Arkadaşlar tv de ki telefon bağlama özelliği gitmiş güncel sürüm olan var ise yardımcı olabilir miTv yavaşladı aşırı yavaş tepki veriyor sürüm mü eski anlamadım resimde sürümü mevcut
Arkadaşlar tv de ki telefon bağlama özelliği gitmiş güncel sürüm olan var ise yardımcı olabilir miTv yavaşladı aşırı yavaş tepki veriyor sürüm mü eski anlamadım resimde sürümü mevcut
Kardeşim verdiğin linkten dosyayı indirdim ve tv ye aktardım.Sonuç:BAŞARILI. Çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Artık youtubeye girebiliyorum.Emeklerinize sağlık.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.
Güle güle kullanKardeşim verdiğin linkten dosyayı indirdim ve tv ye aktardım.Sonuç:BAŞARILI. Çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Artık youtubeye girebiliyorum.Emeklerinize sağlık.
Maalesef güncel sürüm yok, servisten destek almanı öneririmArkadaşlar tv de ki telefon bağlama özelliği gitmiş güncel sürüm olan var ise yardımcı olabilir mi
İyi geceler ustacığım TV'ye kart değişimi yaptım eski kart bozulmuştu yerine 17 MB 130S kart taktım eskisi de aynı karttan yeni taktığım kart stand bayi yanıp sönüyor ama TV'ye açılmıyor buna uygun bir yazılım mevcut mu rica etsem verir misiniz hayırlı işler Allah'a emanetTeşekkürler kolay gelsin
sen bu sayıları okuyabiliyonmu karınca duası gibi adamlar nasıl versin yazılımı sayıları görmedenİyi geceler ustacığım TV'ye kart değişimi yaptım eski kart bozulmuştu yerine 17 MB 130S kart taktım eskisi de aynı karttan yeni taktığım kart stand bayi yanıp sönüyor ama TV'ye açılmıyor buna uygun bir yazılım mevcut mu rica etsem verir misiniz hayırlı işler Allah'a emanet
+1sen bu sayıları okuyabiliyonmu karınca duası gibi adamlar nasıl versin yazılımı sayıları görmeden
Onlar dada yok elinizde olanı verin bari de telefon bağlama özelliği geri gelsin cihaza lazım oldu cihaza baglantı yapamadımMaalesef güncel sürüm yok, servisten destek almanı öneririm
sana zahmet tv seri bilgisi atarmısın.Arkadaşlar tv de ki telefon bağlama özelliği gitmiş güncel sürüm olan var ise yardımcı olabilir mi
Sana bir soruİyi geceler ustacığım TV'ye kart değişimi yaptım eski kart bozulmuştu yerine 17 MB 130S kart taktım eskisi de aynı karttan yeni taktığım kart stand bayi yanıp sönüyor ama TV'ye açılmıyor buna uygun bir yazılım mevcut mu rica etsem verir misiniz hayırlı işler Allah'a emanet
Rica ederiz.Kardeşim verdiğin linkten dosyayı indirdim ve tv ye aktardım.Sonuç:BAŞARILI. Çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Artık youtubeye girebiliyorum.Emeklerinize sağlık.
Kurtarılmalı kardeşimSana bir soru
Senin tv güncelleme mi yapılmalı yoksa kurtarılma işlemi mi yapılmalı.
sen bu sayıları okuyabiliyonmu karınca duası gibi adamlar nasıl versin yazılımı sayıları görmeden
Haklısın kardeşKurtarılmalı kardeşim
İyi geceler ustacığım TV'ye kart değişimi yaptım eski kart bozulmuştu yerine 17 MB 130S kart taktım eskisi de aynı karttan yeni taktığım kart stand bayi yanıp sönüyor ama TV'ye açılmıyor buna uygun bir yazılım mevcut mu rica etsem verir misiniz hayırlı işler Allah'a emanet
konu başlığında ne yazıyor.!Kurtarılmalı kardeşim
Haklısın kardeş