ThePunisher' Alıntı:Ado Üstadım Seri No: 7094685 300027 bunun full ve çekirdek yazılımları en son nedir iyice bir netleştirmek adına sordum kusura bakma seni de yoruyoruz ama
y_buruk' Alıntı:Akşam 1,30 kadar uğraştım olmadı.yardimlariniz için sagolun.eve dönmem gerekiyordu.servis çağıracak kar yolum uzun süre 1 saat yolculuk bıraktım TV yi
Ado' Alıntı:Ne zaman isterseniz sorabilirsiniz sorun yok, Forumdaysam hemen, değilsem ilk gördüğümde cevaplarım mutlaka.
Sizin anakart MB90
Full 3.6.6.n
Core 3.6.6.y
ThePunisher' Alıntı:Ado' Alıntı:Ne zaman isterseniz sorabilirsiniz sorun yok, Forumdaysam hemen, değilsem ilk gördüğümde cevaplarım mutlaka.
Sizin anakart MB90
Full 3.6.6.n
Core 3.6.6.y
Peki can alıcı soruyu sorayım faz farkediyor mu yani ben şimdi full olarak 3.6.6.n yüklesem (forumda çekirdek gördüm full göremedim.) faz önem arzediyor mu ?
vestel driver sitesinde sorgu yapınca bu yazılım çıkıyor. Faz ayrımı vs. belirtmiyor bunu direk yüklesem acaba çökme olur mu? Bie de yanlış hatırlamıyorsam önceki seri no sorgularında 2.2.4.t çıkıyordu şimdi 3.6.6.n çıkmaya başlamış sanırım.
Ado' Alıntı:İmzanızı sevdim önce onu belirtmek istedim
2 den 3 e mühendisler tarafından devşirilmiş full yazılımları yükleyebilirsiniz sorun yok.
Yani VD sitesinde gördüğünüz o yazılımı indirip yükleyebilirisniz.
Tavsiyem ise daha sonra çekirdek yüklememeniz yöndedir.
ThePunisher' Alıntı:Ado' Alıntı:İmzanızı sevdim önce onu belirtmek istedim
2 den 3 e mühendisler tarafından devşirilmiş full yazılımları yükleyebilirsiniz sorun yok.
Yani VD sitesinde gördüğünüz o yazılımı indirip yükleyebilirisniz.
Tavsiyem ise daha sonra çekirdek yüklememeniz yöndedir.
Çok teşekkür ederim Ado üstadım.
Bugün yazılımı yükleyerek deneyimlerimi paylaşacağım. Şimdiye kadar hiç denk gelmedim çünkü mb90 faz2 için bu yazılımla ilgili deneyim paylaşana. Ya da benim gözümde kaçtı belki de.
blackprince' Alıntı:Ado üstadım hayırlı günler..mb 120 2.45 iki yazılım var.70 ve 101..ikiside turkuazmı yoksa biri eski arayüz menümü.