Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

@Ado hocam selamlar tekrar, 

gearbest'ten aldım 60 tl ye air mouse 

https://tr.gearbest.com/air-mouse/pp_1080755.html?wid=90

gelsin nisan başı gibi denerim sanırım.

Bunun dışında yabancı bir kaynaktan tv nin Chroma 4:4:4 desteği olmadığını öğrendim. Bir bilginiz var mı bu konuda? Kullanım klavuzundan herhangi bir bilgiye ulaşamadım.

sarper28' Alıntı:

Bunun dışında yabancı bir kaynaktan tv nin Chroma 4:4:4 desteği olmadığını öğrendim. Bir bilginiz var mı bu konuda? Kullanım klavuzundan herhangi bir bilgiye ulaşamadım.

Hocam merhaba. aldığınız ürün kullanışlı birşeye benziyor benimde böyle bir ihtiyacım var tv için açıkcası.tv box kullanıyorum ve kumanda bazen yetersiz kalabiliyor. bişe yazmak için uğraşıyorum chrome de gezmek için mause takmam gerekiyor kumanda ile zor oluyor . Kullanınca yorumlarsanız hatta küçük bir video çekip ayrı bir konu başlığı açıp ufak bir tanıtım yaparsanız çok makbule geçer hem benim için hem başka arkadaşlar için.

clearidas' Alıntı:
sarper28' Alıntı:

Hocam merhaba. aldığınız ürün kullanışlı birşeye benziyor benimde böyle bir ihtiyacım var tv için açıkcası.tv box kullanıyorum ve kumanda bazen yetersiz kalabiliyor. bişe yazmak için uğraşıyorum chrome de gezmek için mause takmam gerekiyor kumanda ile zor oluyor . Kullanınca yorumlarsanız hatta küçük bir video çekip ayrı bir konu başlığı açıp ufak bir tanıtım yaparsanız çok makbule geçer hem benim için hem başka arkadaşlar için.

Ne demek hocam gelince yazarım. Video da çekmeye çalışırım.

Bu arada ben yanlış konuya yazmışım :D kayıtlı linklerden tıklayıp girdim direk. Doğru konuya da yazayım :)

Hocam bende Vestel 49UA9400 marka MB120 anakart kullanıcısıyım uzun süredir forumu takip ediyorum. Üyelik yeni nasip oldu. Saygılar.

rfve' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Azizim senin seriyi verirmisin rica etsem. Seriye özel bir kontrol yapayım.

Diğer konuyu notlarıma ekledim :ok:

Seri Numarası : 7247335 400257

2016.06.11 de son full çıkmış yani daha güncel bir şey görünmüyor, yine de seri dursun takip ederim arada.

Ado hocam seri no 7647182600120 TV uretımı hangi yıla ait. Saygılar

Tesekkur ederim hocam

Herkese iyi akşamlar

sarper28' Alıntı:
clearidas' Alıntı:

Bu arada ben yanlış konuya yazmışım :D kayıtlı linklerden tıklayıp girdim direk. Doğru konuya da yazayım :)
hangi konuda devam edeceksiniz takip edeyim.bana da aldırdınız sonun da :)

ercans42' Alıntı:
sarper28' Alıntı:

hangi konu sayfasında devam edeceksiniz takip edeyim.bana da aldırdınız sonun da :)

ercans42' Alıntı:
ercans42' Alıntı:
hangi konu sayfasında devam edeceksiniz takip edeyim.bana da aldırdınız sonun da :)

https://tavsiyeforumu.com/konu-jvc-124-cm-4k-uhd-smart-led-tv-1899-tl-ye-bime-geliyor.html

buradan devam hocam. En erken Nisan'ın 1. haftasına ama haberiniz olsun.

Geri
Üst Alt