E
emredeveci07
Yeni Üye
- 11 Ara 2021
- 33
- 25
düzelttim usta kusura bakma capslok açık kalmışBüyük harflerle yazmayın. Lütfen mesajınızı düzenleyip küçük harflere çevirin!
düzelttim usta kusura bakma capslok açık kalmışBüyük harflerle yazmayın. Lütfen mesajınızı düzenleyip küçük harflere çevirin!
Kurtarma yazılımı verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor.
KURTARMA yazılımı gerekiyor 17mb82s
40SD5100
SN 7240645 400449
PNL 23218977
usta 2 farklı usb ye yükledim fakat yazılımı almadı seg yazıp gidiyorKurtarma yazılımı verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor.
Yükleme adımlarınızı paylaşınız, kullandığınız bellekleri MBR boot sektor ve bootable olmayacak şekilde fat32 ile formatlayınız. Disk genius ile kontrol ediniz. Açtığınız dosyaların usb bellek içerisinde nasıl göründüğünü görsel olarak paylaşınız. Ayrıca oluşan ya da dosya içindeki txt dosyasını paylaşınız.usta 2 farklı usb ye yükledim fakat yazılımı almadı seg yazıp gidiyor
usb disk fat32 ile formatlandı usb içerisinde winrarda bulunan tek dosyayı usb içerisine attım tv ye taktım kumanda üzerinden ok tuşuna basılı tutup fişi taktım ışık normal seyrinde yandı ve seg yazısı tekrar çıktıYükleme adımlarınızı paylaşınız, kullandığınız bellekleri MBR boot sektor ve bootable olmayacak şekilde fat32 ile formatlayınız. Disk genius ile kontrol ediniz. Açtığınız dosyaların usb bellek içerisinde nasıl göründüğünü görsel olarak paylaşınız. Ayrıca oluşan ya da dosya içindeki txt dosyasını paylaşınız.
Bu arada aklıma geldi. Açma kapama düğmesini kontrol ettiniz mi? Düğme takılmış, oksitlenmiş, aralıklı işlem yapıyor olabilir mi?
USB Belleği görmüyor. FAT32 formatlama kısmını benim sorduğum gibi kontrol ettiniz mi?usb disk fat32 ile formatlandı usb içerisinde winrarda bulunan tek dosyayı usb içerisine attım tv ye taktım kumanda üzerinden ok tuşuna basılı tutup fişi taktım ışık normal seyrinde yandı ve seg yazısı tekrar çıktı
Tv arka kapak etiket resmi net değil rakamlar okunmuyor net bir resim ekler misin.usb disk fat32 ile formatlandı usb içerisinde winrarda bulunan tek dosyayı usb içerisine attım tv ye taktım kumanda üzerinden ok tuşuna basılı tutup fişi taktım ışık normal seyrinde yandı ve seg yazısı tekrar çıktı
Hocam cihaza yazılımı atamadım hiç tepki vermiyor , kırmızı ışık yanıyor sadece . Flash bellekten olabilir mi acaba şüpheye düştüm.Mb82 kurtarma yazılımı verildi.
Sonucu mutlaka bildirin.
evet olabilir. Başka bellek deneyin.Hocam cihaza yazılımı atamadım hiç tepki vermiyor , kırmızı ışık yanıyor sadece . Flash bellekten olabilir mi acaba şüpheye düştüm.
Kolay gelsin.
Eklediğiniz resimde tv ye son yazılım yüklüMerhaba
Bi ufak özet geçip sorunum hakkında bilgi almak istiyorum
42 inç vestel tv'im var ve ben mb82 olan anakartımı
mb211 ile değiştirdim sonucunda
Bu şekilde bir problemle karşılaştım sonrasından siteden bulduğum mb211 V.0.69.4.0 yazılım yüklemesi ile
sorunumu çözdüm fakat SS-İPTV olsun TV+ uygulamaları olsun canlı yayın açarken yüklenme problemi yaşıyorum internetimde bir problem yok yazılımsal olduğunu düşünüyorum çünkü SS-İPTV uygulamasında Video dosyası olan filmleri geçmiş dizi bölümlerini açarken herhangi bir problem yaşamıyorum
sadece uygulamadaki canlı yayınları açarken tık ses geliyor görüntü gelmesiyle gitmesi bir oluyor ve yayın kapanıyor yardımlarınızı bekliyorum...
Tv deki sorun nedir? Detaylı açıklama yazar mısın.Anakin V 3.26.7.0 İçin Yazılım