Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Aragorn' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Azizim yazıyorlar ancak ben o bilginin görsele etkisi olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşlar ''Süper oldu renkler değişti' diyorlar ki onlar öyle diyor ise doğrudur. (Sorun şu ki MB120 lerde hdr desteği yok) :alala:
Hocam selamlar mb120 lerde hdr desteği yok diyorsunuz doğrudur da ancak 2.40 üzeri bir sürümde youtu.be da hdr içeren bir video açıldığında bilgi barında hdr ibaresi geliyor bu önceki sürümlerde mevcut değildi saygılar

Vallahi azizim bu konudaki şaşkınlığımı daha önce de dile getirmiştim biliyorsunuz.
Ben teknik verilerine baktığımda MB120 lerde hiç HDR desteği görmedim. Enteresan olanı ise MB120 anakartlı TV nin Panelinde HDR desteği vardı. Benim için de kafa karıştırıcı bir durumdur bu. Bu nedenle ''arkadaşlar söylüyorsa doğrudur'' ifademi de ekliyorum zaten.

Saygı bizden :ok:

V Çevrimdışı

veli1990

Aktif Üye
17 Eki 2017
77
Merhaba
Regal 40r5020u 17MB130 nonconned anakartlara güncel yazılım varsa gönderir misiniz
SN. 7836180 700009

impossible Çevrimdışı

impossible

Yeni Üye
15 Kas 2017
68

Ado' Alıntı:
simos35' Alıntı:
Evet hocam mb120 birazdan deneyeceğim. mb120'lerde 2.40 ile HDR desteği geldi diyorlar. Yazdıysanız kaçırmış olabilirim böyle bir şey var mı gerçekten?

Azizim yazıyorlar ancak ben o bilginin görsele etkisi olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşlar ''Süper oldu renkler değişti' diyorlar ki onlar öyle diyor ise doğrudur. (Sorun şu ki MB120 lerde hdr desteği yok) :alala:

2.45.70 İle görüntü belirgin bir şekilde güzelleşti. renkler kendine geldi çok güzel .2.40 yazılımından sonra netflix te bazı videolarda HDR ibaresi çıkıyor ve oynatıyor. 2.45.101 i yüklemeye korkuyorum açıkçası :jeo:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

impossible' Alıntı:
Ado' Alıntı:

2.45.70 İle görüntü belirgin bir şekilde güzelleşti. renkler kendine geldi çok güzel .2.40 yazılımından sonra netflix te bazı videolarda HDR ibaresi çıkıyor ve oynatıyor. 2.45.101 i yüklemeye korkuyorum açıkçası :jeo:

O çin atasözünü hatırlayınız :jeo:

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
@Ado @olimpos @kaya.cihat92

Arkadaslar Merhaba Uyesi Oldugunuz Forumdan Iliklerine Kadar Istifade Etmektesiniz
Hakkinizdir Zaten Amacimiz Amaciniz Bu

Piyasada Ucretle Yapilan Isleri Sizlere Ücretsiz Sunuyoruz

Zaten Forum Siteleri Sosyal Uygulamalar Facebook ve Twetter Maglup Olmus Durumda
Forumlara Ragbet Yok Denecek Kadar Az

Burdaki Tum Datayi Sadece Foruma Uye Olup Bir Yorum Karsiligi Size Veriyoruz

Bilgileri Zaten Tum Uye ve Ziyaretciye Acik Durumda

Sadece Datayi Uyelerimize Ozel Sunulmaktadir

Eger Tum Bilgileri Acik Sekilde Sunarsak
Siz Bu Foruma Ne Uye Olur
Ne Yorum Atarsaniz

Peki Veri Giris Cikisi Olmayan Forum Sitesi

Google Tarafindan Nasil Gorunur Hale Gelecek ????

Tabi Bu Sizin Sorununuz Degil
Bizim Cebimizden Cikan
Sunucu Masrafi Buda Sizin Sorununuz Degil

Sizin Hicbir Sorumlugunuz Olmayacak
Ve Bu Isten Datalari Bilgileri
Alarak Tek Kazanan Siz Olacaksiniz

Bu Degirmen Nekadar Bu Sekilde Doner

Lutfen Biraz Empati Yapiniz.

ThePunisher Çevrimdışı

ThePunisher

Yeni Üye
3 Mar 2018
27
Ado üstadım bilgin olsun v.3.6.6.n kurulu tvye ve. 3.6.6.y çekirdek update yaptım ancak vestel yazısı geliyor sonra kapanıp tekrar açılıyor. 2 kez de denedim.  Bu arada sizin bu konuda ilk sayfada paylaştığınız mb90 faz 3 yazanı update atmak istedim eğer başka 3.6.6.y çekirdek yazılımı varsa onu deneyebilirim.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

ThePunisher' Alıntı:
Ado üstadım bilgin olsun v.3.6.6.n kurulu tvye ve. 3.6.6.y çekirdek update yaptım ancak vestel yazısı geliyor sonra kapanıp tekrar açılıyor. 2 kez de denedim.  Bu arada sizin bu konuda ilk sayfada paylaştığınız mb90 faz 3 yazanı update atmak istedim eğer başka 3.6.6.y çekirdek yazılımı varsa onu deneyebilirim.

Klasik 9X sorunları azizim. Bundan sonrasında da mümkün olduğunca MB9X lere yazılım yüklenmemesi konusunda telkinlerime devam edeceğim :jeo:

Geri
Üst Alt