Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

S Çevrimdışı

sarper28

Aktif Üye
24 Şub 2018
221
@Ado hocam selamlar tekrar, 

gearbest'ten aldım 60 tl ye air mouse 

https://tr.gearbest.com/air-mouse/pp_1080755.html?wid=90

gelsin nisan başı gibi denerim sanırım.

Bunun dışında yabancı bir kaynaktan tv nin Chroma 4:4:4 desteği olmadığını öğrendim. Bir bilginiz var mı bu konuda? Kullanım klavuzundan herhangi bir bilgiye ulaşamadım.

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32

sarper28' Alıntı:

Bunun dışında yabancı bir kaynaktan tv nin Chroma 4:4:4 desteği olmadığını öğrendim. Bir bilginiz var mı bu konuda? Kullanım klavuzundan herhangi bir bilgiye ulaşamadım.

Hocam merhaba. aldığınız ürün kullanışlı birşeye benziyor benimde böyle bir ihtiyacım var tv için açıkcası.tv box kullanıyorum ve kumanda bazen yetersiz kalabiliyor. bişe yazmak için uğraşıyorum chrome de gezmek için mause takmam gerekiyor kumanda ile zor oluyor . Kullanınca yorumlarsanız hatta küçük bir video çekip ayrı bir konu başlığı açıp ufak bir tanıtım yaparsanız çok makbule geçer hem benim için hem başka arkadaşlar için.

S Çevrimdışı

sarper28

Aktif Üye
24 Şub 2018
221

clearidas' Alıntı:
sarper28' Alıntı:

Hocam merhaba. aldığınız ürün kullanışlı birşeye benziyor benimde böyle bir ihtiyacım var tv için açıkcası.tv box kullanıyorum ve kumanda bazen yetersiz kalabiliyor. bişe yazmak için uğraşıyorum chrome de gezmek için mause takmam gerekiyor kumanda ile zor oluyor . Kullanınca yorumlarsanız hatta küçük bir video çekip ayrı bir konu başlığı açıp ufak bir tanıtım yaparsanız çok makbule geçer hem benim için hem başka arkadaşlar için.

Ne demek hocam gelince yazarım. Video da çekmeye çalışırım.

Bu arada ben yanlış konuya yazmışım :) kayıtlı linklerden tıklayıp girdim direk. Doğru konuya da yazayım :)

A Çevrimdışı

aziz tonguç

Yeni Üye
9 Mar 2018
40
48
Hocam bende Vestel 49UA9400 marka MB120 anakart kullanıcısıyım uzun süredir forumu takip ediyorum. Üyelik yeni nasip oldu. Saygılar.

E Çevrimdışı

ercans42 

Aktif Üye
25 Eki 2017
79
58

sarper28' Alıntı:
clearidas' Alıntı:

Ne demek hocam gelince yazarım. Video da çekmeye çalışırım.

Bu arada ben yanlış konuya yazmışım :) kayıtlı linklerden tıklayıp girdim direk. Doğru konuya da yazayım :)
hangi konuda devam edeceksiniz takip edeyim.bana da aldırdınız sonun da :)

Geri
Üst Alt