Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

merhaba 39'' 39226B Seg Led Tv açılmıyor sadece önündeki ışık yanıp sönüyor.Bir yazılımla kurtarılabilir mi ya da arıza neden olmuştur

Son düzenleme:
merhaba 39'' 39226B Seg Led Tv açılmıyor sadece önündeki ışık yanıp sönüyor.Bir yazılımla kurtarılabilir mi ya da arıza neden olmuştur
Telefonun fener ışığıyla ekranı kontrol edin görüntü var mı.?

Telefonun fener ışığıyla ekranı kontrol edin görüntü var mı.?
Ustam tv açma tuşuna basınca tvnin önündeki kırmızı ışık yanıp sönmeye başlıyor 10 saniye sonra ışık yok oluyor ama ekran karanlık ışıklada baktım görüntü gözükmüyor kumanda fonksiyonu sadece açma kapama basınca işliyor oda tvnin önündeki kırmızı ışıktan anlaşılıyor

Ustam tv açma tuşuna basınca tvnin önündeki kırmızı ışık yanıp sönmeye başlıyor 10 saniye sonra ışık yok oluyor ama ekran karanlık ışıklada baktım görüntü gözükmüyor kumanda fonksiyonu sadece açma kapama basınca işliyor oda tvnin önündeki kırmızı ışıktan anlaşılıyor
Tv donanımı orjinalse cihaz arkasında etiketi paylaşırmısınız.

Merhabalar ben mb96 için youtube olan yazılımı indirmek istiyorum fakat indiremiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Merhabalar ben mb96 için youtube olan yazılımı indirmek istiyorum fakat indiremiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açılaması orada yazıyor.

MB130 Smartsız Titanium V.3.19.11.0 veya daha yüksek yazılım atabilir misiniz​

7ce1bb39-f634-4e8b-a83d-95dab212d8da.jpg

17MB130 Vestel V5 için çekirdek yazılıma ihtiyacım var.

Geri
Üst Alt