Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Core yazılım sorunsuz yüklendi,herhangi bir sorun şu an için göze çarpmıyor;Sinyal yok hatası şu ana kadar çıkmadı ama hızlı zaplama yapınca gün içinde bir iki kere çıkıyordu;Tekrardan ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
Rica ederiz. Daha önce de söylediğim gibi söz konusu sorun Tuner' den de kaynaklanıyor olabilir. Tekrarlanması halinde servis ile iletişime geçmeniz uygun olur.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
Valla hocam güncellemeyi yaptığım zaman nefflix yoktu sonrasında geldi bilmiyorum

Görseli almadan hemen önce değil daha önce yaptım aslında ama o ara birşeyler yaptım ve cihaz saati o şekilde gösterdi
Netflix zaten yazılımın içerisinde gömülü vaziyette vardı. Harici olarak Disney vs yüklenemez.

B Çevrimdışı

bayram4039

Yeni Üye
6 Ağu 2018
21
Merhaba
Bi ufak özet geçip sorunum hakkında bilgi almak istiyorum
42 inç vestel tv'im var ve ben mb82 olan anakartımı

3865f1a8-ebaa-4b9a-a32b-a2b696522c62.jpg

mb211 ile değiştirdim sonucunda

dde4f1ce-9e9c-4485-a5d2-c923f028ce03.jpg

Bu şekilde bir problemle karşılaştım sonrasından siteden bulduğum mb211 V.0.69.4.0 yazılım yüklemesi ile

5827d553-06b2-4c4c-9595-52e5646bf035.jpg

sorunumu çözdüm fakat SS-İPTV olsun TV+ uygulamaları olsun canlı yayın açarken yüklenme problemi yaşıyorum internetimde bir problem yok yazılımsal olduğunu düşünüyorum çünkü SS-İPTV uygulamasında Video dosyası olan filmleri geçmiş dizi bölümlerini açarken herhangi bir problem yaşamıyorum
sadece uygulamadaki canlı yayınları açarken tık ses geliyor görüntü gelmesiyle gitmesi bir oluyor ve yayın kapanıyor yardımlarınızı bekliyorum...
iptv linkinizin uzantısını değiştirin hocam.
hls,mpegts veya ts olarak fakat hls yaparsanız sorun düzelecektir.

E Çevrimdışı

ekicielektronik

Yeni Üye
26 Ağu 2022
4
45
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
Sevgili arkadaşlar merhaba konu açacak yer bilmediğim için buraya yazmak zorunda kaldım smart tvlerde istediğimiz yazılımı buradan veya vestelin sitesinden indirip kuruyor idik andorid tvlerde sistem nasıl işliyor TV den 2 aydır kontrol ediyorum güncel siniz diyor andorid tvlerde durum nedir smartta ki gibi yazılım indirip yükleyebilir muyuz yüklüyor isek yazılımlar nerede sitede araştırdım bulamadım cevaplar için şimdiden teşekkürler 🙋🏻‍♂️

Yazılım sorma nedenim TV de takılma donma kumanda algılama gibi sıkıntılar var
Android için manuel güncelleme henüz yok üretici firma yeni yazılımı otaya gönderdiğinde tv internet üzerinden çeker

Geri
Üst Alt