By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,797
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor.Yazılım yükseltmek için yazılım verir misiniz.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor.Yazılım yükseltmek için yazılım verir misiniz.
Lütfen aşağıdaki konulardan yazılım isteme koşullarına uygun bilgileri öğrenerek paylaşınız. Söz konusu bilgiler olmadan yazılım paylaşılmayacaktır.Google güvenlik güncellemesi yüzünden oturum açamıyorum. Google play uygulaması güncel yada en azından bir dosya yöneticisi yada tarayıcısı olan bir güncelleme bulabilirmiyim Anakartim mb300.
Kumandam orijinal olmadığı için servis ekranını açamıyorum
Mb82 kurtarma yazılımı verildi.Merhaba , bir kurtarma yazılım rica edebilirmiyim.
Anakartında da MB82-2 yazıyor.
kolay gelsin
Mb300 İçin maalesef yapacak bir şey yokGoogle güvenlik güncellemesi yüzünden oturum açamıyorum. Google play uygulaması güncel yada en azından bir dosya yöneticisi yada tarayıcısı olan bir güncelleme bulabilirmiyim Anakartim mb300.
Kumandam orijinal olmadığı için servis ekranını açamıyorum
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor.merhaba, bir yazılım rica edebilirmiyim?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor.
arkadaşlar selam bende güncel yazılım indirmek istedim ama izin gerekliymiş nasıl yapılır bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Problemin ne olduğunu, yazılımın ne için gerektiğini ve TV' de donanım ya da yazılımsal ne gibi müdahalelerin olduğunu da paylaşabilirseniz çok seviniriz.
KURTARMA yazılımı gerekiyor 17mb82s
40SD5100
SN 7240645 400449
PNL 23218977
tvdeki problem seg yazısı gidip geliyor ara sıra açılıyor servis menüsünden fabrika ayarı yaptım başka bir işlem yapılmadı logo gelip kapanıyorProblemin ne olduğunu, yazılımın ne için gerektiğini ve TV' de donanım ya da yazılımsal ne gibi müdahalelerin olduğunu da paylaşabilirseniz çok seviniriz.
Büyük harflerle yazmayın. Lütfen mesajınızı düzenleyip küçük harflere çevirin!Tvdeki Problem Seg yazıp kapanıyor Ara Sıra açılıyor Servis menüsünden fabrikaya döndüm Seg gidip geliyor.