Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhaba televizyonu güncellemek için core ve full yazılım var mıdır acaba eski kalıyor biraz sanırım güncellemesi

IMG_20230526_1525395b672047aeac7c3c.jpg
IMG_20230526_15082204ec4fcf8dfd2b84.jpg
TV' de herhangi bir yazılım yükleme denemesi v.s. yaptınız mı? Çalışmasıyla ilgili herhangi bir problem var mıdır?

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Eski tarihte bir güncelleme dosyası bulup flash bellekle cihaza yüklediğim zaman Netflix bulunmadığı halde sonradan eklendi güncelleme sayesinde aynı şekilde diğerlerini yükleyebilir miyim diye güncelleme var mıdır diye sordum
Bir kez daha hatırlatayım. Lütfen mesajlara tepki bırakınız.

Bu yüzden sormuştum. Çünkü söz konusu yazılım yükleme işlemini görseli almadan neredeyse hemen önce yapmışsınız. TV kullanım saati sıfırlanmış. Öncelikle By_Trol By_Trol üstadın dediği gibi cihazınızla ilgili daha güncel bir versiyon bulunmuyor. Ayrıca söz konusu cihazların anakartları artık eski kalmaya başladığı için önümüzdeki dönemde yazılım ile gelebilecek yeni bir özellik, uygulama bulunmamaktadır.

L Çevrimdışı

LastDanceCuervo

Yeni Üye
26 May 2023
6
27
Uygulama android televizyonlara yüklenir sizin tv linux tabanlı
Valla hocam güncellemeyi yaptığım zaman nefflix yoktu sonrasında geldi bilmiyorum

Bir kez daha hatırlatayım. Lütfen mesajlara tepki bırakınız.

Bu yüzden sormuştum. Çünkü söz konusu yazılım yükleme işlemini görseli almadan neredeyse hemen önce yapmışsınız. TV kullanım saati sıfırlanmış. Öncelikle By_Trol By_Trol üstadın dediği gibi cihazınızla ilgili daha güncel bir versiyon bulunmuyor. Ayrıca söz konusu cihazların anakartları artık eski kalmaya başladığı için önümüzdeki dönemde yazılım ile gelebilecek yeni bir özellik, uygulama bulunmamaktadır.
Görseli almadan hemen önce değil daha önce yaptım aslında ama o ara birşeyler yaptım ve cihaz saati o şekilde gösterdi

P Çevrimdışı

PsyPsy

Aktif Üye
25 Eki 2017
90
Yüklemeyi tamamladıktan sonra sonucu ile ilgili bilgi paylaşabilirseniz seviniriz.
Core yazılım sorunsuz yüklendi,herhangi bir sorun şu an için göze çarpmıyor;Sinyal yok hatası şu ana kadar çıkmadı ama hızlı zaplama yapınca gün içinde bir iki kere çıkıyordu;Tekrardan ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

Geri
Üst Alt