Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
samsi3102' Alıntı:Votre carte mère MB90
Full 3.6.6.n
Core 3.6.6.y
Serial number?
samsi3102' Alıntı:Votre carte mère MB90
Full 3.6.6.n
Core 3.6.6.y
nvasev' Alıntı:Hello I have JVC MB120 with SN 7766786700116. Current version is 2.29.6.0 What is the latest one? Could you please provide a download link?
Thank you.
Dts desteği açık mi tv ninfatih00' Alıntı:fatih00' Alıntı:Evet hakkınız var ne alırsak çok çabuk eskiyor ?
Merhabalar. MB100 son çekirdek yazılımı kurdum ve birkaç gündür kullanıyorum. İlk değerlendirmem, ekran parlaklığında ve netliginde bizce bir iyilesme oldu. 3d sorunsuz çalisiyor. Filmbox sorunsuz calisti. Wireles display özelliği hala çalışmıyor. Tv ilk geldiginde icinde olan yazilimla calisiyordu wireles display. Artik bu konuda yapacak bişey yok sanirim o ozellikten vazgeçeceğiz. Ancak bu tvye dair (40ua9300) canimi en cok sıkan, bu tvyi ben 4k diye aldim. Şimdi heves ediyorum 10 15 gblik filmler indiriyorum. Goruntu var ki goruntu cidden cok guzel. Ama ses yok. Bu beni cidden cok uzuyor. Arkadaslar bu durumun cozumunu bilen varsa cidden cok memnun kaliriz.
Ado' Alıntı:compact123' Alıntı:MB82S sürekli kırmızı yanıp sönüyor düzelir inşallah,Teşekkürler.
Kurtarma ile düzelmesi lazım azizim, sonucu bilgi verirseniz sevinirim :
compact123' Alıntı:Ado' Alıntı:Kurtarma ile düzelmesi lazım azizim, sonucu bilgi verirseniz sevinirim :
Yükleme moduna geçmiyor bir türlü,anakartta kısa devre olabilir dediler.
Ado' Alıntı:17MB130 3.1.9.2.0
Gizli içeriği sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir.
Aragorn' Alıntı:An itibariyle 65 ub 9100 e 2.45.70 yazılımını yükledim, ilk intibam görüntü kalitesi artmış parlaklık ve renkler daha iyi gözüküyor, ses konusunda da iyileştirmeler var gibi geldi bana teşekkür ederiz @ado hocam