Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Yeni yazılım yüklendi. Şu anda Netflix'i nasıl aktive edeceğimi çözmeye çalışıyorum :)
MB100 cihazlarla ilgili forumumuzda bir arama yaparsanız bu cihazların donanım yetersizlikleri nedeniyle Netflix ve Youtube gibi uygulamaları açamadığını, problem yaşandığını ve çözümün ancak harici bir android box veya benzeri bir sistemle çözüleceğini birkaç konuda paylaştık. Size verilen yazılım mevcut en güncel yazılım olduğu için bu sorunun çözümü yazılım değildir.

C Çevrimdışı

cozdemir5

Yeni Üye
20 May 2023
2
38
Merhabalar,

Ekteki görseldeki TV de Youtube çalışmıyor. Bu konuda herhangi bir güncelleme mevcut mudur?

Vestel-Smart-48FB7500.jpg

Selamlar.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhabalar,

Ekteki görseldeki TV de Youtube çalışmıyor. Bu konuda herhangi bir güncelleme mevcut mudur?

Vestel-Smart-48FB7500.jpg

Selamlar.
Merhaba. Hemen üstteki mesajı okuyabilirseniz MB100 kartlarda dahi donanım yetersizlikleri nedeniyle benzer problemlerin bulunduğunu ve yazılım ile çözüm olmadığını göreceksiniz. Dolayısıyla sizin kartınızın daha eski olduğunu düşünürsek...

C Çevrimdışı

cozdemir5

Yeni Üye
20 May 2023
2
38
Merhaba. Hemen üstteki mesajı okuyabilirseniz MB100 kartlarda dahi donanım yetersizlikleri nedeniyle benzer problemlerin bulunduğunu ve yazılım ile çözüm olmadığını göreceksiniz.
slowfood slowfood jargona çok hakim olmadığımdan direk sorayım dedim. Artık bahsettiğiniz gibi android box ile çözmeye çalışalım.

Teşekkür ederim, iyi forumlar.

Selamlar.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
slowfood slowfood jargona çok hakim olmadığımdan direk sorayım dedim. Artık bahsettiğiniz gibi android box ile çözmeye çalışalım.

Selamlar.
Estağfurullah. Mevzu jargon değil. Sadece birazcık araştırma. İnanın hepimiz birçok bilgiyi bu sayede edindik. Hatta ekleyebileceğiniz bir şeyler olursa her zaman başımızın üstündedir.

Biz teşekkür ederiz. Baş üstüne.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

Selamlar.
Jargon :alala
Tv kartlarından 9x serisi en eski kartlardır zaten,doğru dürüst rem bile yok bunlarda ,en iyisi benim yaptığım gibi android box veya 2.ci el uydu alıcısı almak :ok

T Çevrimdışı

turker_kazan

Yeni Üye
13 Ara 2020
2
52

Merhabalar MB120 Vestel Carbon V2.45.35 yazılımını indiremiyorum, Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme isteğinde bulunmanız gerekir.! yazıyor ne yapmam lazım acaba.

Moderatör tarafında düzenlendi:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

Merhabalar MB120 Vestel Carbon V2.45.35 yazılımını indiremiyorum, Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme isteğinde bulunmanız gerekir.! yazıyor ne yapmam lazım acaba.

M Çevrimdışı

MAZLUMM

Yeni Üye
19 May 2023
1
34
Merhabalar vestel tv (V.3.7.5x) (MB96) youtube yazılımını indiremiyorum dosya herkese açık değil uyarısı veriyor Bu yazılımı indirebilmek için yardımcı olur musunuz

Geri
Üst Alt