye sonra geri çalıştırın
9= Yazılımın etkin olması için tv yi ilk kuruluma dönderin.
Sonucu yazın
Rica ederiz.SİZLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM ARTIK NETFLİXE GİRİŞ YAPABİLİYORUM SAĞOLUN
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.
Merhabalar.
Youtube çalışmıyor.Telefondan ekrana yansıtma da yapamıyorum.Youtube sorunumu çözecek bir yazılım varsa çok memnun kalırım.4725 resmini paylaşıyorum.
Mesajınızı yazarken hemen üstünde yeralan uyarıyı hiç mi görmediniz.!Merhabalar. Mb130 v3 güncel yazılım rica ediyorum