Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
temizel' Alıntı:MB82 boardlu TV'yi güncelleyeceğim.
Teşekkür ederim. Emeğinize sağlık.
Yükleme sonrası görüşlerinizi alabilirsek mutlu oluruz.
temizel' Alıntı:MB82 boardlu TV'yi güncelleyeceğim.
Teşekkür ederim. Emeğinize sağlık.
ado hocam merhabalar...arkadaşımızın sorunundan bende de var..49ub9300 mb120 anakarta sahibim ve 17MB120V24570_SVN_255004_Cekirdek_SW yazılımını kullanıyorum. daha önce 101 sürümünü de denedim ama beğenmedim ve en güzel güncel sürüme geri döndüm.diğer cihazlarda internet hız testim 32-33 mb olarak çıkıyor.ama tv de 5-11 arasında değişiyor. modem mesafesi 3 metre ve bir duvar var.. wifi ile de, kablolu olarak ta denedim sonuç değişmedi..genel olarak wifi yi kullanıyorum.. n modu 2.4 ve 5 ghz ac modundada denedim..tam kapasite alamıyorum.. bazen de tv ye ait hız testi aracı tepki vermeden dakikalarca bekliyor..son yazılımların birinde bu durum ortaya çıktı..daha önceleri hatırlıyorum 25-26 mb hızları wifi modunda yakalayabiliyordum ama hangi yazılım tam bilemiyorum.arkadaşımızın da dikkatini çekmiş smart menü de çok geç açılıyor ve çok nadiren de kararsızlaşıyor.. geç açılma sorunu internet hızına bağlı ise incelemek gerekir diye düşünüyorum..bazen ıptv kullanıyorum ve bu yüzden önemsiyorum bu konuyu..tv ye gelen ıp ve dns leride manuel olarak denedim yani ıp çakışması falan yok..yapılabilecek bildiğim herşeyi yaptım.. çok ilginç olacak ama internet bağlantı hızını tv yazılımlarında sınırladırabilirler mi.mesela yüzde 50 kapasite gibi.. bir bilginiz var mı.. teşekkür eder iyi geceler dilerimAdo' Alıntı:yusufuras' Alıntı:Televizyonum 2 yıllık. Bu iki yıl süresince hep wireless ile bağlıydı. aldığımdan beri hız testi bir yada iki kere sonuç verdi. ama film izleme yada youtube video izlemede hiç sıkıntı olmadı hız ile alakalı. versiyonum 1.34.25
İlk sayfada MB100 için güncel sürüm var yükleyerek deneyebilirsiniz.
ercans42' Alıntı:ado hocam merhabalar...arkadaşımızın sorunundan bende de var..49ub9300 mb120 anakarta sahibim ve 17MB120V24570_SVN_255004_Cekirdek_SW yazılımını kullanıyorum. daha önce 101 sürümünü de denedim ama beğenmedim ve en güzel güncel sürüme geri döndüm.diğer cihazlarda internet hız testim 32-33 mb olarak çıkıyor.ama tv de 5-11 arasında değişiyor. modem mesafesi 3 metre ve bir duvar var.. wifi ile de, kablolu olarak ta denedim sonuç değişmedi..genel olarak wifi yi kullanıyorum.. n modu 2.4 ve 5 ghz ac modundada denedim..tam kapasite alamıyorum.. bazen de tv ye ait hız testi aracı tepki vermeden dakikalarca bekliyor..son yazılımların birinde bu durum ortaya çıktı..daha önceleri hatırlıyorum 25-26 mb hızları wifi modunda yakalayabiliyordum ama hangi yazılım tam bilemiyorum.arkadaşımızın da dikkatini çekmiş smart menü de çok geç açılıyor ve çok nadiren de kararsızlaşıyor.. geç açılma sorunu internet hızına bağlı ise incelemek gerekir diye düşünüyorum..bazen ıptv kullanıyorum ve bu yüzden önemsiyorum bu konuyu..tv ye gelen ıp ve dns leride manuel olarak denedim yani ıp çakışması falan yok..yapılabilecek bildiğim herşeyi yaptım.. çok ilginç olacak ama internet bağlantı hızını tv yazılımlarında sınırladırabilirler mi.mesela yüzde 50 kapasite gibi.. bir bilginiz var mı.. teşekkür eder iyi geceler dilerimAdo' Alıntı:İlk sayfada MB100 için güncel sürüm var yükleyerek deneyebilirsiniz.
tabii ki teşekkürler S/N : 7694639 600303Ado' Alıntı:ercans42' Alıntı:ado hocam merhabalar...arkadaşımızın sorunundan bende de var..49ub9300 mb120 anakarta sahibim ve 17MB120V24570_SVN_255004_Cekirdek_SW yazılımını kullanıyorum. daha önce 101 sürümünü de denedim ama beğenmedim ve en güzel güncel sürüme geri döndüm.diğer cihazlarda internet hız testim 32-33 mb olarak çıkıyor.ama tv de 5-11 arasında değişiyor. modem mesafesi 3 metre ve bir duvar var.. wifi ile de, kablolu olarak ta denedim sonuç değişmedi..genel olarak wifi yi kullanıyorum.. n modu 2.4 ve 5 ghz ac modundada denedim..tam kapasite alamıyorum.. bazen de tv ye ait hız testi aracı tepki vermeden dakikalarca bekliyor..son yazılımların birinde bu durum ortaya çıktı..daha önceleri hatırlıyorum 25-26 mb hızları wifi modunda yakalayabiliyordum ama hangi yazılım tam bilemiyorum.arkadaşımızın da dikkatini çekmiş smart menü de çok geç açılıyor ve çok nadiren de kararsızlaşıyor.. geç açılma sorunu internet hızına bağlı ise incelemek gerekir diye düşünüyorum..bazen ıptv kullanıyorum ve bu yüzden önemsiyorum bu konuyu..tv ye gelen ıp ve dns leride manuel olarak denedim yani ıp çakışması falan yok..yapılabilecek bildiğim herşeyi yaptım.. çok ilginç olacak ama internet bağlantı hızını tv yazılımlarında sınırladırabilirler mi.mesela yüzde 50 kapasite gibi.. bir bilginiz var mı.. teşekkür eder iyi geceler dilerim
Bu konuda bir deneme yapalım isterseniz hem de durumu teyit etmiş oluruz, gerekirse sizin seri no üzerinden fabrikaya durumu bildiririz örnek problem olarak.
Seri numarası paylaşırmısınız rica etsem, eski sürüm full yazılımları kontrol edeyim ona göre bir yazılım paylaşayım size, full ile bağlantı durumu kontrole dip sonra şu an kullandığınız 45.70 e geçiş yapıp yeniden deneme yaparız :
ercans42' Alıntı:tabii ki teşekkürler S/N : 7694639 600303Ado' Alıntı:Bu konuda bir deneme yapalım isterseniz hem de durumu teyit etmiş oluruz, gerekirse sizin seri no üzerinden fabrikaya durumu bildiririz örnek problem olarak.
Seri numarası paylaşırmısınız rica etsem, eski sürüm full yazılımları kontrol edeyim ona göre bir yazılım paylaşayım size, full ile bağlantı durumu kontrole dip sonra şu an kullandığınız 45.70 e geçiş yapıp yeniden deneme yaparız :
musabora' Alıntı:iyi akşamlar model no: SMART 42FA7200 42 LED TV seri nosu .7403217 500110 olan bir tv kullanıyorum
SERVİCE MENÜ (Thorium)(V3.7.6.f)(MHO)(SVN:189253)(/0009df/6622.dcf)(D8V)(Sec)(MB96)
televizyonu internete kablosuz bağlı kullanıyorum kanal geçişleri esnasında her zaman olmasada tvyi kitliyor yada kapatıyor internet bağlı olmasına karşın bağlantı ayarlarınızı kontrol edin yazıyor bu tvnin en güncel sorunsuz yazılımı hangisidir yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler ott player uygulaması sorunsuz hangi yazılımda çalışır
full yazılım olarak aldım... full yöntemi ile işlem yapıyorum hocamAdo' Alıntı:ercans42' Alıntı:tabii ki teşekkürler S/N : 7694639 600303
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ercans42' Alıntı:full yazılım olarak aldım... full yöntemi ile işlem yapıyorum hocamAdo' Alıntı:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
tamamdırAdo' Alıntı:ercans42' Alıntı:full yazılım olarak aldım... full yöntemi ile işlem yapıyorum hocam
Doğrudur.
2.29 sürümü yolladım size. Stabil sürümlerden birisidir. Bunu yükleyerek test ediniz. Sonuca göre devam ederiz.
full yöntemi ile 2.29 yüklendi..wifi bağlantısı ilk denememde 2 mb. ikinci denemede 1mb üçüncü - dördüncü denemede beklemede kararsız..yani daha kötü..elimde 2.40.6 var uzun zaman kullandım birde bu çekirdek te deneyeceğim olmaz ise en son kullandığım yazılıma geri döneceğim uygun mudurercans42' Alıntı:tamamdırAdo' Alıntı:Doğrudur.
2.29 sürümü yolladım size. Stabil sürümlerden birisidir. Bunu yükleyerek test ediniz. Sonuca göre devam ederiz.
ercans42' Alıntı:full yöntemi ile 2.29 yüklendi..wifi bağlantısı ilk denememde 2 mb. ikinci denemede 1mb üçüncü - dördüncü denemede beklemede kararsız..yani daha kötü..elimde 2.40.6 var uzun zaman kullandım birde bu çekirdek te deneyeceğim olmaz ise en son kullandığım yazılıma geri döneceğim uygun mudurercans42' Alıntı:tamamdır
tamamdır hocamAdo' Alıntı:ercans42' Alıntı:full yöntemi ile 2.29 yüklendi..wifi bağlantısı ilk denememde 2 mb. ikinci denemede 1mb üçüncü - dördüncü denemede beklemede kararsız..yani daha kötü..elimde 2.40.6 var uzun zaman kullandım birde bu çekirdek te deneyeceğim olmaz ise en son kullandığım yazılıma geri döneceğim uygun mudur
Şimdi bu deneme ile, daha stabil ve daha basit bir yazılım ile tv nin yükünü hafifletip sonucu görmüş olduk.
Size tavsiyem önce 2.36 yı yükleyerek denemeniz yöndedir.
Ado' Alıntı:ercans42' Alıntı:full yazılım olarak aldım... full yöntemi ile işlem yapıyorum hocam
Doğrudur.