Telefonun fener ışığıyla ekranı kontrol edin görüntü var mı.?merhaba 39'' 39226B Seg Led Tv açılmıyor sadece önündeki ışık yanıp sönüyor.Bir yazılımla kurtarılabilir mi ya da arıza neden olmuştur
Ustam tv açma tuşuna basınca tvnin önündeki kırmızı ışık yanıp sönmeye başlıyor 10 saniye sonra ışık yok oluyor ama ekran karanlık ışıklada baktım görüntü gözükmüyor kumanda fonksiyonu sadece açma kapama basınca işliyor oda tvnin önündeki kırmızı ışıktan anlaşılıyorTelefonun fener ışığıyla ekranı kontrol edin görüntü var mı.?
Tv donanımı orjinalse cihaz arkasında etiketi paylaşırmısınız.Ustam tv açma tuşuna basınca tvnin önündeki kırmızı ışık yanıp sönmeye başlıyor 10 saniye sonra ışık yok oluyor ama ekran karanlık ışıklada baktım görüntü gözükmüyor kumanda fonksiyonu sadece açma kapama basınca işliyor oda tvnin önündeki kırmızı ışıktan anlaşılıyor
Cihaz Vestel miMerhabalar ben mb96 için youtube olan yazılımı indirmek istiyorum fakat indiremiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Tvision marka vestel destekli oluyor sanırımCihaz Vestel mi
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açılaması orada yazıyor.Merhabalar ben mb96 için youtube olan yazılımı indirmek istiyorum fakat indiremiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim şimdi indirdim iyi akşamlarYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açılaması orada yazıyor.
Rica ederim yükleme açıklamasını dikkatlice okuyun ve uygulayın.Teşekkür ederim şimdi indirdim iyi akşamlar
Tv deki sorun nedir?17MB130 Vestel V5 için çekirdek yazılıma ihtiyacım var.
açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyorTv deki sorun nedir?