Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

E Çevrimdışı

emredeveci07

Yeni Üye
11 Ara 2021
33
25
Tv arka kapak etiket resmi net değil rakamlar okunmuyor net bir resim ekler misin.

imagea4d103389f92e660.jpg

D Çevrimdışı

d009azx

Yeni Üye
21 May 2023
6
32
111111.png

Selamlar, MB97 Carbon için yazılım alabilir miyim?
Merak ettiğim bir soru vardı. Bu paylaştığınız yazılımlar resmi sürüm mü oluyor? Resmi sürüm ise niye güncelleme kontrolde bu tip yeni güncellemeler listelenmiyor? Core ve kök falan denmiş ama karışmış biraz.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
111111.png

Merak ettiğim bir soru vardı. Bu paylaştığınız yazılımlar resmi sürüm mü oluyor? Resmi sürüm ise niye güncelleme kontrolde bu tip yeni güncellemeler listelenmiyor? Core ve kök falan denmiş ama karışmış biraz.
Güncelleme yazılımı isteği için doğru konuya yazmış bulunuyorsunuz. TV arka kapak etiketinin de okunaklı bir görselini paylaşabilirseniz Ustalarımız bilgiler dahilinde yazılımı paylaşacaklardır.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
111111.png

2 sorum var :)
1- Bu tvye yazılım atıldı mı?
2- Profil dosyasının bulunduğu xml ismi neden sansürlü?

D Çevrimdışı

d009azx

Yeni Üye
21 May 2023
6
32
2 sorum var :)
1- Bu tvye yazılım atıldı mı?
2- Profil dosyasının bulunduğu xml ismi neden sansürlü?
Merhaba,
1- Kullanıcı olarak tarafımca yazılım atılmadı fakat bir kere garantisi bittikten 1 yıl sonra anakartı sıkıntı çıkardığı için yeni bir servisçe değiştirildi.
2- Profil ismi kodlamasının kişiye ve ağa özel olduğunu varsayarak, gizleme gereksinimi duydum. Doğru veya yanlış bir bilgim olmadığı için göstermedim

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Merhaba,
1- Kullanıcı olarak tarafımca yazılım atılmadı fakat bir kere garantisi bittikten 1 yıl sonra anakartı sıkıntı çıkardığı için yeni bir servisçe değiştirildi.
2- Profil ismi kodlamasının kişiye ve ağa özel olduğunu varsayarak, gizleme gereksinimi duydum. Doğru veya yanlış bir bilgim olmadığı için göstermedim
Teşekkür ederim :ok
Bunu şu neden ile sordum, tv kullanım saati çok az 972 dakika ,merak etmiştim belki de reset atılmıştır ama öğrenme gereği duydum ve öğrendim.Servis menünün fotosunda görünen hiç bir şey kişiye özel değil,tv ye özeldir :ok Bu arada dostlarımı etiketliyeyim mutlaka dönüş yaparlar.
By_Trol By_Trol TEKNOwest TEKNOwest Sota Sota

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
111111.png

core yazılım verildi. Talimata uygun şekilde yükleyip mutlaka geri dönüş yapınız.

D Çevrimdışı

d009azx

Yeni Üye
21 May 2023
6
32
core yazılım verildi. Talimata uygun şekilde yükleyip mutlaka geri dönüş yapınız.
Teşekkürler.
"Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderin yeniden kurun." Şu kısım hariç harfiyen uyguladım ve başarılı bir yükseltme oldu. Netflix uygulaması artık desteklenmiyor diyor bazı uygulamalar gitmiş sanırım ama youtube'da artık video izlenebiliyor
Düzeltme: Tv'yi kapa aç yaptıktan sonra Netflix'in telefon uygulaması üzerinden zorla uygulama açılışını başlatabiliyorum ama ekran yansıtmıyor önceki gibi. Yükseltmeden önceki ile yine aynı sonuç yani kısacası.
Bir de medya akış fonksiyonunda, DLNA üzerinden video izlerken niyeyse 8x te ileri atlıyor videolar. İzlenmiyor.
Önceki sürümde de denemediğim o yüzden kıyas yapamayacağım plex uygulaması, bu sürümde başarılı olamadı

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt