Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

V Çevrimdışı
15 May 2023
6
40
Usta benimki sn:7267245 400166 yazılım yukseltmek veya android tv kanalı eklemek istiyorum netflix yok bunda ne yapanilirim

Usta benimki sn:7267245 400166 yazılım yukseltmek veya android tv kanalı eklemek istiyorum netflix yok bunda ne yapanilirim

Vestel ama modelini ve anakartını bilmiyorum

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

Nikin de güzelmiş "vestel led yardım edin" :haha1 Arka kapakta yazar modeli ,kart da linux tv ise menü+4+7+2+5 ile görünür en üstte :ok

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804

Mb91 Ana kartlı çok eski bir tv den bahsediyorsunuz android box alıp kullanmanız en mantıklı bir seçim olur.

V Çevrimdışı
15 May 2023
6
40
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Hocam internete şöyle bir video var

Videonun yayın tarihi nedir?

Yazılımla herşeyin gerçekleşmesi mümkün olmaz. Güncel TV' lerin bile donanım yetersizlikleri nedeniyle birçok işlemi gerçekleştiremediğini forumda paylaştık. Kaldı ki söz konusu anakart oldukça eski ve yazılımla değer katılabilecek birşey kalmadı.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804

O yazılımları zaten bizler veriyoruz mb96 öncesi ana kartlar sorunlu ana kartlardır donanım yetersiz kaldı sürekli yükleniyor yazar donma ve reset atar mb96 bile sınırda sadece youtube için yazılımı var. Mb96 İzleme yaparken ara sıra yükleniyor yazıyor donma yapıyor. Siz mesajınızda android kanal ve Netflix eklemek ten bahsetmişsiniz. Uygulama ekleme yükleme işi android tv de olur ben de size android box önermiştim.

V Çevrimdışı
15 May 2023
6
40
Mb91 Ana kartlı çok eski bir tv den bahsediyorsunuz android box alıp kullanmanız en mantıklı bir seçim olur.
Videonun yayın tarihi nedir?

Yazılımla herşeyin gerçekleşmesi mümkün olmaz. Güncel TV' lerin bile donanım yetersizlikleri nedeniyle birçok işlemi gerçekleştiremediğini forumda paylaştık. Kaldı ki söz konusu anakart oldukça eski ve yazılımla değer katılabilecek birşey kalmadı.
4 yıl onceymiş

O yazılımları zaten bizler veriyoruz mb96 öncesi ana kartlar sorunlu ana kartlardır donanım yetersiz kaldı sürekli yükleniyor yazar donma ve reset atar mb96 bile sınırda sadece youtube için yazılımı var. Mb96 İzleme yaparken ara sıra yükleniyor yazıyor donma yapıyor. Siz mesajınızda android kanal ve Netflix eklemek ten bahsetmişsiniz. Uygulama ekleme yükleme işi android tv de olur ben de size android box önermiştim.
Ulkemizdeki vergiler yuzunden biraz pahalı onlar ucuza cözüm arıyorumda gerci ben cocukken geldi bu tv ne olabilir en fazla

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804

4 yıl onceymiş

Ulkemizdeki vergiler yuzunden biraz pahalı onlar ucuza cözim arıyorumda gerci ben cocuk ken geldi bu tv ne olabilir en fazla
4 Yıl önce MB9X ana kartlar için o yazılım geçerliydi şimdi değil uygulamalar kendini geliştirip güncelledikçe daha çok alana ihtiyaç duyuluyor tıpkı android telefonlarımız gibi bellek yetersiz kalınca ne yapıyoruz ram ve dahili belleği daha yüksek telefon alıyoruz televizyon için de bu durum geçerli

I Çevrimdışı

iskenderbuyuk

Yeni Üye
30 Nis 2020
25
26
ves315wnda - 2d

panel yazılımını bulabilir miyiz hocam?

Yazılım sonrası ekran ters döndü.

I Çevrimdışı

iskenderbuyuk

Yeni Üye
30 Nis 2020
25
26
Televizyon seri numarası alabirmiyim.

WhatsApp-Image-2023-05-16-at-17.56.37.jpg

telefunken. ekran zaten tersti fakat yazılım attım düzelmedi. Panel yazılımı lazım.

4725 ile girdiğimde panel settings yok.

C Çevrimdışı

carmelo

Yeni Üye
16 May 2023
4
69
Hello I am new to this forum,so please forgive me if doing something wrong - Can anyone help me I need firmware for Panasonic TX-32DW334 with vestel board - 17NB110P and screen panel VES315WNDS-2D-N13

Geri
Üst Alt