Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

morjela' Alıntı:
Ado' Alıntı:
  Tıklayıp indiererek full yöntemi ile yükleyiniz ve sonucu bildiriniz lütfen.

Sonuç harikaaaaa. TV'mize tekrar kavuştuk.Size ne kadar teşekkür etsem az inanın. Allah işinizi gücünüzü rast getirsin. Çok teşekkür ederim.

Buyrun ekran görüntüsü :

20180304_182327.jpg

Yüce rabbim hepimizden razı olsun azizim. Dualarınız yeter bizim için.
Haaa bir de bizi unutmayın ara sıra bir selam verin forumda yeter :ok:

M Çevrimdışı

morjela

Yeni Üye
4 Mar 2018
8
İnanın ne kadar ne teşekkür etsem az. Bizi o kadar sevindirdiniz ki. Böyle insanların halen var olması gurur verici.

Aslında forumlar ile uğraşmayı severim , eski SMF'cilerdenim ben. Birçok forum sitesi kurup yönetmişliğim var. Ama şuan yoğun özel sektör temposundan vakit ayıramıyorum. Hatırladıkça foruma uğrayıp yazmaya çalışacağım. Umarım benim de sizlere bi faydam olur.

Kalın sağlıcakla...

@Ado

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

morjela' Alıntı:
İnanın ne kadar ne teşekkür etsem az. Bizi o kadar sevindirdiniz ki. Böyle insanların halen var olması gurur verici.

Aslında forumlar ile uğraşmayı severim , eski SMF'cilerdenim ben. Birçok forum sitesi kurup yönetmişliğim var. Ama şuan yoğun özel sektör temposundan vakit ayıramıyorum. Hatırladıkça foruma uğrayıp yazmaya çalışacağım. Umarım benim de sizlere bi faydam olur.

Kalın sağlıcakla...

@Ado

Körolası özel sektör ve sistemin acımasız çarkları, al benden de o kadar azizim o nedenle işte gün arasına, akşam saatlerine ve hafta sonlarına sığdırmaya çalışıyoruz insanlara yardımcı olabilme işlerini.

Sizin de işlerinizde başarılar dilerim.

Allah yolunuzu bahtınızı açık eylesin. :ok:

Sağlıcakla.

Y Çevrimdışı

yarimpower 

Yeni Üye
4 Mar 2018
12

Faydalı bilgiler,işinin ehli son derece ilgili yöneticiler..
Yardımlarınız için teşekkürler ediyorum..Selamlar , saygılar..

M Çevrimdışı

mehmetpasa

Yeni Üye
4 Mar 2018
1
hayırlı aksamlar emegınıze sağlık banada 3d smart 42p f8575 tv yazılım yüklerken coktu açılmıyor sımdı kurtarma yazılımı lazım yardımcı olursanız sevinirim

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348

y_buruk' Alıntı:
@ado usta cvp gelmeyince MB 95 yükledim TV açılmıyor misafirlikteyiz yandim

@y_buruk  merhaba, mısafırlıkte kovulmadan kurtaralım senı ordan  :haha:

ada hocaya wp mesaj attık kısa zamanda donus saglacaktır

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32

y_buruk' Alıntı:
Yaptık bı salaklık yükledim misafirlikteyiz adamın TV gitti @ado usta yardim

hocam geçmiş olsun . ambulans çağırdık şuan geliyor biraz bekleyin çay filan için oyalamaya çalışın  :haha:

Geri
Üst Alt