C
comanchero
Yeni Üye
- 19 May 2023
- 4
- 34
Teşekkür ederim. Hayırlı günler.güncel yazılım verildi. Bildirimi takip edin.
Teşekkür ederim. Hayırlı günler.güncel yazılım verildi. Bildirimi takip edin.
Rica ederiz. Sonuçla ilgili bilgi paylaşırsanız çok seviniriz.Teşekkür ederim. Hayırlı günler.
Yeni yazılım yüklendi. Şu anda Netflix'i nasıl aktive edeceğimi çözmeye çalışıyorumRica ederiz. Sonuçla ilgili bilgi paylaşırsanız çok seviniriz.
MB100 cihazlarla ilgili forumumuzda bir arama yaparsanız bu cihazların donanım yetersizlikleri nedeniyle Netflix ve Youtube gibi uygulamaları açamadığını, problem yaşandığını ve çözümün ancak harici bir android box veya benzeri bir sistemle çözüleceğini birkaç konuda paylaştık. Size verilen yazılım mevcut en güncel yazılım olduğu için bu sorunun çözümü yazılım değildir.Yeni yazılım yüklendi. Şu anda Netflix'i nasıl aktive edeceğimi çözmeye çalışıyorum
Merhaba. Hemen üstteki mesajı okuyabilirseniz MB100 kartlarda dahi donanım yetersizlikleri nedeniyle benzer problemlerin bulunduğunu ve yazılım ile çözüm olmadığını göreceksiniz. Dolayısıyla sizin kartınızın daha eski olduğunu düşünürsek...Merhabalar,
Ekteki görseldeki TV de Youtube çalışmıyor. Bu konuda herhangi bir güncelleme mevcut mudur?
Selamlar.
slowfood jargona çok hakim olmadığımdan direk sorayım dedim. Artık bahsettiğiniz gibi android box ile çözmeye çalışalım.Merhaba. Hemen üstteki mesajı okuyabilirseniz MB100 kartlarda dahi donanım yetersizlikleri nedeniyle benzer problemlerin bulunduğunu ve yazılım ile çözüm olmadığını göreceksiniz.
Estağfurullah. Mevzu jargon değil. Sadece birazcık araştırma. İnanın hepimiz birçok bilgiyi bu sayede edindik. Hatta ekleyebileceğiniz bir şeyler olursa her zaman başımızın üstündedir.slowfood jargona çok hakim olmadığımdan direk sorayım dedim. Artık bahsettiğiniz gibi android box ile çözmeye çalışalım.
Teşekkür ederim, iyi forumlar.
Selamlar.
Jargonslowfood jargona çok hakim olmadığımdan direk sorayım dedim. Artık bahsettiğiniz gibi android box ile çözmeye çalışalım.
Teşekkür ederim, iyi forumlar.
Selamlar.
Merhabalar MB120 Vestel Carbon V2.45.35 yazılımını indiremiyorum, Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme isteğinde bulunmanız gerekir.! yazıyor ne yapmam lazım acaba.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor.Merhabalar,
Ekteki görseldeki TV de Youtube çalışmıyor. Bu konuda herhangi bir güncelleme mevcut mudur?
Selamlar.
Yazılım için size yetki verilmiş.Merhabalar MB120 Vestel Carbon V2.45.35 yazılımını indiremiyorum, Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme isteğinde bulunmanız gerekir.! yazıyor ne yapmam lazım acaba.