Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Teşekkür ederim :ok
Bunu şu neden ile sordum, tv kullanım saati çok az 972 dakika ,merak etmiştim belki de reset atılmıştır ama öğrenme gereği duydum ve öğrendim.Servis menünün fotosunda görünen hiç bir şey kişiye özel değil,tv ye özeldir :ok Bu arada dostlarımı etiketliyeyim mutlaka dönüş yaparlar.
By_Trol By_Trol TEKNOwest TEKNOwest Sota Sota
TV life time ful yazılım ile sıfırlanabiliyordu eski anakartlarda yenilerine dikkat etmedim .

D Çevrimdışı

d009azx

Yeni Üye
21 May 2023
6
32
Tekrar bir düzeltme: Netflix uygulamasında oturum açınca rahatlıkla izlenebiliyor. Yayma fonksiyonu da düzeldi muhtemelen. Oturum açma; şifresiz bir şekilde, yormayacak şekilde yapılmış.
TV de yukarda bahsettiğim dlna sorununu ve info textlerin kaybolmasının çok hızlı olması dışında şuanlık memnunum. Tekrardan teşekkürler.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
Tekrar bir düzeltme: Netflix uygulamasında oturum açınca rahatlıkla izlenebiliyor. Yayma fonksiyonu da düzeldi muhtemelen. Oturum açma; şifresiz bir şekilde, yormayacak şekilde yapılmış.
TV de yukarda bahsettiğim dlna sorununu ve info textlerin kaybolmasının çok hızlı olması dışında şuanlık memnunum. Tekrardan teşekkürler.
Güle güle kullanın :krokop

O Çevrimdışı

OzgrGuvn

Yeni Üye
10 Tem 2020
6
29
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
yayında herhangi bir problem yok samsung tvim var içeride onda sorun olmadan izleyebiliyorum bilgisayardan ve telefondanda aynı şekilde sorunsuz izleyebiliyorum.
Amacım telefondan yansıtma yapmadan box kullanmadan direk izleyebilmekti zaten mb82 anakarttan mb211 e çevirmemin amacı buydu kesin bir çözümü yok diyorsanız başka arkadaşların abilerin karfeşlerin çözüm yok diyorsa kurcalamayo bırakıcam 🙄😔

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
Sevgili arkadaşlar merhaba konu açacak yer bilmediğim için buraya yazmak zorunda kaldım smart tvlerde istediğimiz yazılımı buradan veya vestelin sitesinden indirip kuruyor idik andorid tvlerde sistem nasıl işliyor TV den 2 aydır kontrol ediyorum güncel siniz diyor andorid tvlerde durum nedir smartta ki gibi yazılım indirip yükleyebilir muyuz yüklüyor isek yazılımlar nerede sitede araştırdım bulamadım cevaplar için şimdiden teşekkürler 🙋🏻‍♂️

Sevgili arkadaşlar merhaba konu açacak yer bilmediğim için buraya yazmak zorunda kaldım smart tvlerde istediğimiz yazılımı buradan veya vestelin sitesinden indirip kuruyor idik andorid tvlerde sistem nasıl işliyor TV den 2 aydır kontrol ediyorum güncel siniz diyor andorid tvlerde durum nedir smartta ki gibi yazılım indirip yükleyebilir muyuz yüklüyor isek yazılımlar nerede sitede araştırdım bulamadım cevaplar için şimdiden teşekkürler 🙋🏻‍♂️
Yazılım sorma nedenim TV de takılma donma kumanda algılama gibi sıkıntılar var

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348

Yazılım sorma nedenim TV de takılma donma kumanda algılama gibi sıkıntılar var
Yazılımları sakladık :kiskis

menü 4725 yaparak çıkan menüyü atabilirmisin.

Geri
Üst Alt