Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

D Çevrimdışı

desakou

Yeni Üye
27 Eki 2017
5
How to download the software 17MB120 2.45.101 ?
https://tavsiyeforumu.com/konu-vestel-mb82-kurtarma-mb100-mb110-mb120-mb130-mb140-%C3%A7ekirdek-yaz%C4%B1l%C4%B1m-konusu.html?pid=7751#pid7751
can not download..

Y Çevrimdışı

y_buruk

Yeni Üye
25 Şub 2018
20
Akşam 1,30 kadar uğraştım olmadı.yardimlariniz için sagolun.eve dönmem gerekiyordu.servis çağıracak kar yolum uzun süre 1 saat yolculuk bıraktım TV yi

ThePunisher Çevrimdışı

ThePunisher

Yeni Üye
3 Mar 2018
27
Ado Üstadım Seri No: 7094685 300027 bunun full ve çekirdek yazılımları en son nedir iyice bir netleştirmek adına sordum kusura bakma seni de yoruyoruz ama

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

ThePunisher' Alıntı:
Ado Üstadım Seri No: 7094685 300027 bunun full ve çekirdek yazılımları en son nedir iyice bir netleştirmek adına sordum kusura bakma seni de yoruyoruz ama

Ne zaman isterseniz sorabilirsiniz sorun yok, Forumdaysam hemen, değilsem ilk gördüğümde cevaplarım mutlaka.

Sizin anakart MB90
Full 3.6.6.n
Core 3.6.6.y

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

y_buruk' Alıntı:
Akşam 1,30 kadar uğraştım olmadı.yardimlariniz için sagolun.eve dönmem gerekiyordu.servis çağıracak kar yolum uzun süre 1 saat yolculuk bıraktım TV yi

Gelişmeleri haber verin lütfen

ThePunisher Çevrimdışı

ThePunisher

Yeni Üye
3 Mar 2018
27

Ado' Alıntı:
Ne zaman isterseniz sorabilirsiniz sorun yok, Forumdaysam hemen, değilsem ilk gördüğümde cevaplarım mutlaka.

Sizin anakart MB90
Full 3.6.6.n
Core 3.6.6.y

Peki can alıcı soruyu sorayım faz farkediyor mu :) yani ben şimdi full olarak 3.6.6.n yüklesem (forumda çekirdek gördüm full göremedim.) faz önem arzediyor mu ?

lONMNb.png

vestel driver sitesinde sorgu yapınca bu yazılım çıkıyor. Faz ayrımı vs. belirtmiyor bunu direk yüklesem acaba çökme olur mu? Bie de yanlış hatırlamıyorsam önceki seri no sorgularında 2.2.4.t çıkıyordu şimdi 3.6.6.n çıkmaya başlamış sanırım.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

ThePunisher' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Sizin anakart MB90
Full 3.6.6.n
Core 3.6.6.y

Peki can alıcı soruyu sorayım faz farkediyor mu :) yani ben şimdi full olarak 3.6.6.n yüklesem (forumda çekirdek gördüm full göremedim.) faz önem arzediyor mu ?

lONMNb.png

vestel driver sitesinde sorgu yapınca bu yazılım çıkıyor. Faz ayrımı vs. belirtmiyor bunu direk yüklesem acaba çökme olur mu? Bie de yanlış hatırlamıyorsam önceki seri no sorgularında 2.2.4.t çıkıyordu şimdi 3.6.6.n çıkmaya başlamış sanırım.

İmzanızı sevdim önce onu belirtmek istedim :)

2 den 3 e mühendisler tarafından devşirilmiş full yazılımları yükleyebilirsiniz sorun yok.
Yani VD sitesinde gördüğünüz o yazılımı indirip yükleyebilirisniz.
Tavsiyem ise daha sonra çekirdek yüklememeniz yöndedir.

ThePunisher Çevrimdışı

ThePunisher

Yeni Üye
3 Mar 2018
27

Ado' Alıntı:

2 den 3 e mühendisler tarafından devşirilmiş full yazılımları yükleyebilirsiniz sorun yok.

Çok teşekkür ederim Ado üstadım. :)

Bugün yazılımı yükleyerek deneyimlerimi paylaşacağım. Şimdiye kadar hiç denk gelmedim çünkü mb90 faz2 için bu yazılımla ilgili deneyim paylaşana. Ya da benim gözümde kaçtı belki de.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

ThePunisher' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Çok teşekkür ederim Ado üstadım. :)

Bugün yazılımı yükleyerek deneyimlerimi paylaşacağım. Şimdiye kadar hiç denk gelmedim çünkü mb90 faz2 için bu yazılımla ilgili deneyim paylaşana. Ya da benim gözümde kaçtı belki de.

Ben çok arkadaşa paylaştım ve yüklediler lakin sizin de belirttiğiniz üzere genelde insanlarımız sorun çözüldüğünde geri bildirimde bulunmadıkları için bu tarz sonuç bilgileri de forumlarda çok sık yazmıyor. O nedenle genelde yazılım alan tüm arkadaşlara sonuç bilgisi dönmelerini rica ediyorum.

Bu bilgiler dönmeli ki sonraki potansiyel yükleyicilerin bilgisi olsun :ok:

Bu anlamda sizin de duyarlılığınıza teşekkür ederim.

B Çevrimdışı

blackprince

Yeni Üye
4 Mar 2018
5
Ado üstadım hayırlı günler..mb 120 2.45 iki yazılım var.70 ve 101..ikiside turkuazmı yoksa biri eski arayüz menümü.

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555

blackprince' Alıntı:
Ado üstadım hayırlı günler..mb 120 2.45 iki yazılım var.70 ve 101..ikiside turkuazmı yoksa biri eski arayüz menümü.

ikiside turkuvaz degil guncelleme yapacaksan 2.45.70 i yap 101 gorüntüsünu bozmus

S Çevrimdışı

simos35

Yeni Üye
5 Mar 2018
5
Ado hocam benim seri no : 7694639 600200

TV yazılım sürümü alındığı günden beri (Raphael) (V.2.29.11.0) yeni bir güncelleme var mıdır öneriniz? Çünkü son günlerde flash diskten yüksek boyutlu film açtım TV kendini yeniden başlattı. YouTube dan video açtım yine kendimi yeniden başlattı. Az bir şey zorlamaya gelince yeniden başlatıyor yazılımla alakalı bir durum olabilir mi?

Geri
Üst Alt