seben11' Alıntı:Mb90 faz2 3.6.6n yazılımının üzerine 3.6.6y yazılımını menü 1505 yüklemeye çalıştığımda %99 takılı kalıyor yüklenmiyor
Demekki faz2 3.6.6y uyumsuz artık yazılım çıkacağını sanmıyorumThePunisher' Alıntı:seben11' Alıntı:Mb90 faz2 3.6.6n yazılımının üzerine 3.6.6y yazılımını menü 1505 yüklemeye çalıştığımda %99 takılı kalıyor yüklenmiyor
Ben 2 kez denedim yükleme başarıyla tamamlandı diyor sonra kapanıp açılıyor vestel yazısında bir süre bekleyip sonra tekrar kapanıp açılıyor. Bu şekilde bir döngü var v3.6.6.y çekirdekte. ben v3.6.6.n sürümünde kaldım artık yapacak birşey yok. Umarım yeni yazılım gelir.
bende 101 i begenmedim 70 e dondum bi sıkıntı olmadisoner10' Alıntı:merhaba
adem bey
17MB120 2.45.101 Çekirdek yazılım yükledim fakat hoşuma gitmediği için tekrar 17MB120 2.45.70 çekirdek yazılımı yükleyebilirmiyim tv çökermi acaba? yardımınız için şimdiden teşekkürler
saygılarımla
emreeris' Alıntı:Ado' Alıntı:Bence yüklemeyin :jeo:
merhaba bende hi level 50uhl500 tv var mb130 anakart bu linklerdeki connected unconnected hangisini yüklemem gerek
yusufuras' Alıntı:herkese merhaba. mb100 anakartlı 43ua9400 tv için buradayım. smart tv son zamanlarda tuhaflaştı. mor tuşa basınca 1-2 dk sürüyor açılması. full yazılım atarsam düzelir mi? şimdiden teşekkür ederim.
Ado' Alıntı:yusufuras' Alıntı:herkese merhaba. mb100 anakartlı 43ua9400 tv için buradayım. smart tv son zamanlarda tuhaflaştı. mor tuşa basınca 1-2 dk sürüyor açılması. full yazılım atarsam düzelir mi? şimdiden teşekkür ederim.
TV ye müahale etmeden önce internet hız testi yaptınız mı acaba?
Mevcut sürümünüz nedir?
yusufuras' Alıntı:Ado' Alıntı:TV ye müahale etmeden önce internet hız testi yaptınız mı acaba?
Mevcut sürümünüz nedir?
Televizyonum 2 yıllık. Bu iki yıl süresince hep wireless ile bağlıydı. aldığımdan beri hız testi bir yada iki kere sonuç verdi. ama film izleme yada youtube video izlemede hiç sıkıntı olmadı hız ile alakalı. versiyonum 1.34.25