Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,450
En güncel yazılım verildi.
En güncel yazılım verildi.
Hocam nerde yazılım nerede göremedimEn güncel yazılım verildi.
çok teşekkür ederim ustam ilginize sağolun olduEn güncel yazılım verildi.
bu mesaji okuduğunuz yerin hemen altındaki uyarıda ne yazıyor.?Merhaba mb97 için yazılım alabilirmiyim. Regal 43R6080F 43'' Model tv internete youtube giremiyorum smart özellikleri kullanamıyorum
Merhaba, çok teşekkür ederim. Ancak hafta içi çalıştığım için hafta sonları bakabiliyorum. Gece bildirimi görmemişim, tekrar açarsanız çok memnun olurum.kurtarma yazılımı verildi bildirim çanını kontrol edin.
Hepi topu bir yazılım paylaşacaksın bi sürü tantana. Uyarıyı yazmışsın okuduk zaten. V3 demişsin; tamam, smart demişsin; tamam Mb130 demişsin; tamam. Daha ne istiyorsun anlamadım ki. Verme istemiyorum.........Mesajınızı yazarken hemen üstünde yeralan uyarıyı hiç mi görmediniz.!
anakart yandı galibaVestel tv yayın izlerken birden gitti yeniden açılmaya başladı logo geliyor sonra yeniden kapanıyor devamlı tekrarlıyor aynı şeyleri yardımcı olurmusunuz banada
hadi kardeşim ufaktan uza sana yazılım yok.Hepi topu bir yazılım paylaşacaksın bi sürü tantana. Uyarıyı yazmışsın okuduk zaten. V3 demişsin; tamam, smart demişsin; tamam Mb130 demişsin; tamam. Daha ne istiyorsun anlamadım ki. Verme istemiyorum.........
linkteki konunun 1.mesaji oku ve senden istenilen bilgileri konu altına ekleVestel tv yayın izlerken birden gitti yeniden açılmaya başladı logo geliyor sonra yeniden kapanıyor devamlı tekrarlıyor aynı şeyleri yardımcı olurmusunuz banada
Güncelleme yazılım verildi bildirim çanını kontrol et.youtube acılmıyor acılıyor aslında ama video acılmıyor video acınca siyah ekran oluyor ileri veya geri saramıyorum videoda acılmıyor mb97 icin yazılım alablirmiyim
tüm bildirimleriniz.Merhaba, çok teşekkür ederim. Ancak hafta içi çalıştığım için hafta sonları bakabiliyorum. Gece bildirimi görmemişim, tekrar açarsanız çok memnun olurum.
Kolaylıklar.