chamurpeace' Alıntı:SEG 55SCF7620 aldım 3 aydır kullanıyorum..
Yazılım yüklesem bir fark hissedermiyim acaba ? Gerek varmı ?
olimpos' Alıntı:Site sahibi, yorum yapmayı mecbur bıraktığın için yorum yapıyorum. Yorumum, bu saçma uygulamandan memnun olmadığım yönünde. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayı da kurumsallaştırdınız ya.
chamurpeace' Alıntı:SEG 55SCF7620 aldım 3 aydır kullanıyorum..
Yazılım yüklesem bir fark hissedermiyim acaba ? Gerek varmı ?
insanlar nankör vallahi.adamlar ucretsiz tam destek veriyorlar burda kac tane cökmüs tvler kurtarildı kac tane goruntü kalitesi kotu olan tv yazılımla ayarla v.s iyilestirildi takdir edeceklerine kalkmıslar bide boşAdo' Alıntı:olimpos' Alıntı:Site sahibi, yorum yapmayı mecbur bıraktığın için yorum yapıyorum. Yorumum, bu saçma uygulamandan memnun olmadığım yönünde. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayı da kurumsallaştırdınız ya.
Duy bunu site sahibi @sota :jeo:
Ücretsiz adı altında lanse edilen ama milyon tane reklam içeren uygulamalara sesi çıkmayan toplumumuz, Gerçek bilgiye ulaşmak için üye olmaya isyan ediyor bak gerekeni yap lütfen :jeo:
kaya.cihat92' Alıntı:insanlar nankör vallahi.adamlar ucretsiz tam destek veriyorlar burda kac tane cökmüs tvler kurtarildı kac tane goruntü kalitesi kotu olan tv yazılımla ayarla v.s iyilestirildi takdir edeceklerine kalkmıslar bide boş bos yorum yapıyolar banlayin böyle adamları tutmayin sitedeAdo' Alıntı:Duy bunu site sahibi @sota :jeo:
Ücretsiz adı altında lanse edilen ama milyon tane reklam içeren uygulamalara sesi çıkmayan toplumumuz, Gerçek bilgiye ulaşmak için üye olmaya isyan ediyor bak gerekeni yap lütfen :jeo:
ThePunisher' Alıntı:Değerli arkadaşlar
@Ado ustanın verdiği bilgiler doğrultusunda VESTEL 3D SMART 42PF9060 model Mb90 Faz 2 televizyona vestel driver sitesinde seri no ile yaptığım sorgulamada çıkan V3.6.6.n versiyonu yükledim. Öncelikle şunu belirteyim ki v.2.2.4.t ye göre özellikle market kısmında çok büyük gelişmeler var. Ayrıca şunu da belirteyim ki daha önce internette bulduğum faz2ye uyarlanmış V.3.6.2.j versiyonu yüklemiştim ben. V.3.6.6.n ile V.3.6.2j arasında bir fark göremedim. ancak v.2.2.4.t ile çok fark var. Şunu da belirteyim Maalesef Digiturk Play uygulaması markette yine yok. Haberlerin, maç özetlerinin bulunduğu Bein Sportsun uygulaması var.
Gözüme çarpanları söyleyim. PVR özelliği ile birlikte TKGS özelliği, Ayrıca IPTv için hazırlanmış bir uygulama olduğunu tahmin ettiğim vewd app store mevcut. V.2.2.4.t versiyonda neredeyse işlevsiz hale gelen youtube, facebook, twitter, flickr ve web tarayıcısı yeniden daha hızlı olarak kullanılabiliyor.
Özellikle Mb90 Faz2 V.2.2.4.t versiyon olan arkadaşlar merak ettiğiniz şeyler olursa bana iletin ben sizin için ayrıca bakayım ve fotoğraflarını atayım.
ayrıca Ado üstadım dün verdiğin bilgiler ışığında v.3.6.6.n sürümünü mb90 faz 2 televizyona yükledim sorunsuz çalışıyor. peki v.3.6.6.n sürümün üstüne v.3.6.6.y çekirdeği güncellesem acaba maya tutar mı ne dersiniz?
Ado' Alıntı:Azizim ben 3.6.6.n sürümün o derece stabil çalıştığını görünce çekirdek yüklenmesini çok da gerekli görmedim. Elbette nihai karar sizindir :
ThePunisher' Alıntı:Ado' Alıntı:Azizim ben 3.6.6.n sürümün o derece stabil çalıştığını görünce çekirdek yüklenmesini çok da gerekli görmedim. Elbette nihai karar sizindir :
Eyvallah bir de onu deneyeyim. Son 1 haftada sürekli kurulum yapıyorum. Televizyon elimde kalacak diye korkmuyor değilim. Daha önce faz2ye uyarlanmış V.3.6.2.j versiyonu üzerine 3.6.6.y versiyonu update ettim televizyon açılmamıştı. Acaba 3.6.6.n üzerine update yapsam yine aynı sorun olur mu yoksa farklı bir durum olur mu aslında bunun derdindeyim.
Ado' Alıntı:Full ile uyarlanmış faz 3 üzerine attığım çekirdek yazılımlarda ben sorun yaşamadım.
Ancak söz konusu yazılım olunca kimseye ''Yükle bir şey olmaz'' demiyorum :
Hocam selamlar mb120 lerde hdr desteği yok diyorsunuz doğrudur da ancak 2.40 üzeri bir sürümde youtu.be da hdr içeren bir video açıldığında bilgi barında hdr ibaresi geliyor bu önceki sürümlerde mevcut değildi saygılarAdo' Alıntı:simos35' Alıntı:Evet hocam mb120 birazdan deneyeceğim. mb120'lerde 2.40 ile HDR desteği geldi diyorlar. Yazdıysanız kaçırmış olabilirim böyle bir şey var mı gerçekten?
Azizim yazıyorlar ancak ben o bilginin görsele etkisi olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşlar ''Süper oldu renkler değişti' diyorlar ki onlar öyle diyor ise doğrudur. (Sorun şu ki MB120 lerde hdr desteği yok) :
ThePunisher' Alıntı:Ado' Alıntı:Full ile uyarlanmış faz 3 üzerine attığım çekirdek yazılımlarda ben sorun yaşamadım.
Ancak söz konusu yazılım olunca kimseye ''Yükle bir şey olmaz'' demiyorum :
Akşam bir de bunu deneyeceğim. Bakalım neler değişecek. Yalnız kurulum yöntemleri konunuzda birşey dikkatimi çekti. mb9x güncellemelerinde 1. yöntemde mb9x_en.bin ve usb_auto_update.txt dosyalarından bahsetmişsiniz. Ben sizin bu konudaki paylaştığınız 3.6.6.y versiyonu indirdim içinde usb_auto_update.txt dosyasını göremedim sadece 1 dosya mevcut. 2 yöntem arasında farklılık var mı ?