TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
Anakart ile wifi kartı arasındaki kablodan yapabilirwifi çalışmıyor
Anakart ile wifi kartı arasındaki kablodan yapabilirwifi çalışmıyor
TV life time ful yazılım ile sıfırlanabiliyordu eski anakartlarda yenilerine dikkat etmedim .Teşekkür ederim
Bunu şu neden ile sordum, tv kullanım saati çok az 972 dakika ,merak etmiştim belki de reset atılmıştır ama öğrenme gereği duydum ve öğrendim.Servis menünün fotosunda görünen hiç bir şey kişiye özel değil,tv ye özeldir Bu arada dostlarımı etiketliyeyim mutlaka dönüş yaparlar.
By_Trol TEKNOwest Sota
hocam başka bellek ile deneme yaptım ve gene tepki vermedi, tv uydusuz bu arada yazılımda uydulu uydusuz diye birşey var mıdır ?evet olabilir. Başka bellek deneyin.
Sizin cihaz yazılımı almıyorhocam başka bellek ile deneme yaptım ve gene tepki vermedi, tv uydusuz bu arada yazılımda uydulu uydusuz diye birşey var mıdır ?
Güle güle kullanınTekrar bir düzeltme: Netflix uygulamasında oturum açınca rahatlıkla izlenebiliyor. Yayma fonksiyonu da düzeldi muhtemelen. Oturum açma; şifresiz bir şekilde, yormayacak şekilde yapılmış.
TV de yukarda bahsettiğim dlna sorununu ve info textlerin kaybolmasının çok hızlı olması dışında şuanlık memnunum. Tekrardan teşekkürler.
Sizin cihaz yazılımı almıyor
isterseniz uydusuz kurtarmayı da verebilirim.
Yazılımı verdim.Hocam verirseniz sevinirim bir deneyelim şansımızı elinize sağlık.
Peki problem neyden kaynaklanabilir ?Eklediğiniz resimde tv ye son yazılım yüklü
Peki problem neyden kaynaklanabilir ?
yayında herhangi bir problem yok samsung tvim var içeride onda sorun olmadan izleyebiliyorum bilgisayardan ve telefondanda aynı şekilde sorunsuz izleyebiliyorum.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılım sorma nedenim TV de takılma donma kumanda algılama gibi sıkıntılar varSevgili arkadaşlar merhaba konu açacak yer bilmediğim için buraya yazmak zorunda kaldım smart tvlerde istediğimiz yazılımı buradan veya vestelin sitesinden indirip kuruyor idik andorid tvlerde sistem nasıl işliyor TV den 2 aydır kontrol ediyorum güncel siniz diyor andorid tvlerde durum nedir smartta ki gibi yazılım indirip yükleyebilir muyuz yüklüyor isek yazılımlar nerede sitede araştırdım bulamadım cevaplar için şimdiden teşekkürler
Yazılımları sakladıkSevgili arkadaşlar merhaba konu açacak yer bilmediğim için buraya yazmak zorunda kaldım smart tvlerde istediğimiz yazılımı buradan veya vestelin sitesinden indirip kuruyor idik andorid tvlerde sistem nasıl işliyor TV den 2 aydır kontrol ediyorum güncel siniz diyor andorid tvlerde durum nedir smartta ki gibi yazılım indirip yükleyebilir muyuz yüklüyor isek yazılımlar nerede sitede araştırdım bulamadım cevaplar için şimdiden teşekkürler
Yazılım sorma nedenim TV de takılma donma kumanda algılama gibi sıkıntılar var