tamamdır teşekkürler kardeşim..sarper28' Alıntı:
https://tavsiyeforumu.com/konu-jvc-124-cm-4k-uhd-smart-led-tv-1899-tl-ye-bime-geliyor.html
buradan devam hocam. En erken Nisan'ın 1. haftasına ama haberiniz olsun.
tamamdır teşekkürler kardeşim..sarper28' Alıntı:
https://tavsiyeforumu.com/konu-jvc-124-cm-4k-uhd-smart-led-tv-1899-tl-ye-bime-geliyor.html
buradan devam hocam. En erken Nisan'ın 1. haftasına ama haberiniz olsun.
Ado' Alıntı:prens_ipsiz' Alıntı:Cok tesekkurler simdi netlesiyor bilgi. Pisman olacagım bir sey yapmaktan kacınıyorum evi falan supurdum elimdeki usbyi tvye takmamak icin haha.
Soyle ki seri no: 7277258 - 400429
Sizin ful sürüm 3.6.6.n
Çekirdek ise 3.6.6.y görünüyor
:
prens_ipsiz' Alıntı:Google aramalarında cıksın diye detaylı yazıyorum.Ado' Alıntı:Azizim teknik sonuçlar bunlar açıkçası ancak 9X lerde çökmelerle çok karşılaşıyoruz maalesef. Yine de dikkatli olunuz ve sonucu bilgi veriniz :
Super
MB91 3.6.2H sürümünün üstüne;
Once 3.6.6n yuklendi basarıyla menu ve 4-7-2-5 tusları ile
Sonra Usb icerigini 3.6.6y core update ile tekrar tvye takıp gerekli islemleri yaptım menu ve 1-5-0-5 tusları ile.
Cerceveler gold oldu, renk geldi. Cok sevindim. Elinize elimize saglık (:
Ben telefon root-rom isleriyle de cok ugrasırım. Bu Tv'ye o tur seyler de yapılabiliyor mu üstad?
9köy' Alıntı:Ado' Alıntı:Abicim TV üreticileri de zaten CRT kalitesini yakalayamadıklarını ve yakalayamayacaklarını biliyorlar lakin pazara yeni ürün tamponlamazlarsa ayakta duramayacaklarını da biliyorlar.
Her şey pazar meselesi anlayacağın. :kıskıs:
bu duruma depolama maliyetleride büyük etkendir sanırım hocam.
bir taşla bir kaç kuş meselesi ;=)
görüntüden eskisi kadar anlamıyorum gözlerimden dolayı ama
zamanında karasal yayının parlaklaığına kadar hatırlarımki hocam en parlak yayın karasal yayındaydı peşinden kablo tv geldi okadar canlı değildi.
sonrasında uydu yayını geldi o daha mattı ama tabi karlanma olayları kablo ve karasala göre sıfırdı.
sanırım bu dumlarıda artık hd blue ray görüntü ve bilmediğim sistemlerle vs ile aşıyorlar hiç anlamıyorum.
elimde 5 adet tüplü tv var gözüm gibi bakıyorum onlara pc monitör aldım gözüm seçmeyince onuda tv yaptım tüplü tvmi dinlendiriyorum eskimesin :evillol:
mstfylmz' Alıntı:Bende 47PF9090 var ve 3.6.6s yüklü; üzerine doğrudan 3.6.6y kurulabilir mi? Siz kurulumunuzdan sonra anlamlı bir fark gördünüz mü? Risk almaya değer mi? 3.6.6y kurulumundan sonra internet tarayıcıda bir fark oluşuyor mu?
Ado abi çekirdek yazılımlar garantiyi bozuyor mu. Pazartesi günü servisi çağırdım. Jvc full yazılım yüklenmesini maalesef yapamadım. Bilgi verebilirseniz sevinirim SaygılarımlaAdo' Alıntı:mstfylmz' Alıntı:Bende 47PF9090 var ve 3.6.6s yüklü; üzerine doğrudan 3.6.6y kurulabilir mi? Siz kurulumunuzdan sonra anlamlı bir fark gördünüz mü? Risk almaya değer mi? 3.6.6y kurulumundan sonra internet tarayıcıda bir fark oluşuyor mu?
İnternet üzerinde kurulumu gerektirecek hissedilir bir fark olmadığı görüşündeyim.
kaldı ki 3.6.6.y sürümünü yüklemenizde brick olasılığınız da var o nedenle gerek görmem ben aslında
Zaten çok yakında MB97 ve 98 dışında yazılımları kaldırsam mı acaba diye düşünmüyor da değilim :
rommy6719' Alıntı:Ado abi çekirdek yazılımlar garantiyi bozuyor mu. Pazartesi günü servisi çağırdım. Jvc full yazılım yüklenmesini maalesef yapamadım. Bilgi verebilirseniz sevinirim SaygılarımlaAdo' Alıntı:İnternet üzerinde kurulumu gerektirecek hissedilir bir fark olmadığı görüşündeyim.
kaldı ki 3.6.6.y sürümünü yüklemenizde brick olasılığınız da var o nedenle gerek görmem ben aslında
Zaten çok yakında MB97 ve 98 dışında yazılımları kaldırsam mı acaba diye düşünmüyor da değilim :
mstfylmz' Alıntı:Ado' Alıntı:Sizin ful sürüm 3.6.6.n
Çekirdek ise 3.6.6.y görünüyor
:
prens_ipsiz' Alıntı:Google aramalarında cıksın diye detaylı yazıyorum.
Super
MB91 3.6.2H sürümünün üstüne;
Once 3.6.6n yuklendi basarıyla menu ve 4-7-2-5 tusları ile
Sonra Usb icerigini 3.6.6y core update ile tekrar tvye takıp gerekli islemleri yaptım menu ve 1-5-0-5 tusları ile.
Cerceveler gold oldu, renk geldi. Cok sevindim. Elinize elimize saglık (:
Ben telefon root-rom isleriyle de cok ugrasırım. Bu Tv'ye o tur seyler de yapılabiliyor mu üstad?
Bende 47PF9090 var ve 3.6.6s yüklü; üzerine doğrudan 3.6.6y kurulabilir mi? Siz kurulumunuzdan sonra anlamlı bir fark gördünüz mü? Risk almaya değer mi? 3.6.6y kurulumundan sonra internet tarayıcıda bir fark oluşuyor mu?
Ayrıca @Ado beye de sormak istiyorum. Ben 3.6.6y yüklemeli miyim?
Ado' Alıntı:mstfylmz' Alıntı:Bende 47PF9090 var ve 3.6.6s yüklü; üzerine doğrudan 3.6.6y kurulabilir mi? Siz kurulumunuzdan sonra anlamlı bir fark gördünüz mü? Risk almaya değer mi? 3.6.6y kurulumundan sonra internet tarayıcıda bir fark oluşuyor mu?
Ayrıca @Ado beye de sormak istiyorum. Ben 3.6.6y yüklemeli miyim?
Bence yüklemeyin :jeo: