Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

boranoglu' Alıntı:
@Ado hocam '' 7541093 600712'' seri numaralı Vestel 40FA7100 televizyonda mb96 anakart gözüküyor. Konuda verdiğiniz '' 3.7.6.s '' çekirdek yazılımını yüklemeden önce seri numaradan kontrol edebilir misiniz rica etsem ?

Full 3.7.6.f
Çekirdek 3.7.6.s 

Görünmektedir ancak bir çok üyemizden 3.7.6.s. çekirdek yükleme sonrası tv nin brick olduğu bilgisi de gelmiştir bunu gözardı etmeyiniz lütfen.

M Çevrimdışı

Muratcil

Aktif Üye
24 Ocak 2018
66

Ado hocam 2.45.7 yazılımı, 2.45.101.yazılımına gore daha iyi bence. Cunku renkler daha canlı.smart TV ozellıkler arsında gecıslerı daha hızlı.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Muratcil' Alıntı:
Ado hocam 2.45.7 yazılımı, 2.45.101.yazılımına gore daha iyi bence. Cunku renkler daha canlı.smart TV ozellıkler arsında gecıslerı daha hızlı.

Geri dönüş için teşekkür ederim, işte bu dönüşlerin yoğunluğu bize en stabil ve beğenilen yazılımları üyelerimize refere edebilme imkanı tanıyor :ok:

rfve Çevrimdışı

rfve

Aktif Üye
26 Şub 2018
330
üstad 47PF9090 için yeni yazılım gelecekmi ?
gold olan bendeki.

Birde toplantıda yeni tv lere gelen DTS desteğini Unofficial olarak bizim TV lerede açmalını 
gündeme getirebilirmisin ?

E Çevrimdışı

etutgun

Yeni Üye
27 Şub 2018
25

etutgun' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Tamam bu akşam 19:00 dan sonra bana seri numaranızı bu mesajı alıntılıyarak yollayınız. Sırasıyla tüm full yazılımları sizlere ulaştıracağım bu gün. Full yazılım yükleyerek tekrar deneyiniz.

teşekkür ederim

Merhaba Adem Bey, tv de ps3 de takılıydı. Onu başka tv ye taktım, bir kaç gündür sorun olmuyor. bu durumda başka bir avantajı yoksa full yazılıma ihtiyacım yok diye düşünüyorum. yok eğer derseniz daha iyi olur yükleyeyim.

teşekkürler

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

rfve' Alıntı:
gold olan bendeki.

Birde toplantıda yeni tv lere gelen DTS desteğini Unofficial olarak bizim TV lerede açmalını 

Azizim senin seriyi verirmisin rica etsem. Seriye özel bir kontrol yapayım.

Diğer konuyu notlarıma ekledim :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

etutgun' Alıntı:
etutgun' Alıntı:
teşekkür ederim

Merhaba Adem Bey, tv de ps3 de takılıydı. Onu başka tv ye taktım, bir kaç gündür sorun olmuyor. bu durumda başka bir avantajı yoksa full yazılıma ihtiyacım yok diye düşünüyorum. yok eğer derseniz daha iyi olur yükleyeyim.

teşekkürler

Full size bug düzelimi harici avantaj sağlamaz azizim, geliştirmeye yönelik olan yazılımlar çekirdek yazılımlar oluyor ki onlar da zaten konu başlığında var bildiğiniz üzere. Bu durumda sizin de tespitinizdeki doğruluk üzere maceraya atılmaya gerek yok diye düşünüyorum ben de :ok:

N Çevrimdışı

nabu07

Yeni Üye
22 Şub 2018
100
Ado' Alıntı:
etutgun' Alıntı:

teşekkürler

Full size bug düzelimi harici avantaj sağlamaz azizim, geliştirmeye yönelik olan yazılımlar çekirdek yazılımlar oluyor ki onlar da zaten konu başlığında var bildiğiniz üzere. Bu durumda sizin de tespitinizdeki doğruluk üzere maceraya atılmaya gerek yok diye düşünüyorum ben de :ok:

https://tavsiyeforumu.com/konu-hitachi-55ht1800-tv-hakk%C4%B1nda-bilgilendirme-konusu.html?highlight=hitachi

Ado hocam durum acil olduğu için buradan alıntı yaparak sana ulaşmaya çalışıyorum. Daha sonra bu yorumu sileceğim..

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

nabu07' Alıntı:
Ado' Alıntı:

https://tavsiyeforumu.com/konu-hitachi-55ht1800-tv-hakk%C4%B1nda-bilgilendirme-konusu.html?highlight=hitachi

Ado hocam durum acil olduğu için buradan alıntı yaparak sana ulaşmaya çalışıyorum. Daha sonra bu yorumu sileceğim..

Sorun yok azizim, cevap yazdım size ilgili konuda :ok:

sanalexpress Çevrimdışı

sanalexpress

Aktif Üye
12 Ocak 2018
79

Ado' Alıntı:
sanalexpress' Alıntı:
ado hocam tşkler.  [font=tahoma,sans-serif,arial]  deneyeceğim.

Sonucu da bilgi verirseniz sevinirim azizim :ok:

ilgili adımları uygulayarak yüklemede sorun yaşamadım. Önce ki yazılımı çok kurcalamadan yükseltme yaptığım için fark vs Bi şey diyemeyeceğim. Şuan izlediğim, karşımda duran tvden ben memnunum, diğer konuda da yazdığım gibi 9300 ü bekliyorum. İnşallah memnuniyet yükselerek devam eder. Forum ve destekleriniz için tekrar teşekkür ederim.

A Çevrimdışı

axiom2005

Yeni Üye
15 Kas 2017
28
hocam alakasız olacak bu konu başlığı altında paylaşıyorum.

digiturk play 1 hafta üyelik hediye veriyor. Maçları izlemek istiyen arkadaşlar faydalansın istedim.

https://www.digiturkplay.com.tr/digiturkdenemekampanyasi

rfve Çevrimdışı

rfve

Aktif Üye
26 Şub 2018
330

Ado' Alıntı:
rfve' Alıntı:
gold olan bendeki.

Azizim senin seriyi verirmisin rica etsem. Seriye özel bir kontrol yapayım.

Diğer konuyu notlarıma ekledim :ok:

Seri Numarası : 7247335 400257

Geri
Üst Alt