Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

E Çevrimdışı

ercans42 

Aktif Üye
25 Eki 2017
79
58

ercans42' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Şimdi bu deneme ile, daha stabil ve daha basit bir yazılım ile tv nin yükünü hafifletip sonucu görmüş olduk.

Size tavsiyem önce 2.36 yı yükleyerek denemeniz yöndedir.
tamamdır hocam
2.36 çekirdeği yükledim hocam tv nin hız testleri sırasıyla 18-18-15-26-22 mb şeklinde çok daha iyi oldu. sonrasında 2.40.6 sürümü yükledim bunda da aynı şekilde 20-26-24-17 mb şeklinde çıktı.son kullandığımıda deneyeyimmi acaba

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

emreeris' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Doğrudur.

2.29 sürümü yolladım size. Stabil sürümlerden birisidir. Bunu yükleyerek test ediniz. Sonuca göre devam ederiz.

merhaba hocam daha önceki sayfada sormuştum görmediniz sanırım hi level 50uhl500 tv var paneli hdr destekliyormu bi bilginiz varmı çünkü vestel toolboxta hdr support true diyor fakat konsolda desteklemiyo diyor

Atlamışımdır kusura bakmayınız, Bu modelde HDR desteği bulunmamaktadır. :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

ercans42' Alıntı:
ercans42' Alıntı:
2.36 çekirdeği yükledim hocam tv nin hız testleri sırasıyla 18-18-15-26-22 mb şeklinde çok daha iyi oldu. sonrasında 2.40.6 sürümü yükledim bunda da aynı şekilde 20-26-24-17 mb şeklinde çıktı.son kullandığımıda deneyeyimmi acaba

Aklımızda soru işareti kalmaması adına denemenizi rica ederim :ok:

E Çevrimdışı

ercans42 

Aktif Üye
25 Eki 2017
79
58

Ado' Alıntı:
ercans42' Alıntı:

yol gösterdiğiniz ve bilgileriniz için teşekkürler kardeşim.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

ercans42' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Rica ederim, son denemeniz ile ilgili de müsait olduğunuz zaman bilgi verebilirseniz, üst sürüm yazılımların internette zayıflamaya neden olduğu şeklinde bir genelleme yapıp yapmayacağımıza da sizlerden gelen bu geri dönüşler üzerine karar verebiliriz..

Görüşmek üzere :ok:

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
Ado hocam merhabe Ben internetten TECHWOOD 49 inç UHD bir televizyon aldım özellikleri birebir VESTEL 49 UD9400 ile aynı olduğu hatta Avrupa için üretildiği için daha kaliteli malzeme kullanıldığı söylendi, Üründen memnunum ancak TKGS yok Vestel UD9400 yazılımını bu televizyona atabilir miyim Bir de bu ürünün seri numarası ile vestelin sitesinden yazılım alamıyorum çekirdek yazılımını nereden bulabilirim teşekkürler

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

smili72' Alıntı:
Ado hocam merhabe Ben internetten TECHWOOD 49 inç UHD bir televizyon aldım özellikleri birebir VESTEL 49 UD9400 ile aynı olduğu hatta Avrupa için üretildiği için daha kaliteli malzeme kullanıldığı söylendi, Üründen memnunum ancak TKGS yok Vestel UD9400 yazılımını bu televizyona atabilir miyim Bir de bu ürünün seri numarası ile vestelin sitesinden yazılım alamıyorum çekirdek yazılımını nereden bulabilirim teşekkürler

Azizim selam,
Size o ''Daha kaliteli'' diyena rkadaşa selam söyleyin az üflesin biraz :jeo:
Tamam bizler burada elimziden geldiğince yiğidin hakkını yiğide vermeye çalışıyoruz lakin VESTEL kalitesini de iyi biliriz yani öyle aman aman abartacak bir durum yok ortada ki bunun DAHA kalitesili olsun :)

Haaa birebir VESTEL dersek o tamam bak işte gerçek tanımlama bu olur Ancak yine de özellikleri fark edecektir.

Eğer kastınız çekirdek yazılım ise uyar.

Ancak full yazılım ise o konuda size kimse kesinlik vermez zira iş emirlri uymaz bu nednele ben size OLMAZ diyorum.
Servis menüsünden kontrol ederek mevcut sürümünüze bakınız sonra da size uygun çekirdek yazılımı konu başlığımızın birinci sayfasından indirp yükleyiniz :ok:

S Çevrimdışı

soner10

Yeni Üye
26 Şub 2018
21
merhaba

Ado hocam

17MB120 2.45.101 Çekirdek yazılım yükledim fakat hoşuma gitmediği için tekrar 17MB120 2.45.70 çekirdek yazılımı yükleyebilirmiyim tv çökermi acaba? yardımınız için şimdiden teşekkürler

saygılarımla

E Çevrimdışı

ercans42 

Aktif Üye
25 Eki 2017
79
58

Ado' Alıntı:
ercans42' Alıntı:

Rica ederim, son denemeniz ile ilgili de müsait olduğunuz zaman bilgi verebilirseniz, üst sürüm yazılımların internette zayıflamaya neden olduğu şeklinde bir genelleme yapıp yapmayacağımıza da sizlerden gelen bu geri dönüşler üzerine karar verebiliriz..

Görüşmek üzere :ok:
ado hocam merhabalar..
verdiğiniz full yazılım ile 2.29 orj.çekirdeği yükledim..wifi bağlantısı 
--2.29 çekirdek ile 1-2 mb.veya kararsız halde sonuç verdi..
sonra da sırasıyle 
--2.36 çekirdeği yükledim..tv nin hız testleri sırasıyla 18-18-15-26-22 mb şeklinde çok daha iyi oldu. 
--2.40.6 sürümü yükledim bunda da aynı şekilde 20-26-24-17 mb şeklinde çıktı.ve en son aklımızda kalmasın diyerek kullandığım 
--17MB120 2.45.70 çekirdeğe yazılımı yükselterek denemeler yaptım..11-20-17 mb hız bazende kararsız kaldı yani ölçme yapamadı.

yani sonuç olarak wifi çekim performansı en uygun 2.40.6 olarak gördüm.tabii tv ye göre değişebilir bireysel olarak söylüyorum.eğer bu sorunu olan arkadaşlar var ise sizinle irtibat kurarak yazılımcı arkadaşlara köprü vazifesi açısından uygun olacaktır.bu arada full yazılım için teşekkür ederim.gerçekten tv bi nefes aldı gibi...şu an 2.45.7 ile devam kararı aldım inşallah bu sorunu da hallederler de tam internet hızı kullanabiliriz..tekrar yardımlarınız için teşekkür eder ışığınızın daim kalmasını dilerim..

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

soner10' Alıntı:
merhaba

Ado hocam

17MB120 2.45.101 Çekirdek yazılım yükledim fakat hoşuma gitmediği için tekrar 17MB120 2.45.70 çekirdek yazılımı yükleyebilirmiyim tv çökermi acaba? yardımınız için şimdiden teşekkürler

saygılarımla

Yükleyebilirsiniz azizim sorun olmaz daha önce defalarca denedik.
Olası brick durumlarında full ile ayağa kaldırabilirsiniz televizyonunuzu.
Her koşulda yine de yazlım yüklemenin her şekilde risk olduğunu hatırlatmak isterim.

S Çevrimdışı

soner10

Yeni Üye
26 Şub 2018
21

Ado' Alıntı:
soner10' Alıntı:
merhaba

Ado hocam

saygılarımla

Yükleyebilirsiniz azizim sorun olmaz daha önce defalarca denedik.
Olası brick durumlarında full ile ayağa kaldırabilirsiniz televizyonunuzu.
Her koşulda yine de yazlım yüklemenin her şekilde risk olduğunu hatırlatmak isterim.

Teşekkürler Ado hocam herşey yolunda tekrar yüklemede sorun olmadı

Geri
Üst Alt