Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
Yazılımları sakladık :kiskis

menü 4725 yaparak çıkan menüyü atabilirmisin.

IMG_20230525_231713.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881

Mb230 yazılımı indirmeye çalışıyorum talep etmem lazım diyor​

Forumu inceleyin. Burası bilgi paylaşımı yapılan bir forum. Dosya indirme merkezi değil. Aşağıdaki bilgileri ve TV' deki sorunu detaylı olarak paylaşın ve yazılım için yetki verilmesini bekleyin.

P Çevrimdışı

PsyPsy

Aktif Üye
25 Eki 2017
90
photo_2023-05-26_00-31-06.jpg

Ekteki resimde bilgileri mevcut olan mb230 anakartlı TVm için core yazılım talebinde bulunuyorum.Genel anlamda renklerden memnunum ama bazen tüm kanallarda video yok hatası yüzünden açıp kapatmak zorunda kalıyorum

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
photo_2023-05-26_00-31-06.jpg

Ekteki resimde bilgileri mevcut olan mb230 anakartlı TVm için core yazılım talebinde bulunuyorum.Genel anlamda renklerden memnunum ama bazen tüm kanallarda video yok hatası yüzünden açıp kapatmak zorunda kalıyorum
Merhaba;

Uydu kablosunu, soketini kontrol etme şansınız oldu mu? Hata uyarısını aldığınızda kanal info sundan sinyal gücü ve kalite değerlerini kontrol etme şansınız var mıdır?

P Çevrimdışı

PsyPsy

Aktif Üye
25 Eki 2017
90
Merhaba;
Uydu kablosunu, soketini kontrol etme şansınız oldu mu? Hata uyarısını aldığınızda kanal info sundan sinyal gücü ve kalite değerlerini kontrol etme şansınız var mıdır?
sinyal seviyesi gayet iyi eksiz 10 mt ile antene Sharp LNB 4'lü direk bağlantı var, diğer televizyonda böyle bir sıkıntı olmuyor( mb120 hi-level)

Full yazılım yükleyip tek tek mb230 için olan sürümleri denedim ama çözüm olmadı. Kanal geçişlerinden sonra tüm kanallarda video yok hatası günde 1-2 kez oluyor. Açıp kapatınca sorun çözülüyor.

Bu yüzden yeni sürüm core yazılımını talep ettim.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhaba;

sinyal seviyesi gayet iyi eksiz 10 mt ile antene Sharp LNB 4'lü direk bağlantı var, diğer televizyonda böyle bir sıkıntı olmuyor( mb120 hi-level)

Full yazılım yükleyip tek tek mb230 için olan sürümleri denedim ama çözüm olmadı. Kanal geçişlerinden sonra tüm kanallarda video yok hatası günde 1-2 kez oluyor. Açıp kapatınca sorun çözülüyor.

Bu yüzden yeni sürüm core yazılımını talep ettim.
Anladım. Core yazılımı ustalarımız paylaşacaklar. Ancak TV özelinde donanımsal (Tuner kaynaklı) bir arıza olma ihtimali de var. Bilginiz olsun.

Bu arada eğer sakıncası olmazsa TV arka etiketini de paylaşın. Seri numarası kontrolü ile doğru yazılımı paylaşalım.

Sota Sota , By_Trol By_Trol üstadlarım. MB230 kanallarda video yok hatası. Güncel Core isteği.

P Çevrimdışı

PsyPsy

Aktif Üye
25 Eki 2017
90
Anladım. Core yazılımı ustalarımız paylaşacaklar. Ancak TV özelinde donanımsal (Tuner kaynaklı) bir arıza olma ihtimali de var. Bilginiz olsun.

Bu arada eğer sakıncası olmazsa TV arka etiketini de paylaşın. Seri numarası kontrolü ile doğru yazılımı paylaşalım.

Sota Sota , By_Trol By_Trol üstadlarım. MB230 kanallarda video yok hatası. Güncel Core isteği.

photo_2023-05-26_14-28-22.jpg

Geri
Üst Alt